Pierun Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Uwaga Leszczyniacy!!!Jako że nie macie daleko to zgłaszam się do Was z prośbą o oddanie krwi za mojego znajomego z Poznania, który miał wypadek na motocyklu! Kto nie wiedział niech czyta i leci oddać krew!http://forum.motocyklistow.pl/POTRZEBNA-KR...AN--t58439.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 ja niestety (albo stety) brałem udział w podobnej akcji 1,5 miesiąca temu i nie mogę oddać. co się dokładnie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Pierun, przykro mi z powodu kolegi. Niech wraca szybko do zdrowia.Gdybym mogla to bym mu pomogla oddajac krew..ale niestety...sama mam problemy z nia....krwotoki. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 No w sumie pogoda zapowiada się nieciekawa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 masz jakąś prognozę na ten termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Na śląsku ma padać pod koniec tygodnia, o weekendzie nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Pod koniec tygodnia to jeszcze daleko :biggrin: my jedziemy 14 a wtedy bedzie ladna pogoda :buttrock:Ario piszesz sie na domek z nami?:> bo musze napisac do Draco... Co do wyjazdu to moze byc 8:30 pod McKaczorem zbierzemy wszystkich po drodze i na Rybnik :biggrin: Pierun ja tez niestety jeszcze nie moge krwi oddac ale napewno bedzie ok :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Czyli doszlismy do porozumienia ze raczej nalezy wyjechac wczesniej :biggrin: Wiem ze wiekszosc z nas jest przyzwyczajona do zycia studenckiego ale raz sie mozna poswiecic i wstac wczesniej :buttrock: przeciez to nie byle jaki dzien :icon_mrgreen: A pogoda bedzie zajebista ja przez neta juz zamowilem sloneczko i ciepelko :biggrin: BTW.Wiciu widze ze zes sie szybko uwinal z tym netem we wrocq :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Tyle osób w jednym domku, zaczyna się robić ciekawie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Czyli doszlismy do porozumienia ze raczej nalezy wyjechac wczesniej. I tak Ci szybko nie wybacze czynu haniebnego :biggrin: Obraze mojego malenstwa przecudnego :buttrock: :biggrin:Mogles poczekac, zebym sama to stwierdzila, a teraz....buuuuuuuuuu :icon_mrgreen: Wiem ze wiekszosc z nas jest przyzwyczajona do zycia studenckiego ale raz sie mozna poswiecic i wstac wczesniej Dlatego wlansie nie ma probelmu...co to dla nas studentow...potrafimy imprezowac i zaraz potem isc na zajecia....jestesmy niezniszczalni :biggrin: Ja tam slyszalam, ze nie ma byc zla pogoda. Podobno po 3 dekadzie pazdziernika ma sie pogorszyc, wiec miejmy nadzieje, ze tak bedzie. Oby nie padalo i bedzie git. Edytowane 3 Października 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Ario piszesz sie na domek z nami?:> bo musze napisac do Draco... odpowiem Ci ASAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Tyle osób w jednym domku, zaczyna się robić ciekawie :(Narazie osiem osob w domku 6 osobowym to luz :biggrin: A ciekawie bedzie oj bedzieI tak Ci szybko nie wybacze czynu haniebnego :wink: Obraze mojego malenstwa przecudnego ;) :DMogles poczekac, zebym sama to stwierdzila, a teraz....buuuuuuuuuu :biggrin: Dlatego wlansie nie ma probelmu...co to dla nas studentow...potrafimy imprezowac i zaraz potem isc na zajecia....jestesmy niezniszczalni :DCzasem mi sie zdzarza wyjsc przed szereg :buttrock:Ja juz nie potrafie imprezowac i isc na zajecia... moja psychika juz tego nie potrafi Zawsze lepiej sie wyspac porzadnie :icon_mrgreen: odpowiem Ci ASAPLiczymy Ario ze do nas dolaczysz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Cześć, właśnie zrobiłem przelew na rybol, no to czekam za tydzień na info o której mam na was czekać w Rawiczu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Pozostaje 8 osob....Ario uciekl......zdrajca:) :)Dobra, ja sie nie narazam, bo jeszcze nawet nie znam Ciebie:) Ale ja jestem milutka osoba, tylko czasami mam odchyly :buttrock: Jak kazdy:)Jutro robie przelew.....wiec juz bedzie zalatwione wszystko.A gdzie sie podzial moj towarzysz podrozy?? Asmo.... gdzie jestes ? Jejku...ja juz ide spac...ze mna zle...a dopiero od jutra zaczynam zajecia :)Aha i mialam jeszcze apisac o sobocie. Dokladnie godziny nie znam, ale ten slub, o ktorym wczesniej byla mowa, to jest znajomych bardziej mojego taty, niz moi:) Oni jedzili razem z ruskami, do ktorych zawsze dolaczalam sie z tata Mirkiem:),z ktorymi wiekszosc trasy pokonalam w tym sezonie. Slub bedzie w Smiglu....chyba...kurcze nie pamietam...ale chyba w Smiglu:P Aha, Witas....tata Mirek juz cos sie upominal, ze miejsce dla niego tez ma byc:P, ale na szczescie ma jakis tam wyjazd z tymi swoimi znajomymi na ruskach :( Pozdrawiam Edytowane 5 Października 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Lepiej, że tata Mirek nie jedzie bo czasem za dużo by widział i potem byłaby z tego wszystkiego afera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi