IrekS Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zdrowych, szczęśliwych i spokojnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzę razem z rodziną wszystkim znajomym oraz nieznajomym :) Do zobaczenia na trasie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Siemka ;) Zdrowych Spokojnych Swiat z oczekiwaniem wiosny ;) 23-Grudnia przez Bojanowo przejezdzal czerwony scig na blachach PL :D ale byla taka mgla ze nie spojrzalem dokladnie co to bylo,ale wielki szacunek ;d i wzbudzenie ogromnego zdziwienia ludzi jak i mojej ;d :) Pozdrowienia koledzy i do zobaczenia wiosna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Czerwona VFR Pele rulez :D A jutro ja wyjeżdżam an drogi ludziska bujta sie :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Siemka ;) Zdrowych Spokojnych Swiat z oczekiwaniem wiosny ;) 23-Grudnia przez Bojanowo przejezdzal czerwony scig na blachach PL :D ale byla taka mgla ze nie spojrzalem dokladnie co to bylo,ale wielki szacunek ;d i wzbudzenie ogromnego zdziwienia ludzi jak i mojej ;d :) Pozdrowienia koledzy i do zobaczenia wiosna ;) Tak to bylem ja :buttrock: Poleacam sie na przyszlosc :biggrin: Czerwona VFR Pele rulez :D A jutro ja wyjeżdżam an drogi ludziska bujta sie :D Tylko pamietaj zeby wytrzezwiec bo moze niezle bujac :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 HAHH sTARY jestes mega dobry ;d przeciez byla tak zajebista mgla ze nic niebylo widac ;d skad sie kulales;d i jak wrazenia ludzi jak wjezdzales do leszna na swiatlach hahaha ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam kolegów,troche nam sie tu namieszało i pogineły posty,a chciałbym wznowic temat tej mieszalni lakierów w Śmiglu,ma już ktoś może nr.tel do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 W Lesznie otwierają salon Kawasaki oraz serwis :crossy: szczegóły Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A to nie Kubacki reaktywacja ? Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam kolegów,troche nam sie tu namieszało i pogineły posty,a chciałbym wznowic temat tej mieszalni lakierów w Śmiglu,ma już ktoś może nr.tel do nich? Staram się ciągle załatwić ten nr tel ale kumpel ze Śmigla tnie w chu*a;/ Wiem że palety kolorów maja bardzo biogara ja np niebieską perłe u nich brałem i bardzo pieknie im to wyszło niestety lakiernik zje*ał ;/ W Lesznie otwierają salon Kawasaki oraz serwis :crossy: szczegóły Z tego co wiem to grupa Camel to otwiera Staram się ciągle załatwić ten nr tel ale kumpel ze Śmigla tnie w chu*a;/ Wiem że palety kolorów maja bardzo biogara ja np niebieską perłe u nich brałem i bardzo pieknie im to wyszło niestety lakiernik zje*ał ;/ Z tego co wiem to grupa Camel to otwiera zna ktoś ten motocykl? http://moto.allegro.pl/sprzedam-honde-cbr-...1382741602.html Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wsyzstkiego najlepsyego w nowzm roku-sezonie ! Spoznione, ale szczere ! Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 http://www.motocykl-online.pl/newsy/nowy-s...asaki-w-lesznie Wedlug powyzszej informacji otwarcie ma byc teraz w sobote. Wybiera sie ktos? Pozatym w weekend ma byc sporo (jak na styczen) na plusie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 http://www.motocykl-online.pl/newsy/nowy-s...asaki-w-lesznie Wedlug powyzszej informacji otwarcie ma byc teraz w sobote. Wybiera sie ktos? Pozatym w weekend ma byc sporo (jak na styczen) na plusie :biggrin: Mimo że nie lubie kawasaki to bym sie przejechał ale raczej sobote spędze u Ciebie w garazu więc jak co wpadnij tam na jakieś co nieco, piwo tez będzie :D W ogole pojechali z witasem już po sprzeta? Bo miał Dzwonic a nie wiem kiedy bo się zajebałem jak zwykle w akcji Wiem tylko tyle ze piatkowy albo sobotni wieczor ma byc grubo xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja bym sie chętnie wybrał na to otwarcie ale nie wiem jak z czasem wyrobie,bo jeszcze auto odmówiło mi posłuszeństwa i trzeba skrzynie robic :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 witam, też będę na tym otwarciu ale niestety o 14:00 muszę zmykać do pracy;/ Przyjadę samochodem bo Fazer stoi u kumpla w Śmiglu w ocieplanym garażu :) Pozdro i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 barthazz masz kumpla w Smiglu? to może byś załatwił numer telefonu do mieszalni lakierów która jest w Smiglu na ul.ogrodowej gdzies obok cpn? byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi