Marecki_ Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Gratuluje zakupu, teraz zaczniesz jeździć a nie się toczyć :bigrazz: pozdrowinka :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 (edytowane) i przyszedł znowu czas na mnie. Po półtorarocznej przerwie Panowie i Panie wracam do gry:) Witam spowrotem :) Juz nie będziesz mułem jak to mówiłas, zaczynasz się robić plastikowa xD EDIT: Wiecie ze za ciutke ponad 3 miechy wiosna? :D Edytowane 14 Grudnia 2010 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) haha widzę że każdy już liczy dni do wiosny :buttrock: :buttrock: :crossy: :crossy: Edytowane 16 Grudnia 2010 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 haha widzę że każdy już liczy dni do wiosny :buttrock: :buttrock: :crossy: :crossy: Jedna z nie ostatnich jazd w tym roku jeszcze przedemna xD kilka dni temu 7km kiedy drogi sie choc na chwile stały czarne widząc miny przechodnów bezcenne xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 (edytowane) Jedna z nie ostatnich jazd w tym roku jeszcze przedemna xD kilka dni temu 7km kiedy drogi sie choc na chwile stały czarne widząc miny przechodnów bezcenne xD haha to na pewno. Choć jak w sobotę moto odpaliłem, to sam nie wiem czy bym się nie skusił jak by były drogi suche bo chamica była ymmmm. Edytowane 17 Grudnia 2010 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Kilo fazi Jak Ty nam to możesz robić Jedyny godny jedyny uznany i pod młotek;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam wszystkich,chciałbym dołączyc do waszego zacnego grona,jestem z tych samych rejonów co wy a dokładniej z Miejskiej Górki,motocyklami jezdze chyba od zawsze,aktualnie śmigam YAMAHA MT-01 i w temacie tego modelu jestem w stanie każdemu doradzic,ale jezeli chodzi o inne sprzety też służe pomocą,gdyż zajmuje sie mechaniką motocyklową oraz jestem w stanie pomóc i doradzic we wszystkim co z tą branża związane,no i najważniejsze to chętnie poznam ludzi którzy lubią latem porobic troche większe dystanse na moto,niektórzy z was mnie znają,niektórych ja znam a reszte chętnie poznam :notworthy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 (edytowane) Jak Ty nam to możesz robić Jedyny godny jedyny uznany i pod młotek;/ Na chwilę obecną niestety jest :banghead: , choć jestem na etapie załatwiania kredytu i jeżeli wszystko się ułoży to Fazi zostanie ze mną. Sprawa wyklaruje się za około tydzień. Strasznie mi go żal, bo przypadł mi do gustu tak jak żaden ze sprzętów, które miałem i wolałbym się z nim nie rozstawać... maciej MT01 witaj w gronie! W sezonie na pewno pośmigamy :crossy: Edytowane 17 Grudnia 2010 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam wszystkich,chciałbym dołączyc do waszego zacnego grona,jestem z tych samych rejonów co wy a dokładniej z Miejskiej Górki,motocyklami jezdze chyba od zawsze,aktualnie śmigam YAMAHA MT-01 i w temacie tego modelu jestem w stanie każdemu doradzic,ale jezeli chodzi o inne sprzety też służe pomocą,gdyż zajmuje sie mechaniką motocyklową oraz jestem w stanie pomóc i doradzic we wszystkim co z tą branża związane,no i najważniejsze to chętnie poznam ludzi którzy lubią latem porobic troche większe dystanse na moto,niektórzy z was mnie znają,niektórych ja znam a reszte chętnie poznam :notworthy: :buttrock: Witam my się nie znamy,ale nic straconego a tak w ogóle to chłopaki może skoczymy na piwko gdzieś? co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 , choć jestem na etapie załatwiania kredytu Lepiej żeby dali bo im bencki spuszczę że chmury osrają i sie girami nakryją :icon_twisted: Witam wszystkich,chciałbym dołączyc do waszego zacnego grona, Witamy witamy zapraszamy chlebem iw inem ugościmy :D jeżeli mcdonald będzie miał owe przysmaki w swym menu xD Wkońcu jakis konkret sprzet i coś więcej niż 1000cmm :D Zawsze byłem ciekaw tego sprzęta raz aby na tym siedziałem i nie przypadł mi do gusty jakies kompleksy czułem xD W takim razie witamy nowe mięso i do zobaczenia na wiosne w naszym punkcie zbiorczym mc smieciu choc czuje że obierzemy nowy punkt jakim będzie salon kawasaki i united chicken :D chłopaki może skoczymy na piwko gdzieś? co wy na to ? Niewidze problemu Pamiętam jak jeszcze w tedy z beti się spotkalismy wszyscy po cywilnemu xD Choc u mnei teraz troche ciezko z czasem ale mysle ze dogodny termin dla kazdego by sie znalazł choc za miejscowi moga miec problem z piwkiem :P A jak tam maszyna poskładana Arek? byle by mniej takich sytuacji na drogach :icon_evil: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam wszystkich,chciałbym dołączyc do waszego zacnego grona,jestem z tych samych rejonów co wy a dokładniej z Miejskiej Górki,motocyklami jezdze chyba od zawsze,aktualnie śmigam YAMAHA MT-01 i w temacie tego modelu jestem w stanie każdemu doradzic,ale jezeli chodzi o inne sprzety też służe pomocą,gdyż zajmuje sie mechaniką motocyklową oraz jestem w stanie pomóc i doradzic we wszystkim co z tą branża związane,no i najważniejsze to chętnie poznam ludzi którzy lubią latem porobic troche większe dystanse na moto,niektórzy z was mnie znają,niektórych ja znam a reszte chętnie poznam :notworthy: :buttrock: powitać :biggrin: btw jakby ktoś widział TUONO w dobrej monecie to PW :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 powitać :biggrin: btw jakby ktoś widział TUONO w dobrej monecie to PW :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Tych tuono juz sie tyle naogladałes wybierz cos w koncu :D Chce zabczyc różnice w jeździe :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 :) mam czas i mam nadzieję kupić na wiosnę (będzie wojna w domu :D :D :D ) więc mogę sobie pozwolić na wybrzydzanie. na razie widziałem jedną, ale wiem, że takie go motocykla szukam. problem, że jest ich mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 :) mam czas i mam nadzieję kupić na wiosnę (będzie wojna w domu :D :D :D ) więc mogę sobie pozwolić na wybrzydzanie. na razie widziałem jedną, ale wiem, że takie go motocykla szukam. problem, że jest ich mało Ja jak teraz patrzyłem za RSV to ceny na łeb na szyje leca ale za chwile bedzie ponowny skok wiec sie streszczaj :) Ładna RSV za 14 tys jest na allegro czerwona albo tuono 2009 rok za 16800 ku*wa przeciez te ceny mnie zabijaja ;/ Ale nic ja i tak jestem zadowolony z tego co mam :D choc wiadomo zawsze moze byc lepiej :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ja jak teraz patrzyłem za RSV to ceny na łeb na szyje leca ale za chwile bedzie ponowny skok wiec sie streszczaj :) Ładna RSV za 14 tys jest na allegro czerwona albo tuono 2009 rok za 16800 ku*wa przeciez te ceny mnie zabijaja ;/ Ale nic ja i tak jestem zadowolony z tego co mam :D choc wiadomo zawsze moze byc lepiej :D widziałem tą za 16,8k. rzeczywiście to bdb deal na pierwszy rzut oka. akrap, maly przebieg... ale nie ten budżet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi