Vivaldi_V1 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 No fakt dzisiaj daliśmy rade :buttrock: :buttrock: Kto pisze się na jutro na przejażdżke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 No fakt dzisiaj daliśmy rade :buttrock: :buttrock: Kto pisze się na jutro na przejażdżke ?? No fakt trasa była Dobra w hooy Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 No fakt dzisiaj daliśmy rade :buttrock: :buttrock: Kto pisze się na jutro na przejażdżke ?? Ja nie wiem zobacze jak jutro psychicznie i fizycznie będe wyglądać bo zaraz wybywam się zniszczyć xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 No fakt trasa była Dobra w hooy I o to chodzi, było super!!! :crossy: Jakby taka pogoda się utrzymała, to jeszcze w tym sezonie powtórzymy taki wypadzik :buttrock: Vivaldi_V1 jutro nie dam rady... choć mam parę pomysłów na trasę :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 (edytowane) I o to chodzi, było super!!! :crossy: Jakby taka pogoda się utrzymała, to jeszcze w tym sezonie powtórzymy taki wypadzik :buttrock: Vivaldi_V1 jutro nie dam rady... choć mam parę pomysłów na trasę :crossy: Ja jestem jak najbardziej za. A trasa była tak pokręcona że przez 80% jazdy nie miałem pojęcia gdzie jestem haha :buttrock: Edytowane 31 Października 2010 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ja jestem jak najbardziej za. A trasa była tak pokręcona że przez 80% jazdy nie miałem pojęcia gdzie jestem haha :buttrock: hehe no też znam to uczucie ale nieważne gdzie ważne żę zajebiscie:D I o to chodzi, było super!!! Jakby taka pogoda się utrzymała, to jeszcze w tym sezonie powtórzymy taki wypadzik Vivaldi_V1 jutro nie dam rady... choć mam parę pomysłów na trasę No mam nadzieje :biggrin: :biggrin: :biggrin: Pogoda ma się niby utrzymać do wtorku :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 I o to chodzi, było super!!! :crossy: Jakby taka pogoda się utrzymała, to jeszcze w tym sezonie powtórzymy taki wypadzik :buttrock: Vivaldi_V1 jutro nie dam rady... choć mam parę pomysłów na trasę :crossy: W końcu coś innego niż nasze rekreacyjne do boszkowa :icon_biggrin: Ja jestem jak najbardziej za. A trasa była tak pokręcona że przez 80% jazdy nie miałem pojęcia gdzie jestem haha :buttrock: No faktycznie dziko bo widząc rawicz wąsocz potem gostyń to też się zakręciłem xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Dziś też jest zajefajna pogoda, można by jechać porobić parę jesiennych fotek, np do parku i pałacu w Smolicach. Jeżeli udałoby mi się wyrwać, to będę o 14.00 na rynku w Bojanowie. Aparat wezmę :buttrock: Jakby co to będe pod tel 662062086 :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Czyli o 14 w Bojanowie:D:D I to mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Dziś też jest zajefajna pogoda, można by jechać porobić parę jesiennych fotek, np do parku i pałacu w Smolicach. Jeżeli udałoby mi się wyrwać, to będę o 14.00 na rynku w Bojanowie. Aparat wezmę :buttrock: Jakby co to będe pod tel 662062086 :bigrazz: Postaram sie byc ale czuje sie taki przej**any ze nie wiem czy wskazane jest wsiadać na moto :P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Postaram sie byc ale czuje sie taki przej**any ze nie wiem czy wskazane jest wsiadać na moto :P ja może też w padnę tylko że niestety nie mam zadurz czasu godzinkę półtora max a nie chce wam przynudzać pozdrawiam Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Wpadaj wpadaj nie krępuj się:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ja odpadam, dopiero wstalem i napewno mam za duzo promili na jazde :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ja odpadam, dopiero wstalem i napewno mam za duzo promili na jazde :D Nie krepuj sie ja tez niedawno wstałem i jakos prosto mi sie eni chodzi ale do 14 chyba bedzie jazda :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Spoko tylko ja wyznaje zasade czym sie strules tym sie lecz :P No i juz wciagam drugi browarek hehe :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi