Joey69 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 motocykl bezwypadkowy, ale cały przód jakby z innej bajki :D mój mail : [email protected] ok zaraz postaram sei podesalc zdjecia:) no ale czy na oddzielnym zdjeciu nie ma orginalnej czachy? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 http://www.sport.pl/sport/1,65025,8135964,...w_Poznaniu.html Może ktoś się wybiera?? Moze być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 jak ktos ma ochote sie dołączyc ,,.jedziemy do Kalisza na zlot z Góry o 16h z pod baru "brama" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Pewnie dostaliście wszyscy maila z otwarciem salonu Ducati w Poznaniu. Czy ktoś prócz mnie się wybiera? Jeśli pojadę to w piątek Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Pewnie dostaliście wszyscy maila z otwarciem salonu Ducati w Poznaniu. Czy ktoś prócz mnie się wybiera? Jeśli pojadę to w piątek ja moze pojade z kumplem i plecakami ale to jeszcze nic pewnego Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Joey69 ja też nie jestem jeszcze pewien, ale pisz jakby coś może razem polecimy? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klops_87 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A w jaki dzien jest oficjalne otwarcie salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Witajcie, jadę w piątek ok. 16 do Opalenicy na zlot, jedzie ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Irek my się umawialiśmy w DK, ale ja odpadam, bo nie wiem czy do poznania w piatek nie pojade, a poza tym cały weekend robota... Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Joey69 ja też nie jestem jeszcze pewien, ale pisz jakby coś może razem polecimy? my jak juz to polecimy okolo 13 z leszna ale anjutro cienka pogoda ma byc ponoc 19 stopni burze deszcz ale spoko nie widze problemu ja z rana i kolo poludnia tu zagladne jeszcze:) Witajcie, jadę w piątek ok. 16 do Opalenicy na zlot, jedzie ktoś ? ja neistety odpadam poznan albo dom zależy od pogody Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Chodzi mi ostatnio po głowie, taki wyjazd jednodniowy nad morze w jakąś sobotę. Wyjazd byłby w okolicach 5.00-6.00 rano a powrót około 18.00-19.00. Bez zbędnych bagaży czy ubrań. Na miejscu jakaś rybka, browarek, później oczywiście kąpiel w morzu. Która sobota-do ustalenia; miejsce-myślę o Ustce lub inne-do obgadania; prędkość przelotowa ~150km/h. Byłby ktoś chętny? :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Chodzi mi ostatnio po głowie, taki wyjazd jednodniowy nad morze w jakąś sobotę. Wyjazd byłby w okolicach 5.00-6.00 rano a powrót około 18.00-19.00. Bez zbędnych bagaży czy ubrań. Na miejscu jakaś rybka, browarek, później oczywiście kąpiel w morzu. Która sobota-do ustalenia; miejsce-myślę o Ustce lub inne-do obgadania; prędkość przelotowa ~150km/h. Byłby ktoś chętny? :crossy: za mną taki wyjazd to już chodzi od zeszłej dekady :) ale ja myślałem o pobierowie bo to najbliżej jeśli licząc od Leszna i tez takie godziny własnie obierałem jak Ty Brałem tez pod uwage wyjazd do karpacza ale to w tedy na weekend by pochodzić po tych górach Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 szykuje sie moze jakis wypad po okolicy w weekend? A druga sprawa taka czy ma ktos z was opone 180/55/17 oczywiscie uzywana na zbyciu? POZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 szykuje sie moze jakis wypad po okolicy w weekend? A druga sprawa taka czy ma ktos z was opone 180/55/17 oczywiscie uzywana na zbyciu? POZDR! dam Ci znac na tygodniu najpozniej wtorek bo kolega ma hcyba nowa gume na sprzedaz nie zakladana bo nie zdazyl zalozyc a motor poszedl pod młotek wiec jak ja ma to pewnie Ci ja opchnie a jak nie to lipno ma piekny asortyment sam kilka dni temu tam bralem po złapaniu pany na przodzie :P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorek100 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam. Mam pytanie do leszczyniaków. Możecie mi napisać czy w Lesznie jest jakiś godny zaufania serwis motocyklowy albo mechanik. Mam do wymiany łańcuszek rozrządu, regulacje zaworów i wymianę napędu w GSXR 600 k2. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi