barteck_street Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zapraszam na naszą imprezę. Szczególnie tych którzy chcieliby trafić w najdziksze zakątki naszych okolic - mamy dla nich rajd off-road. Da tych którzy lubią poznawać okolicę jeżdżąc tylko szosą jest trasa on-road. Szczegóły na http://www.lokwielichowo.megamind.pl Zachęcająca propozycja... Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 I gdzie pofruneliście? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Wczoraj wogule chyba był dzień bez motocykla bo nawet na trasie nikogo widać nie było... :banghead: :banghead: Dzisiaj latamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 jak ktos ma ochote to w Górze odbywaja sie dni Góry.ale czy cos ciekawego jest to nie wiem. o 16 h jedziemy z kolesiemi powozic dzieci,na stadion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 szkudlar dzięki za eskorte:) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 szkudlar dzięki za eskorte:) spoko ,spoko. my o 16h wozilismy dzieci w 10 motocykli,no i puzniej dojechalo jakies 10-15 motocykli z okolic Leszno Rawicz, POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 słyszalem ze w sobote cos w bojanowie bedzie?!! stunt?! ktos wie cos wiecej? juz znalazlem http://forum.andegrand.pl/?a=topic&t=49040&min=0&num=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 elo Informuje was ze dnia 11 lipca (niedziela) wybieramy sie z pierunem spróbowac swoich sil na torze w starym kisielinie obok zielonej gory. Chetnych zapraszamy, nie trzeba wcale umiec jakos zajebiscie jezdzic, cenowo tez nie wychodzi zle (30zl 1h, 80zl 4h, 120zl 8h jazdy) Tor jest torem gokartowym ale rozni sie tym od innch ze jest szeroki. info http://wallravracecenter.com/ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Z miłą chęcia ale niestety ten weekend odpada ;/ Asmo napisz mi na gg co z tym hornetem po ślizgu za ile i za ile ten tego Twojego kolegi :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Z miłą chęcia ale niestety ten weekend odpada ;/ Asmo napisz mi na gg co z tym hornetem po ślizgu za ile i za ile ten tego Twojego kolegi :) Asmo :) jak masz jakieś okazje na RSV, Falco albo Tuono to też daj znać :) :) :) :) (p.s. pompy jeszcze nie znalazłem :(, ale monitoruję neta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Asmo :) jak masz jakieś okazje na RSV, Falco albo Tuono to też daj znać :) :) :) :) (p.s. pompy jeszcze nie znalazłem :(, ale monitoruję neta) ja mam namiary na jedno falco chcialem je brac ale stwierdziłem ze nie jednak RSV będzie :D jak cchesz moge podac Ci kilak zdjec i namiary do kolesia Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 ja mam namiary na jedno falco chcialem je brac ale stwierdziłem ze nie jednak RSV będzie :D jak cchesz moge podac Ci kilak zdjec i namiary do kolesia hmmm daj co masz, pewnie nie kupię, ale chociaż się zastanowię... mam nadzieję, że to nie szrot jak ten ;) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1957729 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 hej, kupiłem na allegro dysk USB, ale brak kontakt ze sprzedającym. czy w razie c0 ktoś z wrocławia miałby chwilę żeby podskoczyć i miejmy nadzieję odebrać osobiście? (na chwilę obecną czekam do końca środy na odpowiedź od sprzedającego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 hmmm daj co masz, pewnie nie kupię, ale chociaż się zastanowię... mam nadzieję, że to nie szrot jak ten ;) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1957729 a co wnnim takiego zlego? daj meila to Ci przesle zdjecia :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 a co wnnim takiego zlego? daj meila to Ci przesle zdjecia :) motocykl bezwypadkowy, ale cały przód jakby z innej bajki :D mój mail : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi