A&K Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 wczoraj piłem :) dzisiaj się zobaczy ( tzn. zależy czy się zobaczymy ) a w niedzielę nie piję ;D no możemy polatać dzisiaj trochę a dzisiaj nie pijemy tylko w niedzielę z tego co wiem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 To dzisiaj w końcu spokamy się wieczorem na to piwko czy nie?? Bo ja jutro odpadam... mój numer 605206023 - jak będziecie coś wiedzieć dajcie znać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Tyle tu spamu,ze az ciezko sie przebic... sprzedałem moto = koniec sezonu (Asmo odezwę się do Ciebie) Ario a to chyba dobra wiadomosc bo chciales sie go pozbyc. Ale jak koniec sezonu tzn ze nic teraz nowego nie kupisz? Btw. A zdawalo mi sie wczoraj, ze widzilem Cie na fazerze w okolicach Rawicza :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Tyle tu spamu,ze az ciezko sie przebic... Ario a to chyba dobra wiadomosc bo chciales sie go pozbyc. Ale jak koniec sezonu tzn ze nic teraz nowego nie kupisz? Btw. A zdawalo mi sie wczoraj, ze widzilem Cie na fazerze w okolicach Rawicza :icon_razz: nie, to nie bylem ja na pewno. chciałem sprzedać z braku czasu - mimo wszystko szkoda, bo w tym roku już nie polatam. na wiosnę 2011 czegoś poszukam... na razie rozważam opcje. Pale, jak jesteś na miejscu to wpadłbym jutro na 5 min. rozliczyć się za pompę... pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Spoko daj znac. Ale raczej pozne popoludnie lub pod wieczor. A co planujesz i rozwazasz? I w tym sezonie juz nie dasz rady napewno? Bo taki przymusowy odwyk mocno psuje samopoczucie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ario gratulacje :D tylko szkoda ze na ten sezon juz odpadasz :P Pozdro PS Prosze nowe osoby o troche mniej spamu bo ciezko sie czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Spoko daj znac. Ale raczej pozne popoludnie lub pod wieczor. A co planujesz i rozwazasz? ok, odezwę się. co planuję? na razie to ciężko powiedzieć. zależy od finansów...z750, 636, może rsv... ch*j wie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ario, no szkoda - będzie ciężko gdy słonko będzie dopiekać a obok jadące motocykle... Dziś nawinełem 350km - byłem na Moto Show w Bielawie :bigrazz: Impreza udana - chłopaki tak wymiatają na motongach, że kopara opada :icon_eek: Za miesiąc z małym haczykiem, tj. 03-04.07.2010, będzie Extreme Days w Bojanowie - skład będzie podobny a może i lepszy :bigrazz: Pzdr!!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 (edytowane) Do bojanowa wpadam napewno:) Słuchajcie jest opcja aby dzisiaj się spotkać tak jak ostatnio w lesznie. BYło by to w popołudniowych godzinach a co do dokładnej to jakoś się dogadamy... możę 16 ?? Pisać na gg lub w temacie:) PZDR Edytowane 30 Maja 2010 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 *Marecki * ja sie pisze na to Bojanowo !!! Vivaldi* o godz 16-tej to juz prawdopodobnie bedzie sraczka na dworze ja jade tak ok 12-tej polatac rekreacyjnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ja też wyjeżdżam, ale pozniej trochę, zależy od pogody Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Pogoda dzisiaj to d..pa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Nie sądź dnia przed zachodem słońca :biggrin: :biggrin: :biggrin: A&K Ty mieszkasz koło ronda Solidarności?? Bo widziałem tam w sobote identyczną maszyne jak Twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Nie sądź dnia przed zachodem słońca :biggrin: :biggrin: :biggrin: A&K Ty mieszkasz koło ronda Solidarności?? Bo widziałem tam w sobote identyczną maszyne jak Twoja. Tak to moja maszynka tam często stoi i odpoczywa po spacerku z panem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 ok, odezwę się. co planuję? na razie to ciężko powiedzieć. zależy od finansów...z750, 636, może rsv... ch*j wie :D Ario jak Ty sie zastanawiasz nad jednym z tych trzech... to ja nie wiem nad czym Ty sie zastanawiasz?! :P tylko RSV :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi