Vivaldi_V1 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Poszedłbym dalej i wziąłbym 0,7 ;] Gratki z okazji wbicia się na forum ! Polać koledze mądrze gada:) Nie no jasne żę możę być ze swoimi półówkami... jak to zabrzmiało :biggrin: Ekhm.. wiecie o co mi chodzi :buttrock: Proponuje Sobote godzinę 18 a co to miejsca to zostawiam ten aspekt dla was bo nie znam leszna. A co do dojeżdżających to ja z rawicza jechałbym PKP więc można by się zabrać wikeszą grupa jeśliby była taka :) Czekam na propozycje:) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 leci ktos dzisiaj gdzies nad jezioro np. boszkowo lub osieczna po 18-tej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 leci ktos dzisiaj gdzies nad jezioro np. boszkowo lub osieczna po 18-tej ?? Pomysl dobry :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: bedziemy gadac z tymi swoimi polowkami bo niewiadomo czy My kobiety zabierzemy tych naszych panow :icon_biggrin: :icon_biggrin: moze lepiej jakby zostali w domku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 moze byc nawet około 18-tej, bo robote kończe o 17-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszu Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Nom ładnie się doczepiliście POŁÓWKI ;D. Jak dla mnie to mogą być i dwie ;P A tak do tematu to: - dzisiaj pogoda super ja swoje 60 km pykłem ( polecam klei się aż miło ;) ) - piwkowanie w sobotę jak najbardziej są dni Leszna więc ...... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 aż nie mogę uwierzyć że taki ruch się zrobił na tym forum Leszno żeby tak dalej !!!!!!!!!!!!!!! :biggrin: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 aż nie mogę uwierzyć że taki ruch się zrobił na tym forum Leszno żeby tak dalej !!!!!!!!!!!!!!! :biggrin: :clap: Jak to sie mów, są ludzie jest "ruch" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Też dzisiaj śmigałem i byłem w Lesznie :crossy: I jakoś nikogo nie było widać - chyba wszyscy byli w trasie :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Też dzisiaj śmigałem i byłem w Lesznie :crossy: I jakoś nikogo nie było widać - chyba wszyscy byli w trasie :bigrazz: Trzeba sie trzymac razem :icon_biggrin: :icon_biggrin: mam nadzieje ze w weekend uda sie zalapac i na smiganie i na popicie :buttrock: :buttrock: sa dni leszna trzeba bylo by sie zgadac :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: myslmy intensywnie :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Jak to sie mów, są ludzie jest "ruch" :wink: No niby tak Ja dzisiaj przejechałem się po Lesznie tak na 30 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Jak to sie mów, są ludzie jest "ruch" :wink: No niby tak Ja dzisiaj przejechałem się po Lesznie tak na 30 min Czekamy na propozycje :icon_biggrin: :icon_question: moze rynek i jakis ogrodek jak bedzie fajna pogoda albo inne miejsce??Prosze jak najbardziej zabrac swoje polowki :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ja tam mogę iść do ogródka,albo jakieś dni Leszna zaliczyć będziemy pić ale niech każdy napiszę z kim będzie czy sam? czy z połówką i jeszcze swoją propozycję z wszystkich wybierzemy najlepszą :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszu Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 a może Mc`Donalds :D hehe mamy już wprawę A tak serio to moa propozycja : Wypad w sobotę w stronę śremu ruch znikomy ,droga wyremontowana , widoki całkiem całkiem (można skoczyć do kurnika ) Wieczorkiem połówka ;P na ryneczku a później się zobaczy. Jak coś mogę podjąć się rezerwacji miejsca w ogródku Pozdrawiam <>< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 a może Mc`Donalds :D hehe mamy już wprawę A tak serio to moa propozycja : Wypad w sobotę w stronę śremu ruch znikomy ,droga wyremontowana , widoki całkiem całkiem (można skoczyć do kurnika ) Wieczorkiem połówka ;P na ryneczku a później się zobaczy. Jak coś mogę podjąć się rezerwacji miejsca w ogródku Pozdrawiam <>< No kolego plan ambitny tylko zeby pogoda dopisala :icon_twisted: My jestesmy za!!! :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 ale sraczka dzisiaj na dworze huuuuueeeee heeeee heeeee hiii hiii hii......!!!!! Ponoć na Łikeend też sraczke zapowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi