Marecki_ Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Witam serdecznie kolegę Fazer'owca :bigrazz: Do zobaczenia na trasie :crossy: - oczywiście jak przestanie padać :icon_evil: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Siemanko, witam wszystkich motocyklistów z okolic Leszna ;] Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem pierwszego w życiu motocykla. Póki co, w związku z wyśmienitą aurą, nie miałem okazji za bardzo się nim nacieszyć w czasie jazdy, ale mam zamiar to nadrobić jak tylko słońce osuszy asfalt ;] Także widząc na drodze granatowego fazerka – uciekajcie, bo nigdy nie wiadomo co taki początkujący rider może wykombinować :crossy: A tak powaznie, jakby ktoś miał czas i chęci na jakiś szkoleniowy wypad ze swieżakiem to dajcie znać ;] P.S. poszukuje garażu do wynajęcia (najlepiej „na spółkę” z kimś) w okolicy osiedla Zamenhofa pozdro ! po co garaż? na Zamenhofa parkuje się pod blokiem ! :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtku! Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Serce by mi pękło, gdybym widział moją kochaną maszynę stojącą pod blokiem w jakiejś kałuży ;p Swoją drogą żaden zmoknięty czerwony fazer też nie wpadł mi w oko jeszcze, więc musisz go dobrze maskować na parkingu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Tez jeszcze nie widziałem zmokniętego czerwonego fazera ale za to takiego wściekłego to tak :icon_evil: A o do przejażdżek to zielona Xjta z rodziny Yamaha jest gotowa na wspólne wojaże :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Siemanko, witam wszystkich motocyklistów z okolic Leszna ;] Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem pierwszego w życiu motocykla. Póki co, w związku z wyśmienitą aurą, nie miałem okazji za bardzo się nim nacieszyć w czasie jazdy, ale mam zamiar to nadrobić jak tylko słońce osuszy asfalt ;] Także widząc na drodze granatowego fazerka – uciekajcie, bo nigdy nie wiadomo co taki początkujący rider może wykombinować :crossy: A tak powaznie, jakby ktoś miał czas i chęci na jakiś szkoleniowy wypad ze swieżakiem to dajcie znać ;] P.S. poszukuje garażu do wynajęcia (najlepiej „na spółkę” z kimś) w okolicy osiedla Zamenhofa pozdro ! Damy znac jak tylko pogoda dopisze :icon_biggrin: :icon_biggrin: a no i witamy w naszym gronie :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Serce by mi pękło, gdybym widział moją kochaną maszynę stojącą pod blokiem w jakiejś kałuży ;p Swoją drogą żaden zmoknięty czerwony fazer też nie wpadł mi w oko jeszcze, więc musisz go dobrze maskować na parkingu ;] nie moknie, bo teraz jest w garażu. ale normalnie stoi a nie rzuca się w oczy, bo jest dobrze przykryty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 nie moknie, bo teraz jest w garażu. ale normalnie stoi a nie rzuca się w oczy, bo jest dobrze przykryty :D Witam!!Jak ktos jest wstepnie chetny na posmiganie w niedziele oczywiscie jak bedzie ladna pogoda to zapraszam kolo 16 a moze 17 godz na polatanie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: w sobote wieczorem napisze wszystko dokladniej gdyz moj idzie do szkoly i niewiem o ktorej sie wyrobi :icon_twisted: :icon_twisted: pozdrawiam :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Witam!!Jak ktos jest wstepnie chetny na posmiganie w niedziele oczywiscie jak bedzie ladna pogoda to zapraszam kolo 16 a moze 17 godz na polatanie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: w sobote wieczorem napisze wszystko dokladniej gdyz moj idzie do szkoly i niewiem o ktorej sie wyrobi :icon_twisted: :icon_twisted: pozdrawiam :crossy: :crossy: I JAK CHLOPAKI SMIGAMY JUTRO?? :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 I JAK CHLOPAKI SMIGAMY JUTRO?? :crossy: :crossy: Jeśli chodzi o mnie to spoko, pytanie tylko gdzie i o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Jeśli chodzi o mnie to spoko, pytanie tylko gdzie i o której Mysle ze gdzies kolo 17 pod slynnym Mc Donaldem w Lesznie :buttrock: :buttrock: bedzie pasowac?? :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Mysle ze gdzies kolo 17 pod slynnym Mc Donaldem w Lesznie :buttrock: :buttrock: bedzie pasowac?? :crossy: :crossy: No spoko, To narazie jest nasz 2 (o maszyny chodzi ) :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 No spoko, To narazie jest nasz 2 (o maszyny chodzi ) :icon_evil: rano dam jeszcze wiadomosc na forum moze ktos wpadnie z miejscowych :icon_biggrin: :icon_biggrin: a oprocznaszych 2 maszyn beda jeszcze 3 :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Mnie niestety nie będzie - mam komunię syna, więc będę ucztował :bigrazz: życzę miłej i przyjemnej jazdy :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtku! Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 no to ja się również oficjalnie zgłaszam na wyjazd ;] według meteo.pl, nie powinno padać, także śmiało można latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 (edytowane) Jeśli chodzi o pogode to nie ma się czym martwić. Będzie pieekna niepowtarzalna bajeczna no jednym słowem zajebista. Wszystko załatwione z aniołkami... tam do góry :biggrin: :biggrin: :biggrin: :crossy: Edytowane 23 Maja 2010 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi