Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko, witam wszystkich motocyklistów z okolic Leszna ;]

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem pierwszego w życiu motocykla.

Póki co, w związku z wyśmienitą aurą, nie miałem okazji za bardzo się nim nacieszyć w czasie jazdy, ale mam zamiar to nadrobić jak tylko słońce osuszy asfalt ;] Także widząc na drodze granatowego fazerka – uciekajcie, bo nigdy nie wiadomo co taki początkujący rider może wykombinować :crossy: A tak powaznie, jakby ktoś miał czas i chęci na jakiś szkoleniowy wypad ze swieżakiem to dajcie znać ;]

P.S. poszukuje garażu do wynajęcia (najlepiej „na spółkę” z kimś) w okolicy osiedla Zamenhofa

pozdro !

po co garaż? na Zamenhofa parkuje się pod blokiem ! :D ;)

Serce by mi pękło, gdybym widział moją kochaną maszynę stojącą pod blokiem w jakiejś kałuży ;p Swoją drogą żaden zmoknięty czerwony fazer też nie wpadł mi w oko jeszcze, więc musisz go dobrze maskować na parkingu ;]

Gość motocyklistka1988

Siemanko, witam wszystkich motocyklistów z okolic Leszna ;]

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem pierwszego w życiu motocykla.

Póki co, w związku z wyśmienitą aurą, nie miałem okazji za bardzo się nim nacieszyć w czasie jazdy, ale mam zamiar to nadrobić jak tylko słońce osuszy asfalt ;] Także widząc na drodze granatowego fazerka – uciekajcie, bo nigdy nie wiadomo co taki początkujący rider może wykombinować :crossy: A tak powaznie, jakby ktoś miał czas i chęci na jakiś szkoleniowy wypad ze swieżakiem to dajcie znać ;]

P.S. poszukuje garażu do wynajęcia (najlepiej „na spółkę” z kimś) w okolicy osiedla Zamenhofa

pozdro !

Damy znac jak tylko pogoda dopisze :icon_biggrin: :icon_biggrin: a no i witamy w naszym gronie :flesje: :crossy:

Serce by mi pękło, gdybym widział moją kochaną maszynę stojącą pod blokiem w jakiejś kałuży ;p Swoją drogą żaden zmoknięty czerwony fazer też nie wpadł mi w oko jeszcze, więc musisz go dobrze maskować na parkingu ;]

nie moknie, bo teraz jest w garażu. ale normalnie stoi a nie rzuca się w oczy, bo jest dobrze przykryty :D

Gość motocyklistka1988

nie moknie, bo teraz jest w garażu. ale normalnie stoi a nie rzuca się w oczy, bo jest dobrze przykryty :D

Witam!!Jak ktos jest wstepnie chetny na posmiganie w niedziele oczywiscie jak bedzie ladna pogoda to zapraszam kolo 16 a moze 17 godz na polatanie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: w sobote wieczorem napisze wszystko dokladniej gdyz moj idzie do szkoly i niewiem o ktorej sie wyrobi :icon_twisted: :icon_twisted: pozdrawiam :crossy: :crossy:

Gość motocyklistka1988

Witam!!Jak ktos jest wstepnie chetny na posmiganie w niedziele oczywiscie jak bedzie ladna pogoda to zapraszam kolo 16 a moze 17 godz na polatanie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: w sobote wieczorem napisze wszystko dokladniej gdyz moj idzie do szkoly i niewiem o ktorej sie wyrobi :icon_twisted: :icon_twisted: pozdrawiam :crossy: :crossy:

I JAK CHLOPAKI SMIGAMY JUTRO?? :crossy: :crossy:

Gość motocyklistka1988

Jeśli chodzi o mnie to spoko, pytanie tylko gdzie i o której

Mysle ze gdzies kolo 17 pod slynnym Mc Donaldem w Lesznie :buttrock: :buttrock: bedzie pasowac?? :crossy: :crossy:

Gość motocyklistka1988

No spoko, To narazie jest nasz 2 (o maszyny chodzi ) :icon_evil:

rano dam jeszcze wiadomosc na forum moze ktos wpadnie z miejscowych :icon_biggrin: :icon_biggrin: a oprocznaszych 2 maszyn beda jeszcze 3 :buttrock: :buttrock:

Jeśli chodzi o pogode to nie ma się czym martwić. Będzie pieekna niepowtarzalna bajeczna no jednym słowem zajebista. Wszystko załatwione z aniołkami... tam do góry :biggrin: :biggrin: :biggrin: :crossy:

Edytowane przez Vivaldi_V1