Gość motocyklistka1988 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Hej, chętnie pojedziłbym z Wami , ale mam dzis jeszcze kilka rzeczy do załatwnia... okolo 14 musze być w głogowie a pozniej wracam do wrocka....wiec dzis chyba dla mnie odpada ....ale moze następnym razem . POzdrawiam Adam No licze na to.My ogolnie jestesmy chetni co weekend na posmiganie wiec jak bedziesz mial czas i ochote polatac pisz smialo :buttrock: :buttrock: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 No licze na to.My ogolnie jestesmy chetni co weekend na posmiganie wiec jak bedziesz mial czas i ochote polatac pisz smialo :buttrock: :buttrock: :crossy: :crossy: A jaka trase dzis robicie??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 :icon_biggrin: A jaka trase dzis robicie??:) Koledzy smigamy czy nie??prosze o potwierdzenie na gg lub priv bo niewiem czy chlopak z poznania ma przyjezdzac prosze o odpowiedzi :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 ja sobie dzisiaj odpuszczę. poczekam na lepszą pogodę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 ja sobie dzisiaj odpuszczę. poczekam na lepszą pogodę. pzdr no my tez tak zrobimy :icon_biggrin: :icon_biggrin: zgadamy sie jeszcze jakby co :icon_razz: :icon_razz: caluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Niestety pogoda kiepska, więc lipa z jazdy... :icon_evil: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [email protected] Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 (edytowane) Niestety pogoda kiepska, więc lipa z jazdy... :icon_evil: ja właśnie wróciłem z przejażdżki po okolicy i nieciekawie to wygląda wiater wieje zimno no i fakt że w każdej chwili może spaść deszcz ja bym poczekał na ładną pogodę i wtedy sobie polatać Edytowane 16 Maja 2010 przez [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 ja właśnie wróciłem z przejażdżki po okolicy i nieciekawie to wygląda wiater wieje zimno no i fakt że w każdej chwili może spaść deszcz ja bym poczekał na ładną pogodę i wtedy sobie polatać No i tak zrobimy Moi Mili Motocyklisci :icon_biggrin: :icon_biggrin: zgadamy sie napewno :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocop Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Witam koleżanki i koledzy. Wiem, że to nie ten dział, ale tak najłatwiej do was trafić. Znacie może jakiś porządnych fachowców w Lesznie lub okolicy, którzy wykonują prostowanie lag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [email protected] Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 (edytowane) Witam koleżanki i koledzy. Wiem, że to nie ten dział, ale tak najłatwiej do was trafić. Znacie może jakiś porządnych fachowców w Lesznie lub okolicy, którzy wykonują prostowanie lag? http://www.kubackimotocykle.pl/ zadzwoń tam to jest z 10 km za Lesznem w stronę Wrocka Edytowane 16 Maja 2010 przez [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) Motorex w Lesznie .. wiewm żę jest ale nigdy tam nie serwisowałem A będzie można się dołączyć do spotkania?? Mój motocykl Yamaha Fazer 600 2000 r doświadczenie 7 kkm Jestem z Rawicza.Piotrek Miło mi. Edytowane 17 Maja 2010 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 a wie ktos gdzie mozna podpiac motocykl pod komputer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 :icon_mrgreen: Motorex w Lesznie .. wiewm żę jest ale nigdy tam nie serwisowałem A będzie można się dołączyć do spotkania?? Mój motocykl Yamaha Fazer 600 2000 r doświadczenie 7 kkm Jestem z Rawicza.Piotrek Miło mi. Mi rowniez milo :icon_biggrin: :icon_biggrin: oczywiscie ze bedzie mozna sie dolaczyc :icon_razz: :icon_razz: czekamy tylko na lepsza pogode :icon_mrgreen: caluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 http://forum.motocyklistow.pl/Xtremen-Days...10-t131145.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtku! Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Siemanko, witam wszystkich motocyklistów z okolic Leszna ;] Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem pierwszego w życiu motocykla. Póki co, w związku z wyśmienitą aurą, nie miałem okazji za bardzo się nim nacieszyć w czasie jazdy, ale mam zamiar to nadrobić jak tylko słońce osuszy asfalt ;] Także widząc na drodze granatowego fazerka – uciekajcie, bo nigdy nie wiadomo co taki początkujący rider może wykombinować :crossy: A tak powaznie, jakby ktoś miał czas i chęci na jakiś szkoleniowy wypad ze swieżakiem to dajcie znać ;] P.S. poszukuje garażu do wynajęcia (najlepiej „na spółkę” z kimś) w okolicy osiedla Zamenhofa pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi