Ario Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 jutro jest żużel i dlatego mi nie pasuje. ale jakby przyszły tydzień miał wypalić daj znać (kom, PW, ...) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 witam wszystkich;]Poszukuje motocyklistow z leszna ktorzy w ten weekend w sobote lub niedziele[do wyboru] jak dopisze pogoda oczywiscie posmigaja z nami.Trasa moze Boszkowo czy inne jeziorko;]pogadamy przy soczku,wymienimy zdania na odpowiedni temat moze jeszcze jakas mała trasa i do domku;]My jestesmy z Poznania i mozemy sie spotac na Mc Donald w Lesznie lub gdzies indziej;]CZEKAMY NA PROPOZYCJE;];] :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 witam wszystkich;]Poszukuje motocyklistow z leszna ktorzy w ten weekend w sobote lub niedziele[do wyboru] jak dopisze pogoda oczywiscie posmigaja z nami.Trasa moze Boszkowo czy inne jeziorko;]pogadamy przy soczku,wymienimy zdania na odpowiedni temat moze jeszcze jakas mała trasa i do domku;]My jestesmy z Poznania i mozemy sie spotac na Mc Donald w Lesznie lub gdzies indziej;]CZEKAMY NA PROPOZYCJE;];] :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: Ja w Lesznie bywam w weekendy, praktycznie co weekend ostatnio, więc jestem zainteresowany :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 a może dłuższa trasa i mniej gadania? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Ja w Lesznie bywam w weekendy, praktycznie co weekend ostatnio, więc jestem zainteresowany :buttrock: Wyjazd napewno odbyl by sie w niedziele;];]kolo 14 pod Mc Donaldem w Leszne;]z Poznania bedzie okolo 4 maszyn;];]czekamy na pozytywne odpowiedzi :lalag: :lalag: :lalag: :lalag: ;) a może dłuższa trasa i mniej gadania? :biggrin: Tez tak moze byc;];]dobra propozycja Wyjazd napewno odbyl by sie w niedziele;];]kolo 14 pod Mc Donaldem w Leszne;]z Poznania bedzie okolo 4 maszyn;];]czekamy na pozytywne odpowiedzi :lalag: :lalag: :lalag: :lalag: ;) Tez tak moze byc;];]dobra propozycja Cezkam na propozycje dotyczace trasy :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 trasa? -=> Pale :D tak btw jakie sprzęty? czopry czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 trasa? -=> Pale :D tak btw jakie sprzęty? czopry czy coś innego? Same szlifiery kolego;];] :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [email protected] Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 witam może troche nie na temat ale nie wiecie gdzie w Lesznie wymienic można tylnią gume a co do wypadu chętnie bym się przyłączył no chyba że cisniecie po 160 180 kmh to odpada bo ja no motorku to raczej amator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 witam może troche nie na temat ale nie wiecie gdzie w Lesznie wymienic można tylnią gume a co do wypadu chętnie bym się przyłączył no chyba że cisniecie po 160 180 kmh to odpada bo ja no motorku to raczej amator jako grupa trzeba sie zgrac i pojedziemy rownym tepem;];]no pewnie ze zapraszamy;];]bedziemy jeszcze ustalac kierunek trasy,i jak pogoda dopisze to smialo bez obaw zapraszamy;];] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [email protected] Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 no spoko jak dam rade wymienić gumę to na pewno w padnę wiesz nie chciał bym zanudzać to mój pierwszy moto w życiu i mam go 2 tygodnie na prostej jestem mistrzem świata ale na zakrętach to powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 oponę wymienisz w Lipnie. zmiana i wyważenie 50 zł do tego oponę dolicz (no chyba, że masz), pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [email protected] Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 ok dzięki za info oponę już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 (edytowane) Jak wszystko się ułoży to też się zjawię :crossy: witam może troche nie na temat ale nie wiecie gdzie w Lesznie wymienic można tylnią gume a co do wypadu chętnie bym się przyłączył no chyba że cisniecie po 160 180 kmh to odpada bo ja no motorku to raczej amator Tyle to na 4 biegu, a mam ich 6 :bigrazz: ...................... żartuje oczywiście :biggrin: .............no bo na 3 :icon_twisted: Edytowane 11 Maja 2010 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 wystarczy ze tylko kobieta napisze cos w tym dziale i odrazu ozywienie :D jak beda ciasne zakrety na wiejskich drogach i przelotowa 80km/h to jade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 wystarczy ze tylko kobieta napisze cos w tym dziale i odrazu ozywienie :D jak beda ciasne zakrety na wiejskich drogach i przelotowa 80km/h to jade :) Ja też pojadę razem z tobą i Bartek się też dołączy będziesz nas mógł wyprzedzać hihihi :biggrin: Ja też pojadę razem z tobą i Bartek się też dołączy będziesz nas mógł wyprzedzać hihihi :biggrin: ASMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi