Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość motocyklistka1988

witam wszystkich;]Poszukuje motocyklistow z leszna ktorzy w ten weekend w sobote lub niedziele[do wyboru] jak dopisze pogoda oczywiscie posmigaja z nami.Trasa moze Boszkowo czy inne jeziorko;]pogadamy przy soczku,wymienimy zdania na odpowiedni temat moze jeszcze jakas mała trasa i do domku;]My jestesmy z Poznania i mozemy sie spotac na Mc Donald w Lesznie lub gdzies indziej;]CZEKAMY NA PROPOZYCJE;];] :crossy: :crossy: :crossy: :crossy:

witam wszystkich;]Poszukuje motocyklistow z leszna ktorzy w ten weekend w sobote lub niedziele[do wyboru] jak dopisze pogoda oczywiscie posmigaja z nami.Trasa moze Boszkowo czy inne jeziorko;]pogadamy przy soczku,wymienimy zdania na odpowiedni temat moze jeszcze jakas mała trasa i do domku;]My jestesmy z Poznania i mozemy sie spotac na Mc Donald w Lesznie lub gdzies indziej;]CZEKAMY NA PROPOZYCJE;];] :crossy: :crossy: :crossy: :crossy:

Ja w Lesznie bywam w weekendy, praktycznie co weekend ostatnio, więc jestem zainteresowany :buttrock:

Mój profil bikepics

Gość motocyklistka1988

Ja w Lesznie bywam w weekendy, praktycznie co weekend ostatnio, więc jestem zainteresowany :buttrock:

Wyjazd napewno odbyl by sie w niedziele;];]kolo 14 pod Mc Donaldem w Leszne;]z Poznania bedzie okolo 4 maszyn;];]czekamy na pozytywne odpowiedzi :lalag: :lalag: :lalag: :lalag: ;)

a może dłuższa trasa i mniej gadania? :biggrin:

Tez tak moze byc;];]dobra propozycja

Wyjazd napewno odbyl by sie w niedziele;];]kolo 14 pod Mc Donaldem w Leszne;]z Poznania bedzie okolo 4 maszyn;];]czekamy na pozytywne odpowiedzi :lalag: :lalag: :lalag: :lalag: ;)

Tez tak moze byc;];]dobra propozycja

Cezkam na propozycje dotyczace trasy :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Gość airybartosz@vp.pl

witam może troche nie na temat ale nie wiecie gdzie w Lesznie wymienic można tylnią gume

a co do wypadu chętnie bym się przyłączył no chyba że cisniecie po 160 180 kmh to odpada bo ja no motorku to raczej amator

Gość motocyklistka1988

witam może troche nie na temat ale nie wiecie gdzie w Lesznie wymienic można tylnią gume

a co do wypadu chętnie bym się przyłączył no chyba że cisniecie po 160 180 kmh to odpada bo ja no motorku to raczej amator

jako grupa trzeba sie zgrac i pojedziemy rownym tepem;];]no pewnie ze zapraszamy;];]bedziemy jeszcze ustalac kierunek trasy,i jak pogoda dopisze to smialo bez obaw zapraszamy;];]

Gość airybartosz@vp.pl

no spoko jak dam rade wymienić gumę to na pewno w padnę

wiesz nie chciał bym zanudzać to mój pierwszy moto w życiu i mam go 2 tygodnie na prostej jestem mistrzem świata ale na zakrętach to powolutku

Jak wszystko się ułoży to też się zjawię :crossy:

Tyle to na 4 biegu, a mam ich 6 :bigrazz: ...................... żartuje oczywiście :biggrin: .............no bo na 3 :icon_twisted:

Edytowane przez Marecki_

<<=== BORN TO RIDE ===>>