Beti Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Asmo, nawet nie wiesz jak sie ciesze:D:D:D:D Jejku:):) Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Beti co się dzieje jutro w Bojanowie ? Ponoć jest otwarcie sezonu. Jakieś spotkanie o 17:00, święcenie motocykli i na koniec grill. Wiesz coś o tym ? Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Hej, tak....ale wiesz co....z tego co mi wiadomo to takie skromne to jest, tata zorganizowal małe swiecenie motocykli po mszy pod kosciolem, a potem w Pakowce podajze ognisko, i takie tam...wiem, ze jakas zrzuta pieniedzy bedzie, zeby pokryc koszty zakupu jedzenia:) Ja niestety nie bede brała udzialu, bo leze chora w lozku:( Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Hej, tak....ale wiesz co....z tego co mi wiadomo to takie skromne to jest, tata zorganizowal małe swiecenie motocykli po mszy pod kosciolem, a potem w Pakowce podajze ognisko, i takie tam...wiem, ze jakas zrzuta pieniedzy bedzie, zeby pokryc koszty zakupu jedzenia:) Ja niestety nie bede brała udzialu, bo leze chora w lozku:( A to jednak prawda. Z Rawicza pojedzie z 10 motocykli. A ty się kuruj Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 To wybiera sie ktos jutro do poznania czy wszyscy leca na gostyn ogladac :P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 A&K i barteck street troche wiecej werwy w poruszaniu sie po miescie bo zeby was 450 i to w singlu porobila w gostyniu :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Heh Asmo jednak nas poznałeś :) nasze krowy za Twoją osą to się zesrają po mieście:P Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 A&K i barteck street troche wiecej werwy w poruszaniu sie po miescie bo zeby was 450 i to w singlu porobila w gostyniu :P Pozdro Co my za to możemy że masz lepszy sprzęt i więcej odwagi,a już mówię do Bartka damy mu niech nas wyprzedzi i zobacz ile miałeś radochy hihihihihi :biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) cholera neta nie mam w chacie i nie było jak się zgadać na weekend... Krystian chyba Cię wczoraj widziałem w Lipnie ale nie jestem pewien... i chyba w Osiecznej jakoś w sobotę... Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 cholera neta nie mam w chacie i nie było jak się zgadać na weekend... Krystian chyba Cię wczoraj widziałem w Lipnie ale nie jestem pewien... i chyba w Osiecznej jakoś w sobotę... Ario to nie ja,ale może widziałeś tego gostka co jeździ taką samą SP-1 w Lipnie,albo z Lipna on jest :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Prawdopodobnie nie będę miała dostępu do komputera przez weekend, więc do zobaczenia jutro:D:D:D:D Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Rawicz nie odpowie Ci bo wilcza część osób nie jest na tym forum. Kilka tygodni temu w Rawiczu powstał klub motocyklowy. W piątek jest walne, więc podam do wiadomości o imprezie. Daje sobie głowę obciąć że koło 20 osób z Rawicza pojawi się na pewno. (jak chcesz mogę zrobić wstępną listę osób) Ps. A tak w ogóle to wszyscy którzy chcieli by się zapisać i zapoznać się z planami klubu to zapraszam. a gdzie ten klub? jak sie nazywa.na stronie kongresowej nic nie widze? !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 o której jest ten rajd w Bojanowie? ile to trwa czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ario, od 10 do 11 są zapisy. Zaraz potem start. Trasa ma około 45 km. Jakby co to kontaktuj się z Graczem albo Witasem. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ario, od 10 do 11 są zapisy. Zaraz potem start. Trasa ma około 45 km. Jakby co to kontaktuj się z Graczem albo Witasem. Pozdrawiam Witas jeszcze żyje? :D okej jak dam radę to wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi