Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ech no dobra, odezwe sie :)

Zyje jeszcze, jutro bede na rajdzie, Ario jak sie zdecydujesz to dzwon, umowimy sie o konkretnej godzinie na McShit'cie.

Musze tylko przeglad i OC zalatwic, zeby mi znowu rawiccy nadgorliwcy dowodu nie zabrali :P

Ech no dobra, odezwe sie :)

Zyje jeszcze, jutro bede na rajdzie, Ario jak sie zdecydujesz to dzwon, umowimy sie o konkretnej godzinie na McShit'cie.

Musze tylko przeglad i OC zalatwic, zeby mi znowu rawiccy nadgorliwcy dowodu nie zabrali :P

pisałem już do Pale i postaram się być. załatwiłem dzisiaj przegląd więc jestem full legal... na 14 dni, bo mam tymczasowy :D

Dziękuję wszystkim za obecność na rajdzie. Mam nadzieje, że podobało się. Thobeta....szkoda, że ja dalej nie wiem kim Ty jesteś:P Udzielasz się na forum, a jakoś nie było okazji poznać Cię.

Miło było poznać kolegę z Bojanowa:D

No i ogłaszam już oficjalnie, iż od piątku moja Hondzia przeszła w rączki nowego właściciela:) Narazie nic nie kupuje, ale może kiedyś znów dołączę do Waszych szeregów::):):)

Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki:):)

Beti

Edytowane przez Beti

:):):)

Ario, mam dyplom za uczestnictwo dla Ciebie:D:D

Thobeta...za to żonę to ja chyba kojarzę, a na pewno tata skojarzył i mi próbował wytłumaczyć, bo na rozdaniu pucharów mnie już nie było:)

Na stronie gminy Bojanowo ponoć mają być zamieszczone zdjęcia, ale póki co ich nie ma:):)

Pozdrawiam

Beti

:):):)

Ario, mam dyplom za uczestnictwo dla Ciebie:D:D

Thobeta...za to żonę to ja chyba kojarzę, a na pewno tata skojarzył i mi próbował wytłumaczyć, bo na rozdaniu pucharów mnie już nie było:)

Na stronie gminy Bojanowo ponoć mają być zamieszczone zdjęcia, ale póki co ich nie ma:):)

Pozdrawiam

Beti

a nie wygrałem ?!?!? :(