karolmech Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam,latam od zeszłego sezonu na bandicie jak będziecie mieli jakieś spotkanko do pośmigania to się chętnie przyłączę dzisiaj polatałem po Lesznie było za*eb..... tyle że sam,kumpel od diversiona niestety w pracy. Jutro prawdopodobnie pośmigamy razem niebieski Bandit i żółty diversion. POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA NA TRASIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dziśiaj trochę polatałem aż mi lżej się zrobiło,a wy lataliście dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jutro ma być ok >> http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_...type=0u&id=2405 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolmech Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jutro pośmigamy w końcu,koniec deszczu,bo motorki wyczyściliśmy i dwa dni się teraz kurzą i znów sobie poczyścimy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 JOŁ Ja juz smigam caly tydzien po wrocku. I dwa razy juz zdarzylem zmoknac prawie do gaci :bigrazz: Drugi raz bylo dzisiaj bo wracalem w ten deszcz do leszna. Jutro jak nie bedzie padac to jak najbardziej bym zrobil przejazdzke na otwarcie sezonu :buttrock: (tylko zeby mi ciuchy wyschly do tego czasu :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jak będzie ładna pogoda to się też piszę na ten wspólny wypad :biggrin: razem z chłopakami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Też szykuje się na jutrzejszy dzień :crossy: Umawiamy się na jakąś godzinę? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Możemy się umówić tylko na kturą komu pasuję i gdzie? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 12:00? McD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Na 12 sie nie wyrobie Moze byc 13 McD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Na 12 sie nie wyrobie Moze byc 13 McD? 13:00 ale punkt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Świetnie się jeździło, pogoda dopisała :crossy: Nawet prowadziliśmy grzecznie z Ario, eskortę niebieskich i kiboli w autobusach :bigrazz: Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Nom Dzis bylo dobrze. Moze jutro tez jakby sie komus nudzilo swietowanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolmech Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Było gites dziś,sporo moto podjechało na McD w godz.12,13 tylko szkoda że większoś poleciała na Lipno i na końcu wszyscy w swoją stronę i zostało nas dwóch.Bandit&Diversion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja nic nie jeździłem dziś i ledwie to zniosłem jak musiałem słuchać jak wszyscy latają koło mojego domu,a ja sobie mogłem posłuchać,ale jutro to chętnie wyjade jak będzie pogoda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi