A&K Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Możemy się umówić tylko na kturą komu pasuję i gdzie? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 12:00? McD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Na 12 sie nie wyrobie Moze byc 13 McD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Na 12 sie nie wyrobie Moze byc 13 McD? 13:00 ale punkt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Świetnie się jeździło, pogoda dopisała :crossy: Nawet prowadziliśmy grzecznie z Ario, eskortę niebieskich i kiboli w autobusach :bigrazz: Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Nom Dzis bylo dobrze. Moze jutro tez jakby sie komus nudzilo swietowanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolmech Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Było gites dziś,sporo moto podjechało na McD w godz.12,13 tylko szkoda że większoś poleciała na Lipno i na końcu wszyscy w swoją stronę i zostało nas dwóch.Bandit&Diversion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja nic nie jeździłem dziś i ledwie to zniosłem jak musiałem słuchać jak wszyscy latają koło mojego domu,a ja sobie mogłem posłuchać,ale jutro to chętnie wyjade jak będzie pogoda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja nic nie jeździłem dziś i ledwie to zniosłem jak musiałem słuchać jak wszyscy latają koło mojego domu,a ja sobie mogłem posłuchać,ale jutro to chętnie wyjade jak będzie pogoda :biggrin: spoko, niektorzy tak maja juz od paru tygodni, miesiecy(?)... wiec pozostaje tylko :flesje: Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 A dziś ktoś chętny? Ja pewnie się wybiorę... :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 A dziś ktoś chętny? Ja pewnie się wybiorę... :) Ja dzisiaj polatam trochę to jest pewne jestem otwarty na wszelkie propozycje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) łe no nie mozna nr tel podac Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 http://www.scigacz.pl/Doskonalenie,technik...yniu,12431.html Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 http://www.scigacz.pl/Doskonalenie,technik...yniu,12431.html Wybierasz się tam na doskonalenie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Raczej jako obserwator, szkoda mi 50 zł :P Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi