A&K Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 No ta pogoda dzisiaj taka trochę popaprana jest :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 a ja dzisiaj bylem w lesznie przejazdem i widzialem pod MC jednego twardziela na RSV... bez wydechów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 to tynk musiał lecieć :D ja dosłownie na chwilę wyjechałem, ale było za mokro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Śr 14st, czw 16st, pt 18st !!! :biggrin: może umówimy się na wspólne śmiganie? :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Ktos jest chetny na motobaz w poznaniu. Najblizsza sobota i niedziela? Tak zeby sie przejachac, poogladac, cos moze kupic :P Ja niestety w tym sezonie jeszcze nie jezdzilem :/ wiec chetnie bym sie przejechal. Pasuje mi sobota. W tygodniu nie pojezdze bo niesety jeszcze nie zwialem moto do wro i stoi w lesznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 ja na bazar pewnie odpadam bo nie znajdę tyle czasu ale dookoła komina w sobotę czy niedzielę chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Na bazar nie jadę. Sobota pasuje jak najbardziej. Podajcie godzinę i miejsce to pośmigamy :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 proponuję wstępnie 12:00 na McD a gdzie pojedziemy to się ustali na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 na sobotę zapowiadają opady i "tylko" 9 st. Mam nadzieję. że się to zmieni i nie będzie padać. Godzina jak najbardziej pasi :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ja może dzisiaj na chwilę wieczorem wyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 No i z dzisiejszej jazdy dupa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Az mislow brakuje (przynajmniej tych cenzuralnych) zeby wyrazic co czuje do tej pogody :icon_evil: Mialem dzisiaj moto z zimowego snu obudzic, specjalnie do Osiecznej przyjechalem i taka dupa :/ Dzisiaj nie jezdze, ael jutro nawet jesli bedzie padac to moto wyciagne, zeby je do wro zawiesc, tam podobno ma byc lepsza pogoda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Niestety weekend do du*py, lecz od wtorku znów słońce :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Ja wróciłem w Niemiec więc jak będzie pogoda to polatam z wami,ale lepiej żeby do wtorku była bo w środe wracam znowu na trzy dni no może na dwa jak dobrze pójdzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 A my dzisiaj z tatą odpaliliśmy Hondę:D:D Teraz tylko ją szybko sprzedać, hehehe:) A pogoda faktycznie przez weekend była dupna, a znowu pewnie cały tydzień będzie ładny:) No nic, musimy cierpliwie czekać na spotkanie kochane motozwierzaczki:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi