Ario Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 W niedziele bylo 12-13 stopni i niewiadaomo kiedy zrobilem stomil wokol komina :D Ario to moze przyjedziesz w niedziele na motobazar do Wrocka? a może coś bardziej w okolicy. do wrocka to mi zejdzie caly dzien a jak zwykle tyle czasu nie mam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coa...type=2n&id=2405 pogoda git, jutro około południa pojeżdżę, może w niedzielę też jak się uda Pale dzięki za towarzystwo dzisiaj. jutro postaram się o tej samej porze wyskoczyć jakby co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Robi ktoś jutro jakaś rundkę :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto GL1500 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Się przywitam! Można mnie spotkać w Lesznie na ciemnogranatowym Goldasie 1500. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Się przywitam! Można mnie spotkać w Lesznie na ciemnogranatowym Goldasie 1500. Pozdrawiam Witaj witaj kolego jak by co to wal kawa piwko albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Powitać!!! cisza się zrobiła w leszczyńskim kąciku, więc się pochwalę nowym nabytkiem, jest to kilo fazerek, który zaje..cie mi się podoba :biggrin: niestety pogoda nie rozpieszcza... byle do wiosny :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Gratulacje. Ale widze dziwna szybka zmiana zdania, bo z tego co czytalem to juz miales kupionego cruisera :P Teraz to przynajmniej sprzet zapie**ala :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Gratulacje. Ale widze dziwna szybka zmiana zdania, bo z tego co czytalem to juz miales kupionego cruisera :P Teraz to przynajmniej sprzet zapie**ala :D Siema. Zgadza się, lecz ten cruiser miał wadę prawną (sprzedający był po rozwodzie, bez podziału majątku i teoretycznie nie mógł go sprzedać). Poczytaj... http://forum.motocyklistow.pl/jego-eks-zab...ji-t123712.html Crusier'y i naked'y jakoś są bliskie memu sercu, no cóż taki mam dziwny gust jeżeli chodzi o moto. Co prawda po pierwszej jeździe Fazerem, miałem pełne gacie ze strachu, lecz wygląda za*eb..cie i to wzięło górę. Teraz nie mogę się doczekać wiosny :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 halooo, zyje tu ktos? ;) ja juz latalem, zarowno ON, jak i OFFroad :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Region Leszna się zgłasza :biggrin: Też już nakręciłem parę km. Niestety pogoda znowu się zje.ała i moto spokojnie śpi sobie w garażu :bigrazz: Edytowane 2 Marca 2010 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Ja trochę polatałem,ale ludzi z Leszno coś brakuje chyba śpią ,albo co :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) No kurna wyjechałbym gdyby nie zabrakło filtr oleju przy wymianie :biggrin: Pierun ale crossem to się nie liczy :P Edytowane 6 Marca 2010 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ja dzisiaj przejechałem się kawałek,ale to był zły pomysł bo zimno jak cholera :banghead: a z tym filtrem oleju to pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 636 to nie cross :D zrobilem wtedy pod 100km i nawet zimno nie bylo :) a supermoto juz mnie mocno kusi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 A mi został tylko dmuchający prawy wydech, zdjąłem już go, ale jeszcze nie rozbierałem tłumika, ciekawe co mnie czeka, czy jakieś uszczelki, może jakaś wata, a może spawanie, no zobaczymy. U naszej Madzi wszystko ok, rośnie i rozwija sie zdrowo i daje ojcu popalić :). Pozdro i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi