Ario Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 zobaczymy jak będzie weekend. jak sucho i około 10 stopni to ja wyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 W niedziele bylo 12-13 stopni i niewiadaomo kiedy zrobilem stomil wokol komina :D Ario to moze przyjedziesz w niedziele na motobazar do Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 W niedziele bylo 12-13 stopni i niewiadaomo kiedy zrobilem stomil wokol komina :D Ario to moze przyjedziesz w niedziele na motobazar do Wrocka? Sprzętem chcecie lecieć na bazar ? Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 W niedziele bylo 12-13 stopni i niewiadaomo kiedy zrobilem stomil wokol komina :D Ario to moze przyjedziesz w niedziele na motobazar do Wrocka? a może coś bardziej w okolicy. do wrocka to mi zejdzie caly dzien a jak zwykle tyle czasu nie mam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coa...type=2n&id=2405 pogoda git, jutro około południa pojeżdżę, może w niedzielę też jak się uda Pale dzięki za towarzystwo dzisiaj. jutro postaram się o tej samej porze wyskoczyć jakby co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Robi ktoś jutro jakaś rundkę :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto GL1500 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Się przywitam! Można mnie spotkać w Lesznie na ciemnogranatowym Goldasie 1500. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Się przywitam! Można mnie spotkać w Lesznie na ciemnogranatowym Goldasie 1500. Pozdrawiam Miłośnik kredensów :-) Witaj Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Się przywitam! Można mnie spotkać w Lesznie na ciemnogranatowym Goldasie 1500. Pozdrawiam Witaj witaj kolego jak by co to wal kawa piwko albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Powitać!!! cisza się zrobiła w leszczyńskim kąciku, więc się pochwalę nowym nabytkiem, jest to kilo fazerek, który zaje..cie mi się podoba :biggrin: niestety pogoda nie rozpieszcza... byle do wiosny :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Gratulacje. Ale widze dziwna szybka zmiana zdania, bo z tego co czytalem to juz miales kupionego cruisera :P Teraz to przynajmniej sprzet zapie**ala :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Gratulacje. Ale widze dziwna szybka zmiana zdania, bo z tego co czytalem to juz miales kupionego cruisera :P Teraz to przynajmniej sprzet zapie**ala :D Siema. Zgadza się, lecz ten cruiser miał wadę prawną (sprzedający był po rozwodzie, bez podziału majątku i teoretycznie nie mógł go sprzedać). Poczytaj... http://forum.motocyklistow.pl/jego-eks-zab...ji-t123712.html Crusier'y i naked'y jakoś są bliskie memu sercu, no cóż taki mam dziwny gust jeżeli chodzi o moto. Co prawda po pierwszej jeździe Fazerem, miałem pełne gacie ze strachu, lecz wygląda za*eb..cie i to wzięło górę. Teraz nie mogę się doczekać wiosny :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 halooo, zyje tu ktos? ;) ja juz latalem, zarowno ON, jak i OFFroad :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Region Leszna się zgłasza :biggrin: Też już nakręciłem parę km. Niestety pogoda znowu się zje.ała i moto spokojnie śpi sobie w garażu :bigrazz: Edytowane 2 Marca 2010 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ja też zrobiłem kilka dyszek. Ale powiem uczciwie że nikogo nie widziałem na moto :buttrock: Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi