Konik Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Heja.Tylko "Konik dawaj foty dawaj foty" :crossy: A ja tu napiety bardzo program zajeci mam. A wiec. Fotki powoli sa przyszykowane. Obiecuje ze jutro powinny trafic do sieci a link do Was. Ja tez dziekuje za bardzo fajna wycieczke. Droga dobra bo prowadzilem... mentalnie nie fizycznie bo Virazka z 2 w siodle to nie tak lotna juz jest :banghead: Tak czy siak bylo zajefajnie i milo bylo poznac Irka i Pieruna :) PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Również było miło poznać Was wszystkich :) Oby więcej takich wypadów! Również czekam na fotki, więc się streszczaj :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 jutro?? jak to jutro? dzisiaj caly dzien miales i wczoraj wieczor!! ale ty sie opier.... :crossy: no nic to trzeba czekac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Było zaj..... , kiedy następny raz ? Ale pamiętajcie - po lataniu grill u Witasa :) U Beti w Polo kupimy kiełbaski i mięsko i jazda :crossy: Edytowane 11 Września 2006 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 NO dobra, to wreszcie ja dorwalam kompa :)Bylo super....mozna planowac nastepna sobote :(Bylo jak mowilam...dymek wachalam :clap:...no czasami Konik byl za mna, ale nie wytrzymywal zbyt dlugo,hehehhehe.Trasa swietna....polne drogi tez niczemu sobie....tylko, ze ja pozniej sie zastanawialam gdzie zgubilismy IrkaS....no coz...taki szybki byl :clap:Ale i tak najlepsza byla droga do Boja... jak sie nudzili co niektorzy :clap:....no ja nic nie moge za to...moje malenstwo jest no poprostu male <hahaha> No i dziekuje za podwiezienie do domku...tylko, ze tato mi siary narobil, bo czekal na core przed domem :P Jeszcze raz dzieki wszystkim za wszystko i teraz czekam na foty.Konik do jasnej ..... pospiesz sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Normalnie po Tobie to sie juz wszystkiego mozna spodziewac :P Pewnie na zdjecia tydzien bedziemy czekac :P Aaaaaaaaa...i jeszcze jedno.....moze nastepnym razem zaryzykujemy z tymi zdjeciami na moscie....tylko dzwig jakis trzeba wykombinowac :P Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) EEE tam Beti , z twoim tatą to nawet fajnie wyszło, widać było , że jak nas zobaczył z tobą to buzia mu się uśmiechnęła. No i martwił się o córeczkę :) . Jak by co na nas możesz zawsze liczyć, pozdrów tatę od IrekS i Pieruna. Edytowane 11 Września 2006 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 ja niestety nie mogłem być, ale mam obiecane moto na ten tydzień, więc w niedzielę na pewno wyjadę gdzieś (sobota odpada), ktoś jeszcze gdzieś się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ja mam rodzinke w ten weekend rowniez, ale tym razem nie moge ich zostawic, bo nie wypada....ale moze jakis grill, gdzies, na jakiejs polance wieczorkiem w niedziele (podwieczor)...no to bym sie nawet pisala :):DBo inaczej nie dam rady. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 konik jak zwykle kolejny termin przesuwa :biggrin:Ja w sobote bede w warszawie, ale niedziela calkiem mi pasuje :)Tylko grill u mnie raczej odpada w ta niedziele, chociaz jesli bedzie wiecej chetnych to zobaczymy co da sie zrobic moze moze... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Hejka.Dobra. Fotki beda lada moment. Juz sie tlumacze choc i tak wiem ze nie uwierzycie :biggrin: Siostra miala wyslac fotki na jakiegos serwa i... wyslala ale zapomniala spisac linka i dlatego musze jeszcze raz wysylac a neta za szybkiego nie mam. Dobra, konic tlumaczenia. Spotkanie jeszcze raz... pierwsza klasa! I proponuje wstepnie niedziele... nawet udostepnie swoja dzialke :) Wszystkie maszyny do srodka nie wejda ale przed plotkiem mozna zostawic a jak co to i namiot mozna rozbic czy przekimac sie w domku gdyby ktos za bardzo dal w palnik - na co mam cicha nadzieje :) :biggrin: A wiec czekam na odzew. PozdroKonik No... w koncu sa fotki!!! Ssijcie :biggrin: PozdroKonik Edytowane 12 Września 2006 przez Konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Asmo twierdzic ze konika dzialka to byc dobra opcja na niedziele, cicho spokojnie (dopuki my sie tam nie zjawimy) Ja jestem w 105,7% za Pozdro Edytowane 12 Września 2006 przez Asmodan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 No to dajcie znać na forum co i jak :) Fajne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Hejka.Z mojej strony sprawa wyglada tak ze jutro wyjezdzam do tesciów (tak wiem... stary sie robie :biggrin:) i bede wracac jakos w pt-sob (w zaleznosci jak szybko sie poklucimy :biggrin:). Tak wiec u mnie niedziela niemalze pewna wiec czekamy na info od pozostalych chetnych na pacyfikacje :) PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 ja z grilla na 90% odpadam, bo już mam gości na wieczór umówionych wstępnie, ale na jakąś trasę (jak będzie moto) się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 No dobra, chociaz jesli o mnie chodzi to balanga w niedziele odpada (ide w poniedzialek na 4:00 do pracy) ale grill to by mi odpowiadał, oczywiście przed grillem troszkę musimy polatać :) to do zobaczenia, dajcie znać co i jak :biggrin: narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi