IrekS Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 A trzeba się rejestrować ????? Po co ????Ja jestem chętny na wyjazd w piątek, tylko o której i gdzie spotkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja tez sie zaraz rejestruje. Po to, zeby nie stac w kolejce. Dla zarejestrowanych bedzie otwarta oinna barama po prostu i sparwniej to na pewno pojdzie:):DGadalam wczoraj z kolega z Poznania, tzn. on pochodzi ze Smigla, ale juz z malzonka mieszkaja w Poznaniu i sie z nimi9 umowilam, ze na miejscu sie spotkamy:):icon_razz::) Bede szukac jeszcze, moze jakis lkudzi zwrebuje...probowlaam jeszcze dwoch kumpli, ale uparli sie ze jada na wakacje gdzies sobie;) Nie wiem o ktorej, ale mysle Irku, ze z Toba sie spotkamyw Rawiczu kolo Diamentu....ta stacja paliw co jest niedaleko....dobrze kojarze?? Jak do rawicza sie wjezdza to w lewo na swiatlach sie kreci na Krotoszyn....no i za tymi swiatlami po prawej stronie?? Pamietam ze rok temu tez sie tam spotykalismy z ludzmi. P.S. W tej chwili jeszcze nie umiem powiedziec o ktorej bede wolna w piatek, jutro bede wiedziec cos wiecej. Ale zazwyczaj w piateki to kolo 14 bylam juz wolna. Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No dobra zarejestrowałem się przed chwilą. Ok Beti tylko ja kończę pracę w piątek o 15, myślę, że wyrobił bym się najwcześniej na ok. 16. Jeszcze się zgadamy dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 to moze umowmy sie na 17 na stacji i tak do krotoszyna dluzej niz godzine nie pojedziemy.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Mi pasuje, powinnam sie wyrobic na ta godzine...no bo wiecie jak to z kobitkami jest:):D Tzn. Witas u mnie wczesniej juz bedzie, wiec bede musiala sie spiac :crossy:Rozmawialam przed chwila z Pierunem, jedzie z nami:) Ale tak jak Asmo mowil, crossem:);) No to jestesmy umowieni:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 to jak Asmo i pierun nie jadą to ja też nie :PPPPi nie pasuje mi ten termin ... i znów pracująca sobota :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 to jak Asmo i pierun nie jadą to ja też nie :PPPPi nie pasuje mi ten termin ... i znów pracująca sobota :| Asmo nie jedzie ale pierun jedzie czytaj dokładnie :) Ale fakt przejebka ja tez pracuje ;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) No, wreszcie dotarlem na forum :PJa jade crossem, bo tylko to poza rowerem mi pozostalo jezeli chodzi o pojazdy ;pWiec albo pojade sam polnymi drogami, albo lece z wami (to by mi bardziej pasowalo, bo jak mi sie zepsuje ta chąda to mam linke holownicza :) )Dobrze jak byscie do mnie wlecieli, bo ja moge udostepnic namiot, tylko ze na crossa sie nie dam rady zabrac ze wszystkim... Tez juz zrobilem wywiad i bedzie w krotoszynie pare osob ktore znam, wiec nudno to nie bedzie napewno :) Jadac od Rawicza na Krotoszyn, zahaczajac o moja metropolie :P nadrabiacie skromne 4km :)http://mapa.szukacz.pl/?&nc=428516&ec=3705...z=32m&t=WYBRANY PUNKT&pp=developerwiec mysle ze to nie bedzie duzy problem??? Jak co to prosze mnie lapac najlepiej na komorke... pozdro ziomy jak mawia Irek ;) Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez Pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 ewentualnie mozemy zahaczyc o Twoja miescine, gdzie jak Ty to mowiles....soltys trzyma buraki na lancuchu:PDolozysz mi za to do paliwa, buahahahahaP.S. ten kto ma to niech aparat bierze, bo ja juz wiem ze nie dostane, buu Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja wezmę aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Irek czy ty wezmiesz aparat czy nie to i tak nie ma znaczenia, bo zdj pewnie nigdy nie zobaczymy, tak jak filmu z Rybnika :clap: Pierun, wpadniemy po Ciebie mysle ze trafimy :crossy: Dawno tego nie bylo, ale: Ps. IREK DAWAJ FILM!!!!!!! :icon_mrgreen: :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jak tak to pierdziele i nie biore aparatu. Do zobaczenia o 17:00 na stacji benzynowej w Rawiczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Oooooooooo, co ja tu widze. Nie, nie, nie...panie Irku...aparat bierzemy ;) Nie, nie, nie....panie Witasie===> w drodze wyjasnienia....moze i film z Rybnika nie dojrzal jeszcze do ogladania, to zdjecia z tego co pamietam szybko dojrzewaly. Chociazby zdjecia z Radzynia, o ile sie nie myle to Irka zdjecia o wiele szybciej dostalam niz Twoje :crossy: :P :P :P Wiec tk sie nie bawimy, aparat musi byc...bo potem zadnych zdjec nie mamy :P A to jest nasz pierwszy wyjazd taki w tym sezonie...upsssssssss....wydalo sie :P :P Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ok aparat bierzemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) Zdjecia sie juz wrzucaja na rapidsahre'a niedlugo zapodam linka :DJesli ktos bedzie chcial filmy to musi sie zglosic osobiscie, bo na moim laczu wrzucac 100MB to katorga. No chyba ze na noc zapuszecz... pomysle jeszcze :D Ok tu macie linka do zdjec: http://rapidshare.com/files/139745490/Krotoszyn.rar.html Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi