B3stia Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Będę w 100% wylookaj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 jakieś plany na sobotę? możemy zrobić jakąś trasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 jakieś plany na sobotę? możemy zrobić jakąś trasę... Jutro ponoc karpacz? ja w sobote najprawdopodobniej do bohaja emigruje wiec nie wiem jak bede dysponowany Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekwww Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 witam czy kots z naszych okolic wybiera sie motorkiem w niedziele na moto gp do brna? jesli tak to chetnie sie dolacze, czekam na ew. odpowiedzi. zbyszekwwwAprilia Pegaso 650 2001r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Hejka Sluchajcie, juz mamy poniedzialek. W piatek zaczyna sie Krotoszyn:D:D:D Trzeba zaczac jakies konkrety ustalac:)Na poczatek proponuje zarejestrowanie sie moze, co myslicie o tym?? http://www.oldtimers.net.pl/. Tam jest formularz. Maja niby zarejstrowanych wpuszczac oddzielnie. Rejestracja trwa do 20.08. No i w ogole jakies sczegoly, kto jedzie, o ktorej wyjezdzamy, itp....jejku.....wreszcie zalicze jakis zlot w tym roku:D:D:D:D P.S. Oczywiscie jedziemy w piatek??:) Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 He He :icon_biggrin: jadę :) Beti jedziesz TWOJĄ maszynką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tak!!!!!!!!!!!!!!:icon_biggrin::D:D Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 a ja w pracy ;/ KUTFA !!!!!!!! :icon_biggrin: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 To kiedy jedziemy, w piątek, czy w sobotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 No wlasnie kiedy jedziemy? Kto jeszcze jest wogole chetny? Fajnie bylo by w koncu wieksza ekipe zebrac :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Właśnie Kuba choć raz w tym sezonie :icon_rolleyes: dajcie znać kiedy i jak jedziemy, ja mogę zarówno w piątek jak i w sobotę, ale nie mam namiotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Piatek, piatek!!!!!!!!!!!!!! Ja chce piatek...prosze.....wyjedzmy choc raz razem i poszalejmy od piatku do niedzieli:D:D:D:D:D Irku, namiot to najmniejszy problem, na pewno ktos Cie przygarnie:D:D:D:DA gdzie Pierun.....gdzie jest ta pierunska zmora!!!!!!????????? :P On tez ma jechac....pytanie brzmi, czy miedzy nozki wezmie aprilke czy kawke??:) Chyba sie nie rozmyslil, jak myslicie??;) Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A gdzie Pierun.....gdzie jest ta pierunska zmora!!!!!!????????? :crossy: On tez ma jechac....pytanie brzmi, czy miedzy nozki wezmie aprilke czy kawke??:) Chyba sie nie rozmyslil, jak myslicie??:P Z tego co osttanio widziałem aprilla skasowana hyba ze naprawiłjuz ;) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 ja nie jade :icon_mrgreen: a pierun to chyba crka poleci :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No dobra zarejestrowalem sie, moze ktos jeszcze jednak pojedzie?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi