Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

sobota o 15 moze byc i dla mnie am nadz\ieje ze do tego czasu uporam sie z moimi zebatkami i lancuchem :bigrazz:

a Ty asmo zarejestrowales juz tego twojego gruchotka ze tak sie po miescie wozisz? czy przyjedziesz xj'ta? jak xj'ta to pamietaj - JA SIE NIE DAM PODPUSZCZAC :D :bigrazz: :biggrin:

Asmo ! masz XJke?? i nic nie piszesz ? co za XJa , podaj jakieś foto czy "cóś"

Kurde kochane leszczynskie intermotors przyslala zla zembatke :/

dobra ma byc w sobote rano wiec jesli sie uwine i Asmo mi pomoze :icon_mrgreen: to powinienem zdazyc na 15

swoja droga zapowiada sie fajna ekipa ;)

i moze Konik dojedzie bo wlasnie z nim rozmawialem :D

No to ja juz wypracowalam swoje :) Mam paliwko :D:D Szczerez...nie mam zielonego pojecia ile, musze isc zagladnac potem :D

No ja wczesniej niz o 15 nie wyjde ze sklepu...tymbardzije, ze jutro sobota ;/ Wiec Witas masz do 15 czas :icon_mrgreen: ;)

Konik???????????????????????????? Aha....fajnie...

Pozdrawiam

No dobra, to jakby co Asmo pisz na koma mi. No i do zobaczyska jutro kolo 15 :icon_mrgreen::)

Ario szkoda, ze nie dasz rady.

Pozdrawiam

ja bym dał radę, ale serwis się nie wyrobił ;)

żeby tylko na rybol dali radę wyszykować!

Ario jak to zeby dali rade na Rybol?? przeciez to jeszcze kupa czasu a niby mialo byc na sobote?

intermotors jest tam gdzie intercars na zatorzu na swieciechowskiej tam gdzie kiedys byl opel :)

No i coz pozostaje podziekowac za zajefajna przejazdzke sobotnia, trasa dluga i roznorodna (ach te polne drogi :crossy: ) za tydzien tez jedziemy??:>

Konik dawaj te zdjecia co sie tak opieprzasz?

Ario jak to zeby dali rade na Rybol?? przeciez to jeszcze kupa czasu a niby mialo byc na sobote?

tak, ale mam wałek od zębatki zdawczej zjechany na czubku i trzeba go nagwintować a że gwint nietypowy to czekają za narzynką. sprzęgło mam nadzieję już wymienili.