RudyXJ Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 sobota o 15 moze byc i dla mnie am nadz\ieje ze do tego czasu uporam sie z moimi zebatkami i lancuchem :bigrazz:a Ty asmo zarejestrowales juz tego twojego gruchotka ze tak sie po miescie wozisz? czy przyjedziesz xj'ta? jak xj'ta to pamietaj - JA SIE NIE DAM PODPUSZCZAC :D :bigrazz: :biggrin:Asmo ! masz XJke?? i nic nie piszesz ? co za XJa , podaj jakieś foto czy "cóś" Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 RudyXJ ja mam KLXa a XJtka jest mojego brata, to jest xj 600 z 92 albo 93 nawet sam nie wiem.A i beti nakulaj na paliwo napewno uda ci sie wyciagnac.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Caly czas nad tym pracuje bardzo intensywnie :bigrazz: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Pracuj Beti , pracuj:icon_mrgreen: chyba z tego całego towarzystwa będę najstarszy ;) ktoś musi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Kurde kochane leszczynskie intermotors przyslala zla zembatke :/dobra ma byc w sobote rano wiec jesli sie uwine i Asmo mi pomoze :icon_mrgreen: to powinienem zdazyc na 15swoja droga zapowiada sie fajna ekipa ;)i moze Konik dojedzie bo wlasnie z nim rozmawialem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 a gdzie to intermotors? :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 No to ja juz wypracowalam swoje :) Mam paliwko :D:D Szczerez...nie mam zielonego pojecia ile, musze isc zagladnac potem :DNo ja wczesniej niz o 15 nie wyjde ze sklepu...tymbardzije, ze jutro sobota ;/ Wiec Witas masz do 15 czas :icon_mrgreen: ;)Konik???????????????????????????? Aha....fajnie... Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 życze udanej zabawy , mam pytanie :czy ktoś z Was bywa w leszczyńskim pubie "MOTOR"???? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 nie będzie mnie... moto ciągle w serwisie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) No dobra, to jakby co Asmo pisz na koma mi. No i do zobaczyska jutro kolo 15 :icon_mrgreen::) Ario szkoda, ze nie dasz rady. Pozdrawiam Edytowane 8 Września 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 oka beti noł problemo. Ja sie zjawie o 15 ale bede musial uciekac o 16 na chwile bo mi przywioza garaz w czescieach i bede musial go rozladowac a wy se w tym czasie skoczycie do McDonalda na szejka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 No dobra, to jakby co Asmo pisz na koma mi. No i do zobaczyska jutro kolo 15 :icon_mrgreen::) Ario szkoda, ze nie dasz rady. Pozdrawiam ja bym dał radę, ale serwis się nie wyrobił ;) żeby tylko na rybol dali radę wyszykować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Ario jak to zeby dali rade na Rybol?? przeciez to jeszcze kupa czasu a niby mialo byc na sobote?intermotors jest tam gdzie intercars na zatorzu na swieciechowskiej tam gdzie kiedys byl opel :) No i coz pozostaje podziekowac za zajefajna przejazdzke sobotnia, trasa dluga i roznorodna (ach te polne drogi :crossy: ) za tydzien tez jedziemy??:> Konik dawaj te zdjecia co sie tak opieprzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 WitamNo to spotkanie pierwsza klasa :) Najlepszy odcinek wycieczki byl jak Irek musial maszyne ochlodzic :crossy: Konik dawaj foty raz raz :banghead: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Ario jak to zeby dali rade na Rybol?? przeciez to jeszcze kupa czasu a niby mialo byc na sobote? tak, ale mam wałek od zębatki zdawczej zjechany na czubku i trzeba go nagwintować a że gwint nietypowy to czekają za narzynką. sprzęgło mam nadzieję już wymienili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi