Pierun Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 jutro 10:00 na McD jedziemy na Wolsztyn (godzina wstępna) :-0yyyyy a mi Asmo dzwonil ze o 12? znowu cos pojebalem z godzina czy to sie zmienilo? ja sie chetnie przejade ale nie wiem czy sie wyrobie... najwyzej pozniej dojade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 yyyyy a mi Asmo dzwonil ze o 12? znowu cos pojebalem z godzina czy to sie zmienilo? ja sie chetnie przejade ale nie wiem czy sie wyrobie... najwyzej pozniej dojade :)zgadza się...12:00 na McD ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 zgadza się...12:00 na McD !12:30 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 no i polatane. dzięki za towarzystwo! myślę, że następnym razem musimy zaliczyć Głogów. od razu mówię, że 10-11 maj dla mnie odpada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 I jak zwykle coś mnie opuszcza... Robota niestety;/ Ale powiem wam, że byłem w ciekawym miejscu w pracy bo w Sława/Radzyń i był tam koncert bluesowy 2 edycja i przez te dwa dni zjechały się motorki nawet ciekawie bylo nie ukrywam :) Miła bsluga piękne brzmienia silników no i wogole pozytywna okolica:DCały festiwal był w lesie gdzie do plaży było jakies 50 metrów:D Jakie to niespodziewane rzeczy mogą się wydarzyć ;) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witas, Pierun, Asmo,Jak było we Wschowie? długo tam jeszcze siedzieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Kruto, przejechalismy ta traska, jacys kolesie grali w golfa na rondzie :biggrin:potem na tor crossowy w lesznie i do domow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A ja byłem w wolsztynie wczoraj :icon_mrgreen: ATTENTION!!! http://www.sff.motocykle.pl/ 31.05-01.06 SFF Jedzie ktos ja się wybieram :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Mozna by sie przejechac, bo to w sumie nie daleko od wrocka :)A z tego co slyszalem impreza calkiem fajna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) 150-160 km :D od leszna:) od wrocka jakies 60km ED. Tak male zainteresowanie czy co :> Edytowane 7 Maja 2008 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Hmmmmm, ja chetnie bym sie wybrala tez:):icon_biggrin: Popatrzec zawsze mozna, a patrzac w plan to nie mam zjazdu wtedy:D No zobacze, narazie nic nie moge powiedziec na 100% Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) poki co to nikt nie jest pewny :icon_razz: ale grono zaczyna sie poszerzac:) czyli na dzień dzisiejszy mamy 5 motocykli i wszyscy MOŻE xD a do końca dożo czasu wiec kto wie może z 5 zrobi sie 50 xD :icon_biggrin: Edytowane 7 Maja 2008 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 w doświadczenia wme że mało kto tam zaglaa wiec prześle:) http://forum.motocyklistow.pl/Slub-przyszl...tow-t97044.html Co wy na to :) Może coś do gara wsadza:D :) Ja bym się przejechał nigdy na takim czymś nie byłem a ponoć sympatycznie to wygląda:) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Nie dobrze... przeskoczył mi w cebrze rozrząd i się tłok z zaworami pocałował ;( Co prawda nie tragocznie bo przy jakis 3.000-4.000 obr. ale to i tak remont za drogo wyjdzie więc chyba trza kupić nowe serducho :bigrazz: Jak na złość... Wakacje, zatankowane pod korek, prawko zrobiłem i odebrałem i zaś nie pojeżdżę... Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 a jakie graty potrzebujesz do cebry?? tzn glowice ?? zawory?? tloki czy co innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi