PaleSatan Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Kto sie wybiera na Pyrke na trase asfaltowa? Bo narazie tylko ja sie zapisalem na asfalt reszta jest na szuter. Mam nadzieje ze bedzie Was wiecej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ja nie pojadę, bo mam wyjazd na wesele... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Kto sie wybiera na Pyrke na trase asfaltowa?Chyba na hulajnodze :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mozesz sie zglosic na plecaczka :biggrin: Czyli nadzieja pozostaje w Witasie i Matysie?hmm... a moze jeszcze ktos sie znajdzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 zamierzam oddac sprzeta do serwisu tylko gdzie?mam do wymiany rozrząd, chcialbym znać Wasze opinie na temat serwisów w naszej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Byle nie Lasocice i Rapid Leszno PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) ja robiłem w fazerze u Oleszaka. wszystko kosztowało 400 zł (tzn. rozrząd + robota)... chyba to był 2006 albo 2007 rok... Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 czesctakie pytanie :) jakies plany na weekend majowy? Ja mysle zeby sie przejechac do Wolsztyna na parade parowozow, bo jeszcze tam nie bylem, a podobno ciekawie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 czesctakie pytanie :banghead: jakies plany na weekend majowy? Ja mysle zeby sie przejechac do Wolsztyna na parade parowozow, bo jeszcze tam nie bylem, a podobno ciekawie :clap:ja bym się przejechał, ale muszę namówić moją 1/2 żeby też jechała, prędkości spacerowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Co do weekendu majowego, to jesli nie zdarzy sie jakis spontan to sie dostosuje ;) Narazie ciezko jest mi planowac cokolwiek :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 weekend majowy hmm ...moze kto wie moze zobaczymy jak ta pogoda nas dopiesci bo poki co o nie za bardzo ...levajaco wrecz =,= Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 który weekend majowy? może prawko zdąże odebrać to się przykleje :biggrin: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 weekend majowy hmm ...moze kto wie moze zobaczymy jak ta pogoda nas dopiesci bo poki co o nie za bardzo ...levajaco wrecz =,=Dzisiaj zle nie bylo ;) Przyjechalem z Osieki i sobie nic nie odmrozilem. Ja na weekend majowy odpadam bo juz mam zaplanowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 predkosci oczywiscie spacerowe :P tez tam planuje na plecy kogos wziac, wiec tym razem serio :icon_question:dzisiaj na tor chcialem leciec, ale pogoda znowu nie dopisala, to wyciagnalem CR-ke i troche poszalalem a teraz padam :Phttp://w3.bikepics.com/pics/2008/04/17/bik...1256656-800.jpghttp://w3.bikepics.com/pics/2008/04/17/bik...1256434-800.jpghttp://w3.bikepics.com/pics/2008/04/17/bik...1256665-800.jpgoczywiscie myslalem ze ten row nie jest taki gleboki, a ta gorka taka stroma :cool: juz sie nie moge doczekac pyrki w wersji terenowej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 To pierwsze zdjecie przypomina mi krajobraz z pod leszczynskiego szpitala :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi