PaleSatan Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Pierun my tez jeszcze nie wiemy jaki pub bo to zalezy gdzie bedzie miejsce. Jak juz znajdziemy to napiszemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Joey - tylko tym razem miej gdzies zapisane nasze numery kom i jakby co to sie odezwij bo forum moze pasc itp :PAha... to moze tak jak ostatnio: ok godz. 19. Pasuje? Pozdro i do wieczoraKonik Już zapisałem sobie :)Pod filary mam 1 minute drogi więc spoko :DJak co Beti ma mojego koma i zjawie się;)Wezme jeszcze kumpla jak nic nie będzie robił ;)Też na biku śmiga :)Innych osób nie przewiduje No nic kurde musze wyjsc ale mysle, ze zdołam przyjsc na 20 pod filary :) Myśle ze 19 to troche za szybko a na 20 widze dużo osobom pasuje więc na 20 możemy się zejść:) Jak co Beti ma moj kom więc sygnał i jetsem:DMusze się pochwalić że rowerem z szpitala na rynek 4 minuty :D no hcyba ze czerwone mnie złąpie to 5 :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Pale, Konik, napiszcie mi w jakim pubie znajdziecie miejsce, a my juz z Pierunem dojedziemy, dojdziemy:):) Do zobaczyska:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ze tak powiem... dzieki uprzejmosci Irka jestem juz w domu i dzieki bardzo za impreze... fajnie bylo :)3majcie sie cieplo i do szybkiegoKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ze tak powiem... dzieki uprzejmosci Irka jestem juz w domu i dzieki bardzo za impreze... fajnie bylo :icon_razz:3majcie sie cieplo i do szybkiegoKonik taak ja tez dzieki uprzejmosci kilku osób byłem w domu dosc szybko :icon_eek: baardzo dziekuje za spotkanie! fajnie było poznac troche ludzi z takimi samymi pasjami! mam nadzieje ze zobaczymy sie jeszcze jakos wmiare szybko jak nie w pubie to gdzies na trasie :) pzdrawiam!! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 No ja tez dziwnym trafem bardzo szybko znalazłem się w domu xD dziś od rana niby słońce zaczęło przebijać niby ładnie a tu nagle trach chmurki i 0 stopni ;/ Dzięki za spotkanie miło było :smile: No i do zobaczyska mam nadzieje że tym razem to już trasa będzie:) Miło było poznać was na real a nie tylko w wirtualnym świecie:) Pozdrawiam :smile: :smile: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) Jak zwykle bylo super, ekipa mocna sie zebrala i oby w takim gronie zawsze sie bawili i wiekszym:):icon_question::) MIlo bylo poznac nowe osoby;]I znwou w rzutki wygralam:P:PBylo naparwde super, do nastepnegoEyid-dawaj foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:PDziekuje kierowcom:D:D:D:D:D Pozdrawiam cieplutko Edytowane 24 Marca 2008 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyid Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) ludzie, co Wy tak szybko wstajecie? :O a tak w ogole to wiadro wody kazdemu na glowe :P ps. zdjecia beda jak Kuba udostepni kabelek :icon_question:pps. Beti, prosze, z malej litery, z duzej mi sie E nie podoba :] Edytowane 24 Marca 2008 przez eyid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Kuba kabel juz udostepnil, wiec czekamy az eyid wroci z pub'u, czyli pewnie fotki beda jutro po poludniu, albo wieczorem :-P Bylo calkiem fajnie, chociaz ja bylem wykonczony i zasypialem...A teraz dopasowuje twarze do nickow - odwrotnie niz zazwyczaj ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 No fajnie było, Ania dlaczego Kuba nie dał Ci kabelka, no no no nie ładnie :notworthy: Pozdro ziomy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) czy ustaliliście coś odnośnie wyjazdu na pseudoRybol ? btw... http://redandwhite.pl/party/impra01.html Edytowane 25 Marca 2008 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyid Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 http://rapidshare.com/files/102238444/moto.zip.htmlprosze bardzo, tylko na szybko, nie mialam jak pomniejszyc wiec wazy 11 MB pozdrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Aniu co to jest 11 mega przy naszych szybkich laczach :) Jakby bylo 111 to mozna by ponarzekac. A wogole to dobrze ze sie zmylem na czas robienia fotek bo na pierwszej ktorej jestem wygladam w miare.... ale na na drugiej na ktora sie zalapalem wygladam juz.... hmmm wiadaomo :] To kiedy nastepny raz :) Ario raczej nikt nie jest chetny na podmianke rybola.To co podales to jest rozpoczecie sezonu w poznaniu jak co roku taa? z wizyta na rynku? Edytowane 25 Marca 2008 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Dla mnie to może być jak najszybciej, przynajmniej zimowe wieczory miną szybko z doczekaniem do wiosny bo u nam pory roku ładny figiel robią :banghead: I podziękować za zdjęcia Aniu :icon_mrgreen:Widać kabalek szybko doszedł :biggrin: Szerokości i dużo ciepłą w wiosenne poranki i zimowe wieczory xD ps. czy ktos z was zamawiał lub zamawia z ebay'a rzeczy? I jest w miare jakos obcykany z tym? Edytowane 25 Marca 2008 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja kiedys zamawialem rame przez ebay.de, ale szla ponad pol roku i troche si z tym nameczylem:P Pozatym Ario duzo kupuje z tamtad rzeczy, wiec moze pisz do niego.Chyba ze o polskiego Ci chodzi to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi