eyid Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 najlepiej jeszcze w te swieta :flesje: jak nie w te to w... nastepne ;) bo kiedy indziej to zwykle nie wychodzi :Pbylo fajnie, bylam druga w rzutki, babki rzadza, (ale z Konikiem na pilkarzykach tez wymiatam ;) )pozdrawiam wszystkich a na forum trzeba czesciej wchodzic ;)(i kto to mowi) oO' przy okazji chcialam pozdrowic przyjaciol, znajomych, rodzine :D :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 przy okazji chcialam pozdrowic przyjaciol, znajomych, rodzinei dzieci... :P Joey - mozesz byc zly ale tylko na siebie bo wystarczyl 1 sms do nas i juz by Cie nic nie ominelo ;) To co? Kiedy impreza? Jutro??? PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dokladnie tak jak Konik mowi, Joey..mozesz tylko sobie w twarz pluc:P Teraz muswisz sie zrewanzowac...bo tyle mowiles o spotkaniu a nie przyszedles...Konik, jak myslisz po kolejce piwa dla kazdego i zapominamy o sprawie :D Jak dla mnie, jutrzejszy dzien moze byc...niech sie tylko wypowiedza inni, co o Tym mysla Eyid - no bo my kobietki to jestesmy takie zajebiste, zajefajne, rządzimy w rzutkach i w ogole:D:D:D Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Taa baby zondzom :biggrin: .... bo nie pily albo malo pily :P Jutro moze byc ale czy Witas dojedzie? i czy uda sie miejsce znalezc (no chyba ze pojdziemy tak wczesnie jak wczoraj).... a jak nie to na bank trza zrobic Zalany Poniedzialek. A wogole to dzisiaj z Matysem i Asmo zrobilismy runde lansersko-rozpoznawcza po miescie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 HejJak dla mnie to lepiej jutro (znaczy niedziela) bo w pon bedzie sie mozna jeszcze polenic a we wtorek to juz mase spraw do zalatwienia :/ Ale jakby co to sie dostosuje :icon_biggrin: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Mi osobiscie tez bardziej niedziela pasuje. We wtorek po pierwsze nie moglabym pic (a jutro ewentualnie kto wie...), a w poniedzialek po pierwsze znowu nie byloby szans na picie, po drugie musialabym szybko wrocic do domu (we wtorek wstaje przed 6 z wiadomych co niektorym powodow), po trzecie wolalabym byc w domu w poniedzialek - mami wraca nareszcie <jupi>. I to chyba byloby tyle z mojej storny. Co reszta na to?? Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No to mamy jak narazie 2:0 dla niedzieli.Beti, a Anka bedzie? I niech zagada z Witasem czy sie wyrobi na wieczor :icon_biggrin: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 GOD DAMN IT!!! :smile: :buttrock: :biggrin: ze tak powiem ;]taka mialem ochote sie przejsc, a caly dzien w garazu siedzialem i sie zasiedzialem :/ok 22 mi sie przypomnialo jak zobaczylem na gg wiadomosc od Beti ;) jutro, tzn dzisiaj :bigrazz: moge sie przejsc, juz przypomnienie robie w komorce, tylko ze piwko odpada, ale za to macie szofera :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No spoko ja tez jutro moge isc tylko ja tak w trosce o Wicia :buttrock: zeby tez sie zalapal. Pierun gratki sprzeta. Wypierdziscie wyglada z tymi dwoma kominami a pewnie ku**ewsko dobrze brzmi :smile: BTW. A nie mowiles kiedys ze chcesz jakiegos turystyka kupic :biggrin: A dla tych wszystkich ktorzy jeszcze nie widzieli zyczenia swiateczne w takiej formie ze moge i ja je przekazac :biggrin:http://playwielkanoc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 eee tam, tak wyszlo :buttrock: chodzi jak rasowy... traktor :biggrin:a turystyka....hmm, chyba by mi sie nudzilo troche na nim :smile: a jak ktos ma dupe twarda to na sporcie tez mozna poturystowac ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) Pierunku, mowisz, ze kierowca...a czy po mnie moglbys podjechac??Napisze dzisiaj do Ani...mam nadzieje, ze sie wybierzez...a Witas dzisiaj wraca czy jutro?? Dam znac co wiem od Ani pozniej Wesolutkich Świąt zycze wszystkimk:D:D;D Edytowane 23 Marca 2008 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Kilka godzin mnie an forum nie było a tunagle 1,5 strony doszło :biggrin: Te ludziska to ja rozumiem że wczoraj czyli dzisiaj wsyzstkim pasuje niedziela:D mi pasuje always więc jak to mówiłęm rybka:D Kolejka piwka a moze litra przyniose ;]Ale wątpie by w knajpie wypaliło to xD No niestety tak mówiłem tak mówiłęm jak by kilka godzin było to powiedziane to bym sie na bank zjawił :buttrock: Co do lotek to jak najbardziej nie baby dominują a okularnicy bo winkiel zawsze sprzyja losowi :biggrin: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Fajnie!Mam nadzieje ze i Ania i Witas przyjda. O reszte sie nie martwie bo widze ze chca wiec super :crossy:Joey - tylko tym razem miej gdzies zapisane nasze numery kom i jakby co to sie odezwij bo forum moze pasc itp ;)Aha... to moze tak jak ostatnio: ok godz. 19. Pasuje? Pozdro i do wieczoraKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) To tak jak ostatnio 19 kolo wieniawy. Witas jak gadalem to powiedzial ze sie postara dojechac ale w chacie mowi ze bedzie cos kolo 20. Edytowane 23 Marca 2008 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 19 to troche wczesnie mi :D bede jakos po 20... tylko nie wiem gdzie ;) Beti moge Cie zabrac po drodze, jak co to kom, wiadomo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi