Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Asmo.....a przypadkiem nie jest jedno POLO w Lesznie.....no dobra, na zatorzu...za torami...na tej ulicy co sie do Wilkowic jedzie.....nie wiem jak sie nazywa ta ulica ;)

A co do godzin...jutro, pojutrze mam wolne, ale sobota na rano, czyli do 14.30.....a niedziela cala.

Ejjjj....a tak w ogole to kiedy robimy spotkanie i jakas taka wieksza popijawke?? :) Tylko prosze po 15 :)

to co gdzie i o której się spotykamy, ja z Rawicza mogę być w Lesznie w każdej chwili

Może potem po kolicy troszkę polatamy ? Nie wiem, np. Boszkowo, Wieleń czy takie tam ?

Oczywiście przed tem odwiedzimy Beti, mam nadzieję, że w końcu ją poznam ;)

Może ktoś się do soboty jeszcze dołączy, może ze mną kolesie z Rawicza przyjadą , ale nie mogę za nich decydować, zobaczymy

Dobra, pomylilam sie....jest jeszcze jeden....przypomnial mi sie, masz racje Asmo ;)

A teraz male sprostowanie....wprowadzilam towarzystwo w blad, przepraszam....ale juz pisze o co biega.

Jak pisalam o 15 zapomnialam napisac 15 wrzesnia. Bo do tego dnia pracuje...ale......zapraszam was w sobote tak do 14.30, bo do tej godziny pracuje....no plus, minus 15....bo jeszcze potem musze pare rzeczy porobic :)

Wiec mozecie przyjechac :) I moze ktos mnie zabierez na tylnie siedzonko :biggrin: i bym sobie pojezdzila z wami, no bo ja nie zabieram mojego motocykla do pracy z kilku powodow......o 6 rano jest mi stanowczo za zimno i wole wsadzic swoj tylek do cieplego samochodu :bigrazz:....dobra, a tak na serio to poprostu nie mam paliwa, a ze pracuje to mi tato nie da kasy na paliwo (tylko, ze wyplaty jeszcze nie mialam ;/), a drugi powod to taki, ze juz zamieszczam powoli ogloszenia na moj motocykl i wole nie kusic losu :icon_question:

No ale ja tam do pracy moge wladowac w samochod skory, kask, itp. i jak gdzies pojedziecie i ktos sie zlituje nade mna to potowarzysze:P

Pozdrawiam

sobota o 15 moze byc i dla mnie am nadz\ieje ze do tego czasu uporam sie z moimi zebatkami i lancuchem :)

a Ty asmo zarejestrowales juz tego twojego gruchotka ze tak sie po miescie wozisz? czy przyjedziesz xj'ta? jak xj'ta to pamietaj - JA SIE NIE DAM PODPUSZCZAC :biggrin: ;) :)

No, no, no.......jak milo....to ja teraz obieram inna taktyke.....kombinuje, zeby mi tu paliwo tata jednak kupil do moto.....moze uda mi sie ublagac :bigrazz:....pozniej bedzie oddawanie :biggrin:

Podobno pogoda ma byc ladna, wiec powaznie mysle o tym, aby jechac motorem do pracy....tylko jak tak sobie pomysle, ze gdzies bysmy mieli jechac.....i patrze na te wasze maszyny.....no coz...jakos Asmo i Witasa doganialam...w sensie jak sie zatrzymali :bigrazz: :D

No zobaczymy jak to bedzie. Poczekam, zobacze

Pozdrawiam