Joey69 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 WitamTak se na poczatku qrwą zapodam bo nie bylo mnie na forum 2 dni i juz nie wiem oco wam biega. Siakies spamowisko sie zrobilo czy co ?? Moze tak na ozywienie i dobry poczatek sezonu dam kazdemu po 10% (znizki :D) i bana na 3 dni :] Teraz troche bardziej przyjemne sprawy.Witam nowa kolezanke na forum i zycze milego spamowania :bigrazz:Joey69 przychyle sei do prosby Palego i uzywaj chociaz przecinkow i kropek, druga sprawa to Dominik mi mowil ze jestes chetny na naklejki.Tak wogole to mam okolo 700 sztuk naklejek i jak ktos chce to prosze sie zglaszac do mnie. Jak ktos nie wie oco chodzi to zapraszam do "Przy piwie" do tematu poswieconemu akcji "Patrz w lusterka..." A wracajac do waszego spamowego tematu to nikt tu nie pisze bo nikt nie ma jeszcze wrazen z tegorocznych wypadow bo sprzety nie sprawne a sprawne beda jak Asmo bedzie mial czas :flesje: Pozdro To tak :flesje:Postaram się o te przecinki i kropki ale nie obiecuje bo nie powiem sprawia mi to mniejsyz problem niz ortografia ale zawsze sprwia i przepraszam was za to jezeli was to drazni. KROPKA XD Tak pisałem o naklejki, mam torche znajomych na koniach i po warsztatach oraz kilku tez się znajdzie w sklepie , wiec moge co nieco zdziałać:clap:A poki mam motorek w rozsypce to moge co nieco podziałąć:eek:Oczywiście akcja pełną kulturką :)Jak coś więcej to na gg albo ewentualnie na PW :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Asmo ty nie nawijaj nam tu o niesprawnych sprzętach. Mając takiego mechniora w grupie jak ty to my nie powinniśmy w ogóle się martwić o sprzęty na sezon, ale masz nas gdzieś ...... i tyle, a ja muszę szukać gościa do ustawienia zaworów i gaźników w mojej Kawie, bo oczywiście z Tobą się dogadać do jest coś :icon_razz:I włącz te przebiegi bo lubię patrzeć jak mi rośnie ............... ;))))))))))))))))))))) Edytowane 6 Marca 2008 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 OOPS ale nie wychowany jestem :icon_rolleyes: OCZYWIŚCIE WITAMY NOWYCH W GRONIE SPAMUJĄCYCH FORUMOWICZÓW :clap: :biggrin: No właśnie ASMO załącz tak dyskretnie naliczanie , bo tylko tutaj bazgrolę :P IREK dawaj do mnie wypijemy piwo i może się ustawi jakoś te zawory :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 No niestety w kwesti naliczania postow Asmo nie ma nic do gadania :icon_rolleyes:Wylaczyl to admin w caly dziale zloty aby ograniczyc takie spamowanie celem nabijania przebiegu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 , bo tylko tutaj bazgrolęhehe... juz zawsze pozostaniesz "podworkowym kaskaderem" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 marek nie daj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 e tam mam swoje forum i swoje przebiegi tam, więcej niż tu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Jakie wy macie problemy :) Trza sie udzielac w innych dzialach to licznik wzrosnie :P Lepiej patrzcie tu http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1163663 II zlot w Opalenicy czyli pewnie tez Rajd Nietoprza. Rezerwowac juz czas :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 o jjjaaaaaa ;P tak znudow wlaczylem to forum, zeby zobaczyc ze znowu nikt nic nie napisal, a tu 3 strony :icon_eek: no nic, widac ze sezon sie zbliza :) witam nowa kolezanke na forum, mam nadzieje ze wkrotce osobiscie :Pnarazie motóra nie mam, ale zawsze jest brata, to mozna pozyczyc :D poza tym caly czas szukam... na pyrke mam taka koncepcje zeby sie wybrac CR-ka :icon_mrgreen: i zadne zjazdy, pogoda, itp. mnie raczej nie zniecheci (bez aluzji ;) )mysle ze przed rozpoczeciem sezonu przydalo by sie jakies piwkowanie, bo potem to juz tylko jezdzic bedziemy :P co wy na to? B3stia podaj tylko termin i wbijamy :buttrock: a tak serio, to jakis pub, itp. licze tu na leszczyniakow. no i Asmo, kiedy wreszcie bedziesz mial to swoje zielone w lesznie???to by bylo na tyle,ze spamowym pozdrowieniem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) o jjjaaaaaa ;P tak znudow wlaczylem to forum, zeby zobaczyc ze znowu nikt nic nie napisal, a tu 3 strony :P no nic, widac ze sezon sie zbliza :) witam nowa kolezanke na forum, mam nadzieje ze wkrotce osobiscie :Pnarazie motóra nie mam, ale zawsze jest brata, to mozna pozyczyc :D poza tym caly czas szukam... na pyrke mam taka koncepcje zeby sie wybrac CR-ka :D i zadne zjazdy, pogoda, itp. mnie raczej nie zniecheci (bez aluzji :D )mysle ze przed rozpoczeciem sezonu przydalo by sie jakies piwkowanie, bo potem to juz tylko jezdzic bedziemy :P co wy na to? B3stia podaj tylko termin i wbijamy :D a tak serio, to jakis pub, itp. licze tu na leszczyniakow. no i Asmo, kiedy wreszcie bedziesz mial to swoje zielone w lesznie???to by bylo na tyle,ze spamowym pozdrowieniem :D To samo móiłęm o pubach ale oczywiście co zostałęm uznany za spama Nie, że mial bym coś złego na to ale spoko wybaczem dobre serce mam:D Nie wiem czemu ale mam wrażenie, że ludzie beda się do tego zbieraćdługo bo taka polska natura xDTrzymać kciuki jutor rano proba odpalenia moto...mam andzieje ze 12h w ciepłym garażu pozwoli mu by zapalił:) :buttrock: Edytowane 7 Marca 2008 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 witam tych co w koncu raczyli sie obudzic z zimowego snu i dali znac ze zyja!!!!!ostatnio rozmawialem z malgosia gawlicka(organizatorka zlotu w radzyniu), mowila ze 15 marca w mamucie (u macieja majewskiego) odbedzie sie oficjalne rozpoczecie nowego sezonu dla motocyklistow.z tego co zrozumialem to raczej bedzie to impreza pubowa a nie defilada po miescie.procz tego w tym roku rowniez z mezem andrzejem beda odpowiedzialni za zlot w radzyniu ktory odbedzie sie pod koniec wrzesnia(wiem ze to odlegly termin,ale moze warto juz odznaczyc ten czas w kalendarzu)licze na spotkanie ze swoja stara grupa i mam nadzieje ze pare nowych twarzy dolaczy do tej szalonej i niezapomnianej imprezy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 matys ale tym razem mnie nie wposzcza do osrodka bo pewnie jeszcze reaninmuja trawe i sciolke lesna :biggrin: po tym jak zaoralismy ja klxem :] Ps Irku ja wiem ty tez zaorales zeby nie bylo :] Matys a i wezme ci pokrowiec na moto zeby sie czasem piaskiem nie obsypalo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 witam nowa kolezanke na forum, mam nadzieje ze wkrotce osobiscie :banghead:no tej... spam to jedno ale takie zaloty i propozycje to juz na forum nie przystoja :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) matys ale tym razem mnie nie wposzcza do osrodka bo pewnie jeszcze reaninmuja trawe i sciolke lesna :evil: po tym jak zaoralismy ja klxem :] Ps Irku ja wiem ty tez zaorales zeby nie bylo :] Matys a i wezme ci pokrowiec na moto zeby sie czasem piaskiem nie obsypalo :crossy: A na moje puytanie o naklejkach to łaska odpowiedzieć PW wysłalem to też nie dostałem odpowiedzi będ wdzieczny za odpowiedz :banghead: Ilu to dziś dawców jezdziło na motorach po lesznie to szkoda gadac przeciez to glowa mala ile ich widziałęm od scigów po nakedy poprzez chopperki az do enduraskówA mój bandzior dławiłsię dławił i odpalić niechciał:banghead:Musze prostownik załątwić i podłądować może moj jest trzaśnięty albo poprostu nowy będe musial kupić;/A dziś po Lesznie pierwszy motor jaki widizałęm to włąsnie Bandziora:D Edytowane 8 Marca 2008 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Joey tak na serio to zapomnialem odpisac :] co do samych naklejek to podziele mniejwiecej po rowno dla kazdego i dam wam a chwilowo mi sie nie chcialo z tym bawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi