Pierun Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 ej co tak cicho u was:)wiece moze gdzie mozna kupic dobry i tani sprzecik konkretnie o ciuszki mi chodzi kask spodnie i rekawiczki konkretnie:) alinestar mile widziany i uvexrekawice polecam wszystkim te: http://www.padana.pl/katalog/index.php?pag...tegory=rukavicetanie i dobre :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 rekawice polecam wszystkim te: http://www.padana.pl/katalog/index.php?pag...tegory=rukavicetanie i dobre :) masz ten model? cena widzę zajebista... może bym sobie sprawił na wiosnę, tylko będzie zagwozdka z rozmiarem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Tam w zakladce jest podane ze kubacki z rydzyny sprzedaje Ciekawe czy ma tez takie dobre ceny. Zawsze mozna jechac i przymiezyc :icon_biggrin: Ario ten rozmiar co jest podany to jest obwod dloni bez kciuka.Klikij znak zapytania "jak sie zmierzyc" tam masz narysowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Kubacki ma te rękawice i chyba w dobrej cenie. Matys u niego kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 czyli jak motorek naprawie to bvedzie trzeba sie do niego wybrac rekawiczki i kask priorytytet na wiosne:D ej nie iwedcie moze kto spawa plastiki bo musze owiewke zespawac albo nie iwecie gdzie elektrody kupicpotrzebuje ABS z domieszka Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Widze ze wiosna sie zbliza i sie zrobil niezly ruch na forum :icon_mrgreen:Ja kupuje ciuszki glownie na allegro, mozna za naprawde dobra cene niektore znalesc. Tylko dobrze jest najpierw w jakims sklepie przymierzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witas gadasz jakbys full mase ciuchow na allegro kupil :icon_mrgreen:A ten Tschul chociaz dobry jest :icon_mrgreen: ? BTW. Pierun widze po bikepics ze R6 poszla do ludzi. Na co teraz sie przymierzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 r6 poszla.... no i nie wiem co dalej :biggrin: jak cos wymysle to dam znac :Drekawice Kubacki ma, z tym ze na poczatku zeszlego sezonu byly po 230zl... nie wiem jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 no to bedzie trzeba sie do iego przejechac po te glovy bo sa tanie i bardzo fajne :biggrin: wiecie moze ile paskowanie kostuje ? wiecie gdzie w okolicy spawaja plastiki bo mam owiewke do spawu?? z was ktos chodizłna spotkania motocyklistów do Mamuta? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Swego czasu chodzilam z moim tata do Mamuta na spotkania, nawet jestem w skladzie, o ile nic sie nie zmienilo ;p Ale to bylo dawno temu, i jakos specjalnie mnie nie ciagnie. Spotykam ich razem z tata czy to na święceniu motocykli, czy na jakims pobliskim zlocie. Ale to wszystko. Atmosfera nie ta sama co wsrod nas :) ;) ;) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ludzie z mamuta wszyscy na chopperach jezdza i srednia wieku oscyluje kolo 40, albo i wiecej z tego co pamietam ;)Wiec raczej tam sie nie spotykamy, ale nie mamy nic do nich, zeby nie bylo :)Pierun wedlug mnie naturalnym nastepca R6 jest... R1 :)Z plastikami to nie wiem gdzie spawaja, ja uzywam Poxipolu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 A no bo mi o tym mamucie matka powiedizała i sie zastanawialem jak tam jets :) no wiadomo ze wsrod młodych jest lepiej niz wsrod wapniakó ale w głebi kazdy czuje sie młody ;) dzis pierwsze czesci zamówione do motocykla:D :) juz nie bawem moja małą znowu odrzyjel;0 tylko musze znalesc do pana wacława kogos kkto spawa plastiki;/ Ludzie z mamuta wszyscy na chopperach jezdza i srednia wieku oscyluje kolo 40, albo i wiecej z tego co pamietam :PWiec raczej tam sie nie spotykamy, ale nie mamy nic do nich, zeby nie bylo :PPierun wedlug mnie naturalnym nastepca R6 jest... R1 :PZ plastikami to nie wiem gdzie spawaja, ja uzywam Poxipolu :P przeciez owiewki nie ebde p[oxipolem lepiel jak to xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ludzie z mamuta wszyscy na chopperach jezdza i srednia wieku oscyluje kolo 40, albo i wiecej z tego co pamietam :cool:Wiec raczej tam sie nie spotykamy, ale nie mamy nic do nich, zeby nie bylo :crossy:Pierun wedlug mnie naturalnym nastepca R6 jest... R1 :icon_biggrin:Z plastikami to nie wiem gdzie spawaja, ja uzywam Poxipolu :) Nie wszyscy na choperach jeżdżą i też jestem tam zapisany :Phttp://www.lbm-leszno.pl/ramka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Oj B3stia ladnie to sie tak chwalic? :) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 No jestes Bestia, jestes:):) Tylko, ze zapomnieli kreski nad s i zmnieli wam troche nazwisko:) A troszke wyzej ja jestem;p jeszcze na moim bylym malenstwie:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi