Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Czasami jak jade przez Leszno zastanawiam sie czy spotkam kogos z was. No i dzisiaj widzialam czerwony motocykl ;):P Szczerze nie mam zielonego pojecia co to bylo, ale zastanawialam sie czy To nie byl Witas:) Dzialo to sie na skrzyzowaniu w Gronowie, gdzieto stalam w zakichanym korku,bleeeee....ale ogolnie ciezko mi ostatnio jakies motocykle wychaczyc.....tylko czasami jak siedzie w robocie to slysze jak cos przejezdza,ajjjjjjjjj :D

Pozdrawiam

na skrzyzowaniu w gronowie czerwony i moze jeszcze wydawal narastajacy dzwiek wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ??

to musialem byc ja :notworthy:

ale niestety dzisiaj zerwalem lancuch i szybko raczej nie pojezdze :/

na skrzyzowaniu w gronowie czerwony i moze jeszcze wydawal narastajacy dzwiek wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ??

to musialem byc ja :biggrin:

ale niestety dzisiaj zerwalem lancuch i szybko raczej nie pojezdze :/

LOL :cool:

Niezle palowales skoro lancuch zerwales :cool: No ale... Pelna pyta co?

Aha zeby nie bylo... ten post to 120% off-topic zakrapiany Guinessem :P

3majta sie

Konik

probowalem go na gume poderwac i nawet sie udalo :P tylko lancu i zebatki troche po dupci dostaly :/ ale juz nowe jada, we wtorek beda :biggrin:

i do konca wakacji powinienem juz nowa rame miec :cool: Konik szkoda ze na rybol nie pojedziesz :cool: a gdzies skoczymy jak wrocisz co nie?:>

Beti , latałem we wtorek troszkę po Bojanowie, ale ani jedno moto się nie wyłoniło , a szkoda :)

No coz Boja to dziura zabita dechami :lalag:

I nikogo nie spotkales, bo bylam w pracy :) Hehhehehh..

Witas, a Ty tam oszczedzaj ten swoj motocykl....biedak z niego :lalag:

No, a co do powortu Konika....ja przepraszam bardzo, ale jakby co to jade gdzies z wami:P Wepchne sie :evil: Nie podaruje ::):):P A teraz juz wiem, ze pracuje do 15 wrzesnia i koniec...mam wolne...

Moglbys mnie Witas odwiedzic w POLOmarkecie...moj duch tam biega gdzies :clap: Albo lepipej nie, bo mnie jeszcze trafi, ze nie moge na motocykl :lapad:

Pozdrawiam

W Boja nie ma POLOmarketu...przeciez wyraznie mowie, ze BOja to dziura zabita dechami ;) hehehehh...ja pracuje w Lesznie....tam jest POLOmarket :) :biggrin:

Jejku....ja nie chce zadnego zjazdu tam motocyklowego, bo nie wiem kto pierwszy mnie wyrzuci....szef...czy sama siebie wyrzuce i wsiade na jakas maszyne :bigrazz: :)

Pozdrawiam