Asmodan Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Beti a co to za roznica czy ktos bedzie mgr czy inz albo i dr prof rehabilitowany, i tak wszyscy skonczymy na zmywaku w irlandii :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 To moze jednak wszyscy odkopiemy maszyny w garazach i podjedziemy na szejka do makszita :biggrin: Bo ogolnie to zbilazja sie takie okazje jak andrzejki i mikolajki wiec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 ja juz swoja odkopalem i dzisiaj zrobilem kolo 40km w terenie :) z lekka pizdzilo ale tylko w lesie :] tylko nie wiem czemu ale ludzie na mnie dziwnie patrzyli jak jechalem przez miasto nawet policja ustapila mi drogi tzn zjechala na bok jak sie przeciskalem przez korki ;)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) hmm Bestia, teraz to mocny w gebie jestes, a przed 1 listopada to jakos cie slychac nie bylo... ze niby duzo pracy miales czy cos :biggrin: hahaha bardzo śmieszne to Wy utrzymywaliście ciszę w eterze , coś tam tylko czytałem ... "dziś nie mogę jadę do Poznania" ... albo ... " kiedy będzie film Irek ? " ... tudzież zagrzmiało kiedy Asmo pousuwał jakieś tam posty :) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 22 Listopada 2007 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 " kiedy będzie film Irek ? " dobre dobre :icon_mrgreen:Dolaczam sie do pytania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 dobre dobre :)Dolaczam sie do pytania :biggrin:Ja tez :icon_mrgreen: A poztym sie nie licytujcie kiedy kto nie mogl albo nie moze tylko ustalmy jakis termin i wyjscie do pubu.Jezeli nie ten weekend to moze przyszly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 już widzę odpowiedzi :flesje: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 jaki ruch sie tu zrobil ;D ja mam niby szkole co tydzien teraz, az do swiat, no ale mysle ze ktorys weekend jestem sklonny poswiecic :) Pale mi podsunal dobry pomysl, moze zorganizowac cos takiego jak mikolaje na motocyklach? http://www.google.com/search?client=opera&...=utf-8&oe=utf-8 co wy na to? :) Beti moze tacie podsun ten pomysl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Ludziska mam mala propozycje ale dla wszych maszyn a nie waszych przelyków :banghead: Chodzi oto ze chcial bym kupic swiece, ale nie w polsce tylko za wielka woda, byly by to swiece Irydowe NGK cena za swiece (1szt dla niezbyt domyslnych) od 5 do 7 dolcow w zaleznosci od modelu, przesylka 16 sztuk do polski 13 dolcow i takie mam pytanko czy ktos byl by zainteresowany bo to sa swieczki irydowe w cenie normalnych w polsce :]Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 jeśli to są dolce to licz się z tym że celnicy przechwycą paczkę i będziesz miał 22% vatu doliczone :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 No amo mozemy pomyslec tylko napisz mi cos wiecej o swiecach irydowych czym sie roznia jakie sa plusy, jakie minusy :banghead: Bestia jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem i dziwne by to bylo gdyby kazali ci placic 22% VAT za paczke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja tam jestem za tymi swiecami. Asmo mowil ze sa lepsze ale w czym to sie nie znam. BTW. Jak idzie wam zastanawianie sie nad tym co robimy na andrzejki/mikolajki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ludziska mam mala propozycje ale dla wszych maszyn a nie waszych przelyków :banghead: Chodzi oto ze chcial bym kupic swiece, ale nie w polsce tylko za wielka woda, byly by to swiece Irydowe NGK cena za swiece (1szt dla niezbyt domyslnych) od 5 do 7 dolcow w zaleznosci od modelu, przesylka 16 sztuk do polski 13 dolcow i takie mam pytanko czy ktos byl by zainteresowany bo to sa swieczki irydowe w cenie normalnych w polsce :]Pozdro szkoda, że wcześniej nie miałeś takich pomysłów :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 a na jakiej zasadzie wylicza mi wartosc tej paczki?? i czy jak bede wysylal stare gacie to tez dolicza vat?? bo ja raczej watpie :icon_exclaim: Co do swiec irydowych to sobie poszukajcie opcja szukaj nie boli nawet ostatnio byl temat w mechanice :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 wartość będą mieli na podstawie tego co wpisze sprzedawca :icon_twisted: kupowałem w stanach z ebaya więc wiem :icon_evil: nie pamietam do końca czy to był vat czy cło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi