Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

wyjdzie na to , ze ten kawałek nieuczęszczanego asfaltu bedzie najsłynniejszym miejscem w dziurze zwanej Wschową :banghead: Ario , nie ściemniaj, ze nie próbowałeś gumować Fazy na tej drodze :crossy: Jeśli chodzi o takie miejsca to polecam okolice VW w Polkowicach , naprawde kilometry bardzo szerokich dróg świetnej jakości z praktycznie zerowym ruchem. W weekendy ścigają sie tam na 1/4 mili autami , byłem raz , dość widowiskowe , na koniec palenie gumy starymi BMW do wystrzału , byłem tam raz w niedziele jakos w październiku , ponoć w sezonie motocykliści też sie zjeżdżają... Co do policji to sie nie mieszają na tym terenie :evil: PZDR

rudy a powiedz mi jak to wyglada z policja u was na tym odcinku "do nikąd"?? bo tam pisze ze droga wewnetrzna a na takiej jest ograniczenie do 20km/h wiec moga tam mandaty kosci niezle ;)

Pozdro

PS co do gumowania na tej drodze przez ario to on sciemnia, tak katowal fazera ze az sie zrobil czerwony (fazer) :D

Bestia, Twoj pas nerkowy i inne fanty z pyry czekaja na Ciebie w Osiecznej :notworthy:

mozesz odebrac wlasciwie w dowolnym terminie, bo moja mama ze wzgledu na kontuzje nogi jest w domu 24h/dobe.

no ew mozesz mi wczesniej eske puscic ze jedziesz to dam znac mamie zeby zaczela podnosic sie z fotela :flesje:

a ch... wie jak tam na tym odcinku wygląda sprawa z psami ... nie mam bladego pojęcia :icon_twisted: a to jest droga nie do nikąd lecz do jakiejś wschowskiej strefy przemysłowej (buahahaha, cokolwiek ma to znaczyć ) Pzdr

No bo po co ktos wylaczal to naliczanie postow :banghead: komu przeszkadzalo :banghead:

A teraz sam moderator daje przyklad spamowania :D

Skoro sezon sie juz praktycznie skonczyl (nie licze tych wariatow co lataja w blocie w ujemych temperaturach :clap: ) to moze jakies spotaknie w pubie? w jakis weekend?

No bo po co ktos wylaczal to naliczanie postow :P komu przeszkadzalo :P

A teraz sam moderator daje przyklad spamowania :D

Skoro sezon sie juz praktycznie skonczyl (nie licze tych wariatow co lataja w blocie w ujemych temperaturach :P ) to moze jakies spotaknie w pubie? w jakis weekend?

jestem za :) tylko nie ten weekend bo mam szkole, za tydzien ok :)