Konik Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Wiadomosc organizacyjna - do jutra jestem pod 606 412 819 PozdroKonik DOPISANE:Juz nie aktualne, mam juz swoj normalny numer :icon_razz: Edytowane 20 Października 2007 przez Konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 bry :(znalazlem troche czasu zeby zgrac foty z komorki:http://pierun.no-ip.org/~pierun/impreza.rar a teraz ide jezdzic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Zeby sie nikt nie pytal czemu znikly posty, poprostu je usunolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 nie ładnie, nie ładnie sprzątasz po braciszku ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Bestia!!ktos tu usuwa posty,chyba trzeba bedzie komus nakrecic uszy.....!!!!!organizuj szybko kolejna impreze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 ano właśnie , posiłujemy się trochę :icon_eek: Ania , Witas , Kasia prośba do Was powoli robi się zajebiście zimno i jakbyscie mogli podrzućcie mi torbę z ciuchami, którą dałem Wam na pyrce. Pas nerkowy potrzebuje :banghead: Dziś byłem u Was ale tylko mamę zastałem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 he, he , Bestia te ciuchy już dawno poszły na Allegro :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 aha to byl Bestia Twoj pas...no to kurde bede musial anulowac aukcje na Allegro, a niezle zainteresowanie jest :/ w komplecie jeszcze koszulka z pyrki z tego co pamietam i siatka :DOk podrzuce Ci przy najblizszej okazji :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 ludzie proszę was nie spamujcie tak bo nie nadążam czytać !!!a tak poważnie to zastanawiam się nad usunięciem linku do tego forum bo tu si nic nie dzieje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 bestia i tak jak odejdziesz dlugo zaloba trwac nie bedzie....hehehehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Faktycznie ucichlo tutaj, ale tak jakos czas zmyka - motocyklem sie nie jezdzi:( i w ogole powiem szczerze, ze mam ochote sie z wami mordy spotkac...tylko mysle kiedy...najblizsze dwa tygodnie wypadaja. To co...robimy planowanko na za trzy tygodnie <hahaha> Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 No właśnie, weekendy mijają a tu nic :icon_mrgreen: Ja w ten jadę na kuter na Bałtyk na dorsze (dobrze by było jak by mnie żaden dorsz nie wciągnął, albo dorszyca ) :icon_razz:Pozdro i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ario Ty też gibasz tam we Wschowie na tej miejscówce z A.T.B? Wyczaiłem to na stuntpoland. Kiedy tak gibacie? W tym roku jeszcze będziecie czy już nie? Daj info jak będzie tam jakiś spot, wpadniemy bo byśmy chcieli trochę pooglądać stunt na wyższych obrotach i też pokazać swe umiejętności :lalag:http://www.stuntpoland.com/showthread.php?t=3505&page=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ario Ty też gibasz tam we Wschowie na tej miejscówce z A.T.B? Wyczaiłem to na stuntpoland. Kiedy tak gibacie? W tym roku jeszcze będziecie czy już nie? Daj info jak będzie tam jakiś spot, wpadniemy bo byśmy chcieli trochę pooglądać stunt na wyższych obrotach i też pokazać swe umiejętności :notworthy:http://www.stuntpoland.com/showthread.php?t=3505&page=4Ario tam zamiata pas startowy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 No pas startowy fajny jest i od znajomych ze Wschowy słyszałem, że zdeczka odosobniony jest od cywilizacji i spokój jest. To co umówimy się tam na gibanie :icon_mrgreen: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi