B3stia Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ostatnie zdjęcie podsumowuje całą impreze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 O kurde co za impreza, teraz to dopiero widzę ile straciłem. No musiało się dziać :DPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 No niestety irku straciles i to duzo :lapad: ale bedzie pewnie jeszcze okazja zeby to nadrobic :bigrazz: Matys zdjecie loli z kielbaska (z grila zeby nie bylo skojarzen) jest mega Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 :) A tak w ogóle to dlaczego Marek był w pewnej chwili rozebrany, no cóż, nawet nie pytam bo po co mam być zszokowany :P. No a barwy wojenne matysa to już w ogóle jest hicior :wink:. Moje koleżanki (wszystkie trzy)tradycyjnie wypadły na zdjęciach rewelacyjnie - i tak trzymać dziewczyny.Pozdro i do zobaczyska.Niech żyje święty mikołaj, aleluja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Widzisz Irek to nastepnym razem nie mozesz dac sie zastraszyc przez zone :P Bestia to zdjecie mowi rowniez byla mega impreza :D A co z tym piatkiem? To jak Wam w Poznaniu nie pasuje to moze jednak pojdziemy do pubu gdzies w Lesznie i tez bedzie dobrze :biggrin: BTW. Irek do swiat jeszcze troche ale pamietasz jaki prezent obiecales na gwiazdke :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Pale, no za bardzo nie pamiętam co obiecałem na te święta, możesz mi przypomnieć. Aod jutra ma być piździawa i śnied z deszczem, tak , że raczej tak szybko sobie nie polatamy na moto.Pozdro Pale ty drobny pijaczku, no jak wyglądasz na tym ostatnim zdjęciu :buttrock: hehehehe Ale luja, niech Pan będzie z wami bracia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Irek ty napewno zaczoles kierunek pedagogika resocjalizacyjna?? bo cos mi sie wydaje ze edukujesz sie na kleche jakos tak na boku :crossy:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 No wlasnie Irek jakos dziwnie pisujesz na koncu swoich postow. A moze ty sie szkolisz w Toruniu :icon_evil:A na gwiazdke przeciez mial byc film. Specjalnie dla Witasa. Nie mow ze zapomniales. Co jutro z Poznaniem? Jest w koncu jakas impreza? hmm :) BTW. Lepiej byc znanym pijakiem niz anonimowym alkoholikiem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Tak jest Pale, masz racje z tym alk......m, a film będzie ze specjalną dedykacją dla Kuby, będzie go kiedyś pokazywał swoim dzieciom.I pamiętajecie bracia: Invictis Victi Victuori,i tak powinno być . Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) Irek to moze juz zacznij ta mega produkcje ? :icon_eek:Wogole to nie wiem skad ty takie teksty bierzesz ? :icon_idea: Moze nowego bardzo nagorliwego kaplana wam tam do zakladu przydzielili :icon_biggrin: "Przez niezwyciężonych zwyciężeni jeszcze zwyciężą" Edytowane 19 Października 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) Pale nie kapelana, tylko na studiach mam w grupie siostrę zakonną, ale ja jej wybije z głowy to kapłaństwo, nawrócę ją i tyle. PozdroSmacznego jajka życzę wszystkim, i ładnego cycatego króliczka :icon_evil: Edytowane 19 Października 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 No Pale musiałeś się narazić tej osobie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 no moi drodzy,w zwiazku ze zblizajacymi sie wyborami prosze o dokladne przegladniecie tego krotkiego filmiku i sprecyzowanie sie........http://pl.youtube.com/watch?v=gAHkasP0N-A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Matys tutaj jest moja odpowiedz:http://pl.youtube.com/watch?v=ExKWyLATNz0http://www.grzegorzkarpinski.pl/gra/ Sprecyzowanie chyba jasne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 http://fakty.interia.pl/raport/wybory_2007...apl,996154,4779 (pewnie się domyślicie na kogo głosuję :flesje: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi