PaleSatan Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witas to juz sie nazywa lenistwo :D Kompa se zjebales czy co?A bandit nadal nie wystawiony :] Na skuterka to chyba za ciezkie reszta spelnia wymagania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 komp dziala, przerobilem juz zdj zeby spelnialy wymagania i wlasnie mialem pisac aukcje, jak wspolokatorzy przyniesli 8 nalewek wisniowych i wlasnie pijemy karimuczo (pisane fonetycznie :D ) wiec, sam widzisz ze nie bylo jak Bandita wystawic, ale jestem coraz blizej :(Wiem ze zabieram sie do tego jak pies do jeza :icon_biggrin:A z kompa Konika pisalem bo byl blizej i forum odpalone :( a on chyba jeszcze tego nie widzial :( To kto jedzie na pyre? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ech studenci :clap:Znowu chleja. No szkoda mi tego ... szczegolnie ze w chacie nudno.A kto jedzie to chyba wiesz ? a jak nie to poszukaj na liscie zapisowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Po pierwsze skuter nie ma V-ki !!!Po drugie studenci pija :clap: I trza pic zeby wyzyc :eek:Pale mam nadzieje ze w pt bedziesz, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Tak jest Pale, studentki czekają, no coś czuje, że będzie się działo ajajajajajajajajjjjjjjjjj Pozdro i bawcie się dobrze na Pyrce. Pale - z Rybola się wypisałem - szkoda :biggrin: no ale cóż, zobaczymy co tutaj się będzie działo. :biggrin: Edytowane 3 Października 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) zobaczymy w jakim stanie pojadę na pyrkę ... bo w sobotę na sensation będę :biggrin:a teraz jakieś konkrety o której chcecie się zebrać w niedziele ? Edytowane 3 Października 2007 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Do Wrocka raczej napewno nie zawitam w piatek ze wzgledow finansowych :bigrazz: trza miec na Pyrke. Irek widze ze pojechales z tym wypisaniem rownie dyplomatycznie jak ja :clap: Bestia to nie pij tyle ;) no chyba ze Cie zmusza sila :crossy: Ja mysle ze cos kolo 9 trza by sie przynajmniej juz zebrac o ile juz nie wyruszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 No właśnie Pale, zrobiłem copy i wklej i tak wyszło :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 moi drodzy ja na pyrke sie jak najbardziej wybieram,dajcie mi tyklko znac o ktorej spotykamy sie na mcshiecie w niedzilepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 matys a mnie pewne plota doszla ze ty na kazdych swiatlach po zapaleniu zielonego na gumie jedziesz :buttrock: tak mawiaja w kregu niebieskich radiowozow :buttrock:pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 moi drodzy ja na pyrke sie jak najbardziej wybieram,dajcie mi tyklko znac o ktorej spotykamy sie na mcshiecie w niedzilepozdro Oglądałem foty Pieruna na bikepics, też ładny stunti. No ludzie ustawka i pokażcie nam co umiecie na tych swoich większych maszynach :), teraz zamkneli poznańską koło kościóła Antoniego to można tam na chwile wlecieć, póki niebiescy by się nie zjawili a jak nie to koło lotniska dla modeli ;), my już pokazaliśmy swoje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ja z mila checia tylko kto mi moto porzyczy?? bo aktualnie swoj mam w poznaniu :DA to niech ktos zapoda linka do stunta Asmodana na opalenicy no ok i pieruna tez :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 myślę że 9:00 rano to najpóźniejsza godzina wyjazdu. DLA WITASawyjazd spod McShit 8:30 i bez spóźnien :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 matys a mnie pewne plota doszla ze ty na kazdych swiatlach po zapaleniu zielonego na gumie jedziesz :banghead: tak mawiaja w kregu niebieskich radiowozow :Dpozdroa czemu niebiescy nic z tym nie robioa skoro masz te informqacje od nich asmo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Matys nie robia z tym nic gdyz wiedza ze rodzi sie nam nowa gwiazda freestylu motocyklowego i nie chcea hamowac rozwoju tak utalentowanego zawodnika:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi