Ario Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 odnośnie Rybola, ja nie dam rady z kasą w październiku na ten wyjazd, bo trochę mi się nazbierało :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 czyli ekipa na rybol skurczyla sie do Pale i Irka...no coz chyba tej jesieni odpadniemy z rybnika, trzeba wymyslic cos innego, tylko ze Ania specjalnie zrezygnowala z robienia urodzin we wroclawiu zeby pojechac na rybnik i teraz nie wiem czy bedzie chciala je jednak zrobic czy pojdziemy do Besti... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Czyli Witas ty tez nie jedziesz na rybol :/ No szkoda ze tym razem tak sie ekipa wykruszyla.Irek dwoch to chyba nie jedziemy?? Wiec zostaje impreza u Bestii ale jak napisal Matys poprzedzona jakas trasa po okolicach :crossy: BTW. Witas twojego bandita nadal nie ma na allegro:PBTW2. Konik a co tak wlasciwie jest z twoim wiadrem... jezdzi wogole? i czy na pyre jedziesz? BTW3. Witas wszystkiego najlepszego na twoj dzien. Wlasnie patrze w kalendarz a tam pisze ze dzisiaj jest dzien BUDOWLANCA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 A wiec tak...generalnie dzisiaj jak patrzylam na liste wynikow na studia, to bylam na tej liscie, wiec przyjmuje ze sie dostalam :D:D:D teraz niestety znowu nie m,oge tej listy otworzyc. Po drugie....ja jestem jak najbardziej za impreza u Besti, ale jak juz wczesniej Ci mowilma z racji iz w weekend 12 - 14 mam pierwszy zjazd prosilabym o przesuniecie tej imprezki na tydzien poznije. Ja bym bardzo chciala na niej byc...nie wybaczylabym sobie, gdybym opuscila tak spektakularne zakonczenie sezonu :D:) Tance, smiechy iw ogole, w takim towarzystwie. Ale prosze Bestia, tydzien pozniej...ja musze byc na tym zjezdzie....zreszta tlumaczylam Ci juz to...prosze. Po trzecie, jeszcze dzisiaj zapisze sie na Pyre :):) I to chyba wszystko. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Hejka.Wiaderko jezdzi choc ma sie srednio dobrze. Ale jezdzi. Musze opone jej jakas na przod sprawic, zrobic przeglad i pchnac bo chce cos innego juz... Nie chce nikt moze jej przygarnac? To wspanialy motocykl w idealnym stranie :DA co do Pyry to bardzo chetnie bym sie przejechal... ale przeglad bym musial najpierw zrobic. Wiec jesli zdarze to pojade. PozdroKonik BTW: Gdzie w Lesznie zakladaja opony motocyklowe>? Robi to ktorys z wulkanizatorow? I znacie moze cene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 stare pompy vis a vie SP nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Taa kazdy sprzedawany w polsce jest w stanie idealnym.I co sie przejmujesz przegladem. Patrz Wiciu Asmo ja. Kto by sie tam przejmowal jezdzic ze wszystkimi dokumentami akualnymi :icon_rolleyes: A opony my z Wiciem zmienialismy wraz z wywazeniem na ułańskiej, koszt jak pamietam to 20 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Moze i za bardzo bym sie nie przejmowal ale powiedz kto mi kupi moto bez przegladu? :/ Aha... co do wymiany tych opon. Dobrze mi sie wydaje ze trzeba do wulkanizatora przyjechac ze zdjetymi juz kolami? Czy mozna po prostu przyjechac na moto i oni zdejma kola/pomoga? PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Z tym przegladem to mi chodzilo w kwesti wyjazdu na pyrke. Nie wiem czy oni swiadcza takie uslugi jak zdejmowanie kol w moto. Przynajmniej my zdejmowalismy :P bo po co jeszcze dodatkowo placic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 bestia my tez apelujemy o tygodniowe spoznienie zwiazane z organizacja imprezy(chociazby ze wzgledu na beti...)im wiecej ludzi tym bedzie weselej!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Pale no to chyba nie jedziemy, szkoda :icon_question: No ale za to Bestia zrobi imprezke. A pierwszy taniec rezerwuje z Kamą :icon_question: Pozdro i do zobaczyska Edytowane 26 Września 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 i z tym przesunięciem będzie problem, każdy weekend mamy już ustawiony i nie ma szans na przesunięcie. Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Irek no na to wychodzi ze w dwoch to nie jedziemy bo tylko my zostalismy jak Witas tez mowi nie. Wiciu czy ty tez definitywnie na Rybol nie jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 i z tym przesunięciem będzie problem, każdy weekend mamy już ustawiony i nie ma szans na przesunięcie. Sorki. No to trudno, bywa i tak...jak to kiedys ktos powiedzial, nie zawsze mozemy byc tam, gdzie bysmy chcieli...mam tylko nadzieje, ze sie jeszcze spotkamy nie jeden raz poza sezonem;):icon_twisted::) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 no raczej napewno nie jade na rybol :biggrin:zobaczymy jak to bedzie, a teraz siedze juz we wrocku i lecze sie nalewka bo troche chory jestem :flesje:i pogoda chu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi