IrekS Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Wiem Ario, też mi to nie leży, to w ogóle nie po moim kierunku, w ogóle tego nie czuję, ja mam wykształcenie typowo techniczne, ale co zrobić, w takiej firmie pracuje jak pracuje, a jak to uda się skończyć, to zawsze kilka setek talarów do wypłaty będzie, a na emę wybieram się za kilka lat, tak, że to zawsze troszkę więcej będzie na koncie.Bawcie się dobrze.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 no i to jest odpowiednia mowa. jeszcze tylko na rybola się dopiszi tak powinno byc za kazdym razem :biggrin: Irek jak to jest znowu byc studentem :biggrin: A to sam z siebie poszedles czy zaklad pracy Ci to zaproponowal?I gdzie to studiujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Pale sam idę z własnej woli, wiesz chodzi o kase, po skończeniu zawsze parę stówek będzie więcej do wypłatki, a potem to będzie miało też wpływ na wysokość emy, a za kilka lat (ok. 10) mam zamiar już spadać z tego cyrku na wolność :buttrock:. A szkoła to w Środzie Wlkp. filia UAM z Poznania.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 To sie rozumie. A niezle masz ze mozesz przejsc na emeryture jak inni mundurowi.Teraz bedziesz Kawa podjezdzal pod uczelnie i wyrywal studentki :buttrock:A ile to lat trwa? 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Tak 3 Wybiera się ktoś może jutro na to zakończenie lata w Lesznie ? Ja sie chyba wybiore. Pozdro Edytowane 21 Września 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 nic nie slyszalem o zakonczeniu lata?kiedy i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Temat nizej :] w naszym dziale Leszno :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Słuchajcie ludziska !!!! Podaje alternatywe dla ochlej party rybol, a mianowicie zapraszam całą naszą paczkę bez wyjątków na imprezę do Nas. Darujcie sobie rybola i wbijać atrakcji pewnie będzie dużo :D . Oczywiście są noclegi dla ludzi spoza miasta lub innych chętnych. Szczegóły ustalimy bliżej terminu. Obiór i bez odbioru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Hejka,jak dla mnie propozycja Bestii nie do odrzucenia. Moja Virazka i tak nie dojedzie do Rybnika :biggrin: wiec dla mnie nawet lepiej. Juz nie mowiac ze mam zeleglosci co chodzi o leszczynska ekupe wiec jak najbardziej za :icon_razz: pozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Zapisalem sie na Pyre, wiec raczej pojade :D @Koniknie chcesz moze kupic bandita 600? w idealnym stanie wizualnym i technicznym :D Co do rybnika to ja sie jeszcze nie zapisalem :( zobaczymy jak to bedzie, bo nie wiem nawet czy bede mial czym pojechac no i jak sie ekipa wykrusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ja nie jade na rybnik wybralem opcje u Besti :D taniej blizej i wygodniej :] czyli jednym slowem DiT (Dobre i Tanie)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 nie chcesz moze kupic bandita 600? w idealnym stanie wizualnym i technicznym :banghead: Co do rybnika to ja sie jeszcze nie zapisalem :banghead: zobaczymy jak to bedzie, bo nie wiem nawet czy bede mial czym pojechac no i jak sie ekipa wykrusza... Taa Wiciu napisz jeszcze ze idealny stan "dokumentalny" to wtedy bede mial kompletnego rotfla :banghead: A co do Rybola to nie robcie popeliny. Fajnie przeciez bylo a chodzi glownie o to zeby sie fajnie przejechac.Witas wiec jak? bo narazie na rybol zdecydowany jestem ja Ario i Irek bo sie zapisalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 To co robimy z tym Rybolem, bo sam już nie wiem co i jak.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 HejkaNiestety co do Rybola to ja jestem zdecydowany - niestety nie pojade. Troche zaluje ale co zrobic :) Na hulajnodze nie pojade :) @WitasNo jakos nie przekonany jestem. Wolalbym kupic dobre moto... Mam dosyc kupowania min :/ PozdroKonik BTW: Pilnie poszukuje ladowarki do Sony Ericsson T610 !!! Tylko na pare dni... ma ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ma z kamcia raczej tez reflektujemy za impreza u marasa,z doswiadczenia wiem ze to niewypaly......ale coz zrobic......zartowalem oczywiscie,wbijajcie bedzie napewno wesolo!!!!!pale ,jak chcesz tego dnia jak sie spotkamy mozemy sobie wszyscy razem zrobic jakas traske i pojezdzic a na koniec wleciec na domowa impreze,zobaczycie nie bedziecie zalowac!!!!asmo,nie wydaje mi sie ze bedzie tak tanio bo z tego co slyszalem wejsciowka kosztuje prwaie tyle co na sensation-white we wroclawiu!!!!ale pomimo tego bedzie warto!!!kama juz sie zgodzila na przygotowywanie dobrego zarcia w ramach zagryzki do dobrej wodeczki ,a pozatym nie wyobraza sobie nieobecnosci irka,czyli tanczacego wilka nr 1 !!!a ty maras szykuj tam 2 noclegi dla nas dodatkowo i wystaw tez miske dla kamci na tarasie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi