PaleSatan Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ja tylko przypominam o twoich zobowiazaniach wobec spolecznosci motocyklowej :flesje: Nie wiem czy widzieliscie ale juz sa zapisy na rybol 007. Data ustalona na 13-14.10.2007http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1016432 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 a ja mam straszne zaleglosci na forum, wynikajace z tego ze mi sie nic nie chce :crossy: no i oczywiscie z nawalu obowiazkow :icon_mrgreen: dzisiaj na przyklad caly dzien nie musialem nic robic... nawet nie wiecie jakie to meczace :icon_mrgreen: No dobrze czyli w sobote o 13 spotkamy sie pod McDonaldem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 No coz Witasie...musisz sie poprawic i wynagrodzic nam to :wink::P Bestia...a co z wami...zostajecie na noc, czy jednak nie mozecie:(:) ?? Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Oj wiem Witas jakie to meczace Cale dwa miesiace mecze sie nic-nie-robieniem :) Ale moze to sie zmnieni bo zaczalem sciagac Heroes Chronicles. Przynajmniej mi to ruszy. Tylko ze ciagnie sie 2kbps :icon_mrgreen: i mam nadzieje ze do niedzieli sie nie sciagnie bo wtedy ze zdania egzamu w pon nici :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Kurcze, jutro ma padac ponoc;/ ale co to dla nas, deszczyk niestraszny jest - nie pierwszy raz i nie ostatni bedzie sie jakby co tak jechac :):P Irek, jutro czekam na Ciebie :biggrin: Do jutra ludziska :crossy: :wink: D Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Beti no i wykrakalas bo jutro ma naprawde lac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Według onet shitu niby nie ma http://pogoda.onet.pl/0,1010,38,miasto.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 o 13, to jest wyjazd parady przeciez? a od 12 zbiorka, czyli ok 12:30 by trzeba byc (dla Witasa o 12 :icon_biggrin:)przy takiej pogodzie to pewnie parada bedzie najkrotsza droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ja będę spóźniony i nie mogę zostać na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 fajnie bylo, wrocilem i dochodze do siebie :Dzdjecia wrzuce kiedys przy okazji, a wlasnie Irek co z filmem? :>Pierun dzieki za kupca na aparat, dzisiaj go odebral :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 my tez cali i zdrowi,jeszcze raz sredeczne ppodziekowania dla calej obecnej tam ekipy za wspaniala zabawe.zdjecia sa fajne ale najpierw bede musial zaniesc je do bestii bo to on jest hakerem i wie jak je wrzucic na serwer.takie wyjazdy dopinguja nas tylko do tego by czesciej spedzac tak superasko czas...dlatego mamy nadzieje....ze zobaczymy sie ponownie w rybniku(ale jeszcze nie obiecujemy)a radziowi przypominamy o koniecznosci kupienia tych kropele magicznych o ktorych nam opowiadalp.s motor juz nawoskowany lsni w garazu...heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 No ja też już w domu :icon_mrgreen: My za to mieliśmy niezłe winkle wracając do domu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 To teraz ja sie melduje:) Sprawna, nie do konca cala bo jakies siniaki sie pojawily:P Ale bylo zajebiscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzieki ludziska za wszystko, za tance, za efekty specjalne w wykonaniu Deca, Matysowi za wrazenia niesamowite po plecaczkowaniu - pierwszy raz w zyciu mialam miekkie kolana, no i za zdobyte nowe doswiadczenia :icon_eek::D:DDawac zdjecia, dawac zdjecia wszyscy...Witas nie kiedys tam, tylko szybko..masz bardzo wazne dla mnie zdjecia na swoim aparacie :icon_eek::D Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) No fajnie było, dobrze, że mnie Asmo z Witasem w końcu namówili. Co za tańce z Kamilą i Beti, fajnie było. Wczoraj do domu jakoś dotarłem, ale dosyć ciężko było, trochę mnie muliło :crossy: Pozdro dla wszystkich i czekamy na zdjęcia. Ja dzisiaj moje zapodam. Edytowane 10 Września 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Podaje linka do zdjęć Matysahttp://b3stia.transalpclub.pl/dl/Radzyn_2007_Matys.exe Edytowane 10 Września 2007 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi