Ario Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) nie :biggrin: :icon_razz: Edytowane 3 Września 2007 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 hehe A skad wiesz Ario juz za wszystkich :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 jesli macie jakieś propozycje zlotów to wrzucajcie linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Irku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :buttrock::) W sobote opijamy :crossy::D:DA co do Twoich odwiedzin, to faktycznie nie bylo mnie. Jak wybylam z domu przed 15, to wrocilam po 21 :biggrin: Ale bylam na terenie Boja, trzeba bylo napisac:) P.S. Wiecioe co ostatnio moja tato odkryl przy Hondzie...ze wężyki od paliwa ciekły i mi paliwo s.pierdzielalo :biggrin: Ciekawe jakl dlugo, bo ja wczesniej nie widzialam, zeby jakies plamy zostawial....no ale juz zrobione jest :biggrin: Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Dzięki za życzenia, popijemy w sobotę. :eek:Pozdro. Edytowane 4 Września 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 wlasnie sie dowiedzialem ze bestia i jego plecak raczej nie zostana na noc,dlatego liczba chetnych redukuje sie do 5-u.pozwolilem sobie wobec tego na chwile bierzaca zarezerwowac domek 3-4 osobowy.zreszta tych na 7-8 osob juz nie ma.maja ich na osrodku az 12 ale wszystkie sa zajete(spoznilismy sie!),w pensjonacie moze znalazloby sie jakies miejsce ale warunek tamtego zakwaterowania jest taki ze do godziny 10.00 w niedziel trzeba miejsce w pensjonacie opuscic,ze wzgledu na kolejne rezerwacje.w domkach 3-4 osobowych doba konczy sie o 14.00 a moze i nawet troche dalej.pozatym pozostajemy bez wyboru....mamy narazie jeden domek zarezerwowany......podam wam nr pod ktorym mozecie sie dowiedziec wszytskich szczegolow i ewenttualnie zarezerwowac kolejny(w osrodku jest ich az 50!)501523998 jest to kierownik osrodkaco robimy??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Matys...rezerwuj....ja tam licze na to, ze w ostatniej chwili pare rzeczy sie pozmienia i bedziemy praiwe ze cala ekipa na nocke :):) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Zapakujcie sie do jednego domku to taki trening przed zblizajacym sie rybolem. A jak pewnie wiecie tym razem bedzie prawdziwy hardcore :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 matys bierz ten domek , jakoś się pomieścimy. Bez kitu to w końcu tylko jedna i to niecała noc :icon_razz:Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) wlasnie sie dowiedzialem ze bestia i jego plecak raczej nie zostana na noc,dlatego liczba chetnych redukuje sie do 5-u.pozwolilem sobie wobec tego na chwile bierzaca zarezerwowac domek 3-4 osobowy. Jeszcze nic straconego, Może uda mi się coś załatwić :) Edytowane 5 Września 2007 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 OT widzę Bestia że byłeś w Devie i tym zamku Hane coś tam :) też miałem okazję tam być, ładne miejsca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 oki domek zarezerwowany na moje imie i nazwisko,jakby co to powinny tak czy owak jeszcze zostac jakies miejsca,poniewaz maja ich bardzo duzo.a zreszta tak jak Irek mowi, to przeciez tylko jedna noc wiec najwayzej czterech na jednym lozku(nic sie nie stanie).dozobaczyska o 13 na mcdonaldzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 zjechałem trochę Rumunię , ja na MCshit sie trochę spóźnię ale będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 No ja mysle ze tez w paradzie wezme udzial. Takie male uczestnictwo :P A teraz atak znienacka: IREK JAK TAM FILM :buttrock: :biggrin: :bigrazz: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Pale - irytujesz mnie :PDo zobaczyska o 13 w sobote :flesje:Beti u Ciebie będe ok. 12:30Pozdro Edytowane 6 Września 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi