Ario Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witas, Pierun, Irek? co z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A wlasnie Witas jak opona? Udalo sie uratowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 zyje :) ale do piatku jeszcze pracuje wiec ciezko z czasem :(Za to udalo mi sie w miare zalatac opone, nie uchodzi powietrze, tylko boje sie przekraczac na niej 100km/h wiec nie jezdze wiecej niz 120... no moze 140 :) W kazdym razie na tor tym sprzetem na pewno juz nie pojade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 qrwa ja wczoraj zakładałem gaźniki i wymieniałem linki gazu... od 6:00 do 9:00 PM :biggrin: ile mięcha poleciało przy montażu gaźników to historia... no ale wszystko jest, teraz tylko wymienię świece. jednak już jest zauważalna inna praca silnika, bardziej równa... Asmo podregulował mi gaźniki i musiałem skorygować wolne obroty bo skoczyły na 3 krpm :P przy składaniu tak się spieszyłem, że zbiornik przykręcałem 4 razy, bo czegoś zapomniałem po drodze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 hejkarazem z kamila wybieramy sie na zlot pod slawe 8-9 wrzesnia,oczywiscie zostajemy tam na noc a wyruszamy z cala eskapada 0 13 spod mc shieta.ktoz procz beti(bo wiem ze jedzie) wybiera sie tam?robimy jakas rezerwacje domku?domki bez lazienek sa 3-4 osobowe(za 20 zl od glowy),z lazienkami 6-8 osobowe(25 zl od glowy) oraz pensjonat 1-2-3-5(35 zl).zapowiada sie mile zakonczenie lata wiec zapraszamy!!!!!!!!dajcie znac bo gdybysmy zedbrali ekipe 6-8 osobowa to moze warto zebym zadzwonil i zarezerwowal domek dla nas.dajta znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Cześć wszystki, mam zamiar też się wybrać do Sławy, tak, że Matys pilnuj miejsca dla mnie :biggrin:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 2 wiadomości; nakręciliśmy nowy filmik, zapraszamy do oglądania http://pl.youtube.com/watch?v=iNXlO9U9Zt8 2-ga niestety zła http://elka.fm//index.php?option=com_conte...&ac=0&Itemid=80 [*] :) Znał ktoś go i ma więcej info na temat tego wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 wlasnie sie dowiedzialem, nie znam... jak ktos bedzie znal szczegoly to niech napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja chyba tez sie do Slawy przejade, wiec dla mnie miejsce niech tez sie znajdzie :) Ario z tego co slyszalem to masz iglice nieco podniesiona, no i w koncu pali Ci na 4 cylindry prawda? :) Ciekawe jak teraz fazer bedzie zapier..lal :wink: A co do wypadku to nic nie wiem, przed chwila przejezdzalem tamtedy, ale juz sladu nie bylo zadnego... @maras fajny filmik musze przyznac, niezle koles sobie radzi z tym skuterkiem, cikawe co sie bedzie dzialo jak na cos wiekszego sie przesiadzie? :wink: Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Tez nic nie wiem na temat wypadku... tylko ze moje okolice ech szkoda kolesia. Filmik fajny a nie gonia was za jezdzenie po boiskach :) Do Sławy nie jade bo mam w poniedzalek 10-tego egzam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) No na holenderskiej oczywiście dresą to przeszkadza, za pierwszym razem to jeszcze trochę i by szli na nas z kijami od targowisk debile, za drugim jak już było gdzieś koło 10 ludu od nas to tylko się pluli z daleka i swoje herezje głossili. Oczywiście panom policjantom też to przeszkadza, podczas tych wieczornych ujęć co są na filmie spisali nas oczywiście i grozili nam mandatami (po 17lat skończone) ale na szczęście skończyło się tylko na upomnieniu, najgorsi są ci najmłodsi :wink: . Po boiskach to rzadko bo to akurat była niedziela i oczywiście nikgo nie było to wbiliśmy na 9-tkę bo do tak do 17.00zawsze tam jest pusto:P Co do przyszłości to raczej nie będzie stuntu na dużych maszynkach, bo wiadomo tutaj w Lesznie nie ma warunków na to; żadnych pasów nic kompletnie, już teraz jest trudno przemieszczając się z jednej miejscówki na drugą- to pierwsza kwestia, a druga to oczywiście $$$$- dużo kosztuje przygotowanie jakieś tam CBR-ki do stuntu a eksploatacji to już nie mówię. W tą sobotę przeprowadzany został z nami jakoby wywiad z panem z gazety ABC wporzo gościu więc być może już w najbliższym wydaniu będzie o nas mowa :P:D. W sumie to byśmy chcieli zrobić pokaz razem z chłopakami z SBTeam z Poznania ale na to potrzeba trochę kasy i sponsora, który mógł by to rozgłosić szeroko ;) Póki co po Lesznie nie spodziewajcie się takich widoków heh http://pl.youtube.com/watch?v=8g7f74roKEo No chyba, ża Adidas zacznie tak jeździć :Ppozdro Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez --maras-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No ja mam zamiar jechac na Radzyn :P :crossy: :D wiec ekipa szykowac sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin::):bigrazz: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ario z tego co slyszalem to masz iglice nieco podniesiona, no i w koncu pali Ci na 4 cylindry prawda? :buttrock: Ciekawe jak teraz fazer bedzie zapier..lal :banghead: hehe chodzi zupełnie inaczej (lepiej), dzisiaj wrzucę nowe świece i zrobię rundę... może jutro po pracy gdzieś polatamy? chociaż jakaś mała traska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jedzie może ktoś z Was w niedziele 2.09 na motobazar do Poznania, ja bym się przejechał pooglądać sobie trochę :notworthy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 My staramy się załatwić sobie trochę czasu na wypad do Radzynia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi