PaleSatan Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ario to jak bedziesz odbieral od Asmo gazniki to mam prosbe zebys jak mozesz to podrzuc ten regulator.Chcialbym na prawic w koncu porzadnie moto. Beti nom doczytalem i w takim wypadku nie jade.Ewentualnie pojade parada i wroce do chaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 nie wiem jeszcze kiedy będę Pale, ale niczego nie mogę obiecać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Witam.Koledzy mam prosbe.Moja Yamaha Virago 535 troche niedomaga.Potrzebuje namiary na solidnego,slownego mechanika,ktory moze mi ja wyleczyc.Chyba odzywa sie rozrzad,trzeba ustawic gazniki itd.Wiem,ze jest ktos taki w Lesznie i w Gostyniu,ale nie mam namiarow.Dziekuje za pomoc,bo wierze,ze taka otrzymam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ja robię wszystko w Moto-Rex w Lesznie i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ario serio?? to od kiedy ja pracuje w motorexie :DPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Potrzebuje namiary na solidnego,slownego mechanika,ktory moze mi ja wyleczyc.Wiem,ze jest ktos taki w Lesznie i w Gostyniu ROTFL :icon_twisted: dobre, dobre odrazu mi sie wesolo zrobilo, zwlaszcza od przymiotnika slownego :lalag: Niewiem ja mechanika przestalem wierzyc i wole cos samemu zrobic, albo meczyc asmodana zeby zrobil razem ze mna :crossy:A tak naprawde to Ario ma dobra opinie o moto-rexie, osobiscie nie robilem zadnego powazniejszegoserwisu u nich wiec nie wiem, mozesz sprobowac i sie przekonamy ;) Co do weekendowego latania to ja jestem raczej srednio nastawiony na to bo nie chce za duzo jezdzic z tym moim lozyskiem wytrzaskanym :bigrazz:Zobaczymy jeszcze jak beda jakies konkrety to piszcie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 No jak ktos chce jutro sobie polatac po okolicy tak do 100 km to ja jestem chetny :icon_biggrin: Wymienilem regulator na nowy i jak narazie jest dobrze wiec musze jeszcze troche potestowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 do 100 km tzn ile ? Asmo mnie zawódł więc muszę szybko wymienić napęd !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Bestia do 100 km czyli do stu :icon_mrgreen: Witas sie cos dlugo namysla czy jutro chce jezdzic bo mial cos napisac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ario serio?? to od kiedy ja pracuje w motorexie :icon_mrgreen:Pozdro Ciebie nie wpisałem, bo nie wiem czy Ty właściwie jesteś Leszno czy Poznań, ale skoro się dopominasz to polecam też Asmo! :crossy: ...wkrótce test gaźników, które wyszły spod jego ręki hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ja dzisiaj odpadam bo jak mylem motor to znalazlem 7cm gwozdz w oponie :P reszty mozecie sie domyslec :lalag:kurde ze takie gowna na drogach leza ;) :crossy: a opona na wiosne wymieniana nosz kur.. mac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) No to po co go wyciagales ;) Jak tam siedzial i powietrze nie schodzilo to chyba bylo oki.A tego nie da sie zalatac u wulkanizatora? Az taka dziura?Witas ale sam stwierdziles ze motocykl to droga przyjemnosc ... ciagle trzeba kase wydawac BTW. To czy jest ktos chetny zeby jednak pojezdzic? Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 to trzeba zakladac uzywki :buttrock: mniejsza strata :biggrin:moze ktos chetny jutro (w sumie juz prawie dzisiaj - poniedzialek) na tor poznan? :biggrin:ja bede na 100% :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 ja dzisiaj będę skręcał fazera, ale może na kartodrom do ZG skoczyć w tygodniu? anyone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ja dzisiaj i jutro jestem w Boszkowie.Do ZG raczej odpada bo nie bede mial kasy. Poszla na regler bo to jednak on byl uwalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi