PaleSatan Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ario mysle ze do 14-15 w chacie bede bo pozniej jak nie bedzie padac mam zamiar jechac do boszkowa. A ty Beti co za znajomosci w ciemno zawierasz :icon_question: Tez mam nadzieje ze mi sie gdziekolwiek dalej uda wyjechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ludzie piszcie coś bo powoli robi sie martwica. Asmo. Zadupek w porządku złudzenie optyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ja mam moto rozłożone to nie ma o czym pisać :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja jeszcze napędu nie założyłem, ale mam zamiar to zrobić jeszcze przed weekendem.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ario a kiedy przyjedziesz odebrac gazniki ? bo sa juz do odbioru :icon_mrgreen:A od twojego fazera w sumie potrzebowal bym pozyczyc regulator napiecia bo juz sam nie wiem czy to ten moj jest jakos uwalony czy jednak instalacja jest dziurawa jak sito :clap: Pytanie do wszystkich: Czy wybieramy sie na borki? 21-23.09? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 wpadnę w piątek albo w sobotę, jak Asmo wróci. wtedy odbiorę. regulator... hmmm jak będzie moto to mogę podjechać i sprawdzisz, chyba, że jest gdzieś na wierzchu to wykręcę i przywiozę. orientujesz się gdzie jest w FZS? nie mam jak teraz sprawdzić, bo moto w garażu (nie u mnie : ) ) co do Borek... ja nie jadę :) Rybol? siur ofkors :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wedlug fishek regulator w fazerze jest z przodu pod zbiornikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No to pisajta ;):) Co robimy w weekend, podobno w Wilkowoicach jest Traktoriada...moze sie przejedziemy zobaczyc jakie maszyny ciekawe maja...a potem jakas traska mala, czy co?? Bo narazie zadnych planow na weeknd Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Traktorki ponoć były już w tą sobotę, ale żadnego nie widziałem tam może za późno przyjechałem :buttrock: Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez --maras-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Nie za pozno, tylko po prostu nie bylo traktorkow w sobote...teraz sa i to na 100%, pewne zrodlo :biggrin: od znajomych co sami wystawiaja "starocie" Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jakie znowu traktorki? ja w weekend moze w koncu dojde co z moim sprzetem jest nie tak. Beti wiesz czy ten radzyn jest platny? bo moze sie przejade tylko ta parada i wroce do chaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 No i wszystko gra, wczoraj zmieniłem napęd w Kawie. Ogólnie stary łańcuch to porażka, sam się zastanawiam jak dojechałem po Opalenicy do domu. Tylna zębatka jakoś tam wyglądała, ale przednia masakra, chyba od nowego nie była wymieniana :D No ale mam w końcu wszystko wymienione i mogę sobie w końcu polatać. Pozdro i do zobaczyska. Jedzie może ktoś na motobazar do Poznania w niedziele, przejechałbym się popatrzeć, ale samemu mi się nie chce. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Pale...Radzyn jesy platny....wszystko napisane w temacie o tym zlocie, ktory zalozylam:P Irek..cieszymy sie razem z toba :buttrock: :clap: To co?? Jakies plany na jutro?? :icon_razz: Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 no, ja chleję, w niedzielę leczę kaca, poniedziałek składanie moto i tydzień latania :F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja jutro mam wyjazd do Wrocławia i wracam w niedziele, tak, że weekend na moto nie wypali. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi