PaleSatan Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Pierun jak juz obrobisz film to najlepiej go pozniej skompresuj do jakiegos divx ( lub podobne). A Irek twoj film to chyba dojrzewa tak dlugo jak dobre wino :icon_razz: Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A tak w ogóle to po zlocie w Opalenicy mój łańcuch się rozsypał. Tak mi od jakiegoś czasu stukał i stukał, aż klękł. Po ogędzinach po przyjeździe do garażu zauważyłem, że jedno z ogniw jest rozsypane (oring wyszedł sobie gdzieś w pi....u) i stawia się na brzegu zęba na zębatce. Co za kicha, a ja chciałem jechać do Szklarskiej Poręby, ale chyba nie będę ryzykował (ale to się jeszcze zobaczy :crossy: ). Nowy łańcuch (DID x-ring super wzmocniony) i zębatki (JT Sprockets) dzisiaj wynalazłem w internecie i kupiłem ( 459 zł) :flesje: Co za ból i to w połowie sezonu, można się wk....ć.No nic czekamy na zdjęcia i film ze zlotu i do zobaczyska.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No coz Irek jak to sie mowi: shit happensJa tez nie planowalem kupowania aku a musialem.A za zestaw napedowy az tak tragicznej kasy nie dales ale zawsze jest to w plecy. BTW.My tez czekamy na film :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A co tak wszyscy zamilkli, tylko my z Pale cos tutaj nawijamy, a gdzie reszta ? Ani zdjęć , ani filmu, co jest grane ?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 spamujecie :) , staram się być cierpliwy aż reszta raczy zapodać zdjęcia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Spamujecie od razu :icon_razz:A film Pieruna lezy juz od wczoraj w temacie Opalenicy tylko biedak zapomnial tutaj dac linka wiec ja dam :icon_mrgreen: http://helios.et.put.poznan.pl/~mdemb/zlot%20opalenica.wmvPierun nie ma to jak PP. Mam nadzieje ze jak juz skoncze tez mi konta na serwie szybko nie wywala. Z tym im sie chyba nie spieszy. Do szklarskiej chyba chetnych nie bedzie.Ale czy ktos sie wybiera do Krotoszyna. To jest na przyszly weekend? 700 :icon_mrgreen: BTW.Obejrzalem sobie film i stwierdzam Ania ze tobie rece podczas filmowanie wcale mniej sie nie trzesa jak mi :icon_eek: a tutaj Witas duzo wolniej jedzie wiec prosze sie nie czepiac Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 moimdrodzy nie opanowalem jeszcze techniki wciskania zdjec w neta,a byloby warto bo mam pare fajnych ujec z naszego zlotu.dajcie mi jeszcze chwilke na przygotowanie,jesli bestia bedzie mi raczyl pomoc to zdjecia ukarza sie blyskawicznie.....cierpliwosci.....acha beti twoj kask poszedl juz na allegro......ale dostalem tylko 3 dyszki wiec nie jestem za bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Jutro Matys na siłkę zabierz aparat. Wrzucimy zdjęcia na server, a kask już jej oddałem :icon_mrgreen: Ide sobie polatać bo nikt nie raczy cos zorganizowac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Spoko Matys, kask juz odzyskalam...ja bym powiedziala tak: 30zl - tak duzoooooooo, hehehe:)No to czekam z niecierpliwoscia na zdjeciaDo uslyszenia Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Matys dawaj te zdjęcia ;)Jak tam po weekendzie ? Polataliście trochę ? Ja czekam na nowy łańcuch i zębatki, ciekawe kiedy przyjadą :bigrazz:Pozdro i do zobaczenia. Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Z racji tego ze jutro jest jakies wieto i ludzie nie ida do pracy :) mozna by polatac w godzinach popoludniowych po okolicy.Wsteprnie gadalem z Witasem i Tomkiem i sa chetni.Ktos jeszcze? pisac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja jeszcze nie mam nowego napędu, nie wiem czy ryzykować i latać na tym co mam.Zobacze, zastanowie się jeszcze.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 To cos dlugo czekasz Irek na ten zestaw napedowy? I to jest najgorsze wlasnie jak nie mozesz sobie pojezdzic w srodku sezonu bo cos z moto nie teges :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Hej ja sie nie odzywalem bo nie mialem neta, teraz juz bede czesciej pisal :(Jutro ozemy troche pojezdzic, ale niestety u mnie padlo lozysko glowki ramy :(Pozatym musze powiedziec ze filmik calkiem nizly jest :) jak sie jakos dogadacie na jutro to dajcie znac najlepiej sms ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Wiec jak ktos chce jutro jezdzic to zapraszam o 13.00 !! na MCshita. Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi