IrekS Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Oj coś pogoda nieciekawa się szykuje :icon_rolleyes:Zobaczymy jak będzie jutro.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 rzucam hasło: TOR POZNAŃ w poniedziałek 6.08... ktoś byłby chętny na wyjazd? ja się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyid Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 http://weather.icm.edu.pl/pict/forecast00/...m1314.21500.gif nie zapowiada sie tak tragicznie :Da tu prognoza numeryczna, wystarczy kliknac odp miejsce na mapie: http://www.imgw.pl/wl/internet/zz/pogoda/p...y/prog_mat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dobra nikt nic nie pisze wiec zaproponuje cos ja :banghead: Zapisy sa o 16, przejazd/parada o 16:30, proponuje spotkac sie pod McDonaldem o 14:30 i niewiele(!) pozniej wyjechac. Ja z Ania, jej siostra, kuzynem i kolega kuzyna zostajemy na noc (w osobnych namiotach zeby nie bylo :icon_exclaim: )Jakby co to piszcie do mnie sms bo zaraz wychodze z domu i nie bede mial netu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dobra nikt nic nie pisze wiec zaproponuje cos ja :icon_exclaim: Zapisy sa o 16, przejazd/parada o 16:30, proponuje spotkac sie pod McDonaldem o 14:30 i niewiele(!) pozniej wyjechac. Ja z Ania, jej siostra, kuzynem i kolega kuzyna zostajemy na noc (w osobnych namiotach zeby nie bylo :bigrazz: )Jakby co to piszcie do mnie sms bo zaraz wychodze z domu i nie bede mial netu...Wreszcie jakieś konkrety :cool: W takim razie ok 14:30 jestem pod McD :biggrin: I jak na noc zostajecie to ja też :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ok 14:30 :icon_exclaim: na noc nie mam "permision" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) No dobra, ale ja nie zapierdzielam 140km/h :eek: :) :P. A tak w ogole dlaczego tak pozno...no dobra...o 14.30 pod McDonaldem stawiam sie :crossy::D:D IhaaaaaaaaaaaaaaaaDo zobaczyska Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 bestia permision pisze sie przez 2 s cieciu ty jeden.w takim razie jo tyz sie stawiam o 2.30.dozobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam ludziskaMelduje sie po woodstocku caly i zdrowy. no moze nie do konca :) :lapad:Bylo zajebiscie i nie ma co gadac. Zaluje troche ze nie bylem na moto bo w tym roku mozna powiedziec bylo ogrom maszyn :P Jak tam po Opalenicy bo nikt sie jeszcze nie meldowal.Witas kiedy mi kask oddasz bo chce se pojezdzic :D pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 U Nas tez rewelacja , wróciłem i była zajebiście chociaż wyjebany byłem na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Potwierdzam :banghead: Było świetnie, dzięki wszystkim! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Bylo zajebiscie. Uwazam, iz to oczywoiscie zasluga zajebistych ludzi, ktorzy byli:):banghead: Dzieki wszystki za swietna zabawe, zarty, smiechy i za wszystko to co sie dzialo :banghead: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ja sie tez swietnie bawilem..no moze za wyjatkiem momentu jak asmo postawil mi na kolo moja kawusie ukochana...ale tak to bylo super.nastepnym razem biore namiot ,kame(jak zasluzy) i lecimy na noc!!!!!dozobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam, no mi się też bardzo podobało, było OK. Wczoraj jak dojechałem do Górzna to sie troche w jeziorku odmoczyłem po wojarzach opalenickich.Ale zmęczenie juz pod wieczór dawało znać.Po powrocie do domu , prysznic i padłem.Było extra, do zobaczyska na następnym lataniu.Acha, czy ktos może myśli o Szklarskiej Porębie za tydzień, kilku kolesi z Rawicza chce się tam wybrać, jak się na to zapatrujecie ? P.S. Matys następnym razem koniecznie zostajesz na nocke ;) i cieplej się ubierz :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Wiec i wam wypad sie udal :clap: A jakie mieliscie temperatury bo na woodstocku w nocy strasznie pizdzilo.Caly w ciuchcach spalem w spiworze i nadal bylo zimno. A na dworze to normalnie para wodna szla z ust jakby byl mroz :cool: Ktos chetny gdzies pojezdzic w tygodniu?Irek ten wypad do szklarskiej to zlot jakis czy poprostu taki wypad? BTW. Beti wszystkiego najlepszego na urodziny!! Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi