PaleSatan Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Tylko go umyj calego bo nikt nie uwierzy :) BTW. Mowilem Ci ze thunderace lepszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 @Witas widzę, że poważnie myślisz o zmianie, widziałem temat w nakedach... mi się bardziej podoba Ace jakby co, ale b12 też jest cool... z dwojga złego wziąłbym jednak TL 1000S :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witas a jeszcze przedwczoraj chciales kupowac R1 lub firebladego?Pomysl juz upadl jak sie Ania dowiedziala. :icon_mrgreen: BTW. Ania wszystkiego najlepszego z okazji imienin (troche spoznione :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 chłopaki może dzisiaj jakaś mała godzinna rundka po okolicy? @Pale jutro do Was podjadę na kopanie przodu mojej biedrony :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witas, szczerze to mi poprawiles humor swoimi slowami. Bo ja juz panikowalam. No ale skoro tak mowisz, to spoko;) A co do motocykla...ja tam sie generalnie nie znam na mechanice motocykli, itp...ale kupuj B12, jakos mi bardziej przypadl do gustu wizualnie :) :D hehehe A jesli moto bede miala sprawne, to pewnie tez jutro do was podjade sobie. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Ja jutro podjade do Pale zeby zrobic sobie serwis luzow zaworowych ;)Dzisiaj jeszcze studiuje serwisowke i jutro bede probowal samemu (ostatnio pomagal mi Asmo, albo raczej ja staralem sie nie przeszkadzac :) ) Nad zmiana motocykla zastanawiam sie na powaznie, zbaczymy jeszcze ile uda sie zarobic, ale zapowiada sie nie najgorzej :biggrin: Ario a czy TL1000 bedzie w zasiegu moich funduszy? :> Kurde Ario juz sie prawie na B12 zdecydowalem a Ty mi tu takiego cwieka zabiles :/ :D I co ja mam teraz wybrac... ech Edytowane 27 Lipca 2007 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Witas...Bandita, Bandita i jeszcze raz Bandita!!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin::) Ania pewnie mnie poprze:P, hehehe A co do jutra - to was nie odwiedze (dobra, mozecie sie juz cieszyc :D:P),ale Honda ciagle stoi rozkrecona, tzn liczniki. Wczoraj dostalam od znajomego licznik temperatury od Ninji jesli sie nie myle i dziala, wiec teraz tata bedzie kombinowal, zeby go w stary licznik jakos wkleic. No i czujnik chce zmienioc, bo ten co jest to ma jakos dziwnie temperature ustawiona;/ Konczy sie czerwone pole, a wentylator wcale sie nie wlacza...wiec moja piekna stoi rozkrecona poki co. A ja unieruchomiona ;) I nie moge na koncert jutro pojechac, nawet gdyby mi sie samej chcialo :) Edytowane 27 Lipca 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witas żadnych Banditów :) A moze Suzuki SV? fajna maszynka, a czego dokładnie szukasz i za ile, moge Ci dać namiar do kolegi który sprowadza motorki, od niego mam TDMa :wink: ma dobre ceny :clap: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Ja jutro podjade do Pale zeby zrobic sobie serwis luzow zaworowych :)Dzisiaj jeszcze studiuje serwisowke i jutro bede probowal samemu (ostatnio pomagal mi Asmo, albo raczej ja staralem sie nie przeszkadzac ;) ) Nad zmiana motocykla zastanawiam sie na powaznie, zbaczymy jeszcze ile uda sie zarobic, ale zapowiada sie nie najgorzej :icon_eek: Ario a czy TL1000 bedzie w zasiegu moich funduszy? :>Kurde Ario juz sie prawie na B12 zdecydowalem a Ty mi tu takiego cwieka zabiles :/ :wink: I co ja mam teraz wybrac... ech powiem Ci, że TL u nas są zaskakująco tanie, w Niemcowni znacznie droższe i to mnie dziwi, więc jeżeli kupować u nas to dokładnie obadać. btw jeżeli martwisz się spalaniem, to rozmawiałem z właścicielem i mówił, że wilczy apetyt to mit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Kuba , Bandita !!!!Albo ZZR :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 teraz tak pomyślałem... a nie bierzesz pod uwagi Fazera 600? maszyna okej, obej, jak chcesz to jazdę próbną masz na miejscu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 A co Ario sprzedajesz swoją maszyne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Czyzby nowy wyscig zbrojen sie szykowal :) U mnie winowajcom jest rozwalony aku bo sprawdzilem uklad ladowania (na Witasowym aku) wg serwisowki i wszystko jest w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) @Ilekszukam czegos w okolicy 11tys. a dlaczego nie Bandita? SVke to bym bardzo chcial ale niestety nie jest w moim zasiegu cenowym :)A najbardziej chcialbym R1 :Pszukam czegos sprawnego w miescie a takze by bylo szybkie w trasie, no i teraz chcialbym conajmniej 1000cc :D (no 900 tez moze byc) :P @Ariofazer to moze ale jak juz wczesniej pisalem chcialbym okolice 1000 a na fazera 1000 mnie nie stac bedzie :P @IrekPogoniles juz tych robotnikow w Rawiczu? :>A ZZR jest dla mnie duzo za ciezka... narazie sklaniam sie w kierunku B12 Edytowane 28 Lipca 2007 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Witas bo musisz zadac sobie zajebiscie wazne pytanie:Czym w zyciu chce jezdzic ? :biggrin: A pozniej zaczac tym jezdzic :bigrazz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi