IrekS Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Bawcie się dobrze, ja jutro ok. południa jadę na wakacje.Pozdro i do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ok, zbiórka 10:30 na McD, kto się pisze? Pierun, Pale, brat Pieruna (Tomek), Asmo? trasa jak napisałem wyżej - będzie jakieś 250 km total Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A wiecie może czy ktoś zajmuje się stuntem w naszym mieście na większych pojemnościach? Nie chodzi mi tam o trzaskanie gum na mieście ale o coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Wlasnie sie okazalo, ze jednak moj zaplanowany weekend wypadl, rodzinka raczej nie przyjedzie teraz....moze pojade z wami, chociaz z drugiej strony jak ostatnio slyszalam jak wy jedziecie, to nie wiem czy jest sens pchac sie z wami:p, bo ja za wami nie nadarze:) QA nie chcialabym za bardzo was spowalniac. Wiadomo jak ja jezdze:p Pomysle i zobacze, chetnie bym sie przejechala, bo dawno juz nie jezdzilam... Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 hmmm Beti na dłuższą trasę jak ta różnica prędkości może być pewną trudnością... :-/ czy ktoś w ogóle ma zamiar jutro jechać na tą ZG (oprócz mnie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ario ja jade i stawiam sie jutro na MC kolo 10.30 i mam nadzieje ze z wyruszenie nie bedziemy dlugo czekac :wink: Pierun pisal ze tez chce jechac wiec licze ze i on sie pojawi. Co do stunterow w lesznie to nikogo nie kojarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 mnie jutro niestety nie bedzie, jestem wlasnie we wrocku, jutro do poludnia bede sie pakowal i dopiero kolo 15 bede w osiecznej. Wiec milego jezdzenia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ja będę jakoś przed 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 oks doks, podeślijcie mi na PW nr kom. w razie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 No to ja sie powoli zbieram. Prosze o punktualnosc :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Dzisiaj grill u mnie :crossy::) Chetnych zapraszam, mysle ze tak godzina 19 bedzie oki. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Dzieki Ario i Pierun za szybka przejazdzke. Jeszcze sie musze podszkolic zeby za wami nadazyc :buttrock: Kto nie byl niech zaluje. Zajebiste winkle i ronda sa kolo ZG. Beti z przyjazdem dzisiaj moge miec maly problem. Wypalilem cala benzyne :) ale jakos postaram sie dotrzec :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 zaaaaaaaaajeeeeeeebiiiiiiiscie :buttrock:) ta droga (12) na glogow prawie jak tor poznan :) Pale spoko, Ty tak zapierdalales ze jak nas wyprzedziles to nawet nie widziales :crossy: hehe :)co do grila to ja nie wiem, bo moze do cichowa polece dzisiaj wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 No to fajnie, ze fajnie sie bawiliscie.Pale nie marudz, tylko jakos z Witasem sie doghadaj i przyjezdzajcie.I tak zawsze jak ja cos organizuje to sie ludziska wylamuja :icon_rolleyes: ja nie wiem co to jest...jakas klatwa czy co, hehe Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 E tam Pierun takie male przeoczenie :P Jak jechalem 200 kmh to sie patrzylem przed siebie a nie na boki ale zjazdu nie przeoczylem :wink: A Ario zostal stunterem roku. Przy 180 kmh spalil lacza.... uwaga przedniego :P :icon_rolleyes: :crossy: Beti jakos z Witasem dojade spokojnie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi