Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a to fakt esfałków się narobiło mnogo u nas w lesznie D.gif

coz ja jeden wierny makaron don pizza xD

jak co poczatek lutego bede u asmo ale Ty tam po juesej będziesz lotał j.gif

To nic druga połowa lutego maja przyjść ostateczne roztopy to mak smiec nas przywita pewnie chojnie keidy zgraja na V wpadnie i zrobi hałas jakiego mało

A myslalem ze sobie oryginalnego sprzeta znalazle a tukurde nic z tego :P

Swoja droga niezle sie informacje rozchodza, jak widze... mam nadzieje ze jak wroce z "juesej" to bedzie mozna juz polatac normalnie :)

Moja SV-ka gada naprawde ladnie, wiec w polaczeniu z reszta V-łek, napewno bedzie wrazenie jak przejedziemy :P

@Ario: A na co polujesz?

@Woziu: wrzuc jakies zdj swojego sprzeta :)

@Marecki: ile kosztowalo Cie zarejestrowanie sprzeta? Bo wlasnie mnie to czeka...

Przy okazji, mam do was prosbe, zwiazana z konkretna data.

19 sierpnia 2011 bylbym bardzo wdzieczny za zorganizowanie obstawy motocyklowej, z okazji slubu... Tym razem mojego :D

Wiem ze jeszcze sporo czasu, ale pisze wczesniej, bo roznie bywa z planami na srodek lata.

@Witas

wybór padł na Tuono w starej budzie i na tym się koncentruję. Mam nadzieję, że uda się kupić, bo mam inne wydatki, ale do moto ciągnie :-/

co do obstawy to jak będzie na czym to na 100% będę – ma być nalewka wiśniowa jak ostatnio ;-)

z jakiej okazji jedziesz do stanów? Work&Travel?

Przy dobrych waitrach w tym sezonei zamontuje do moejgo akropy :D

to bydzie gadac :D

Ja mam w mojej akrapy zamontowane i gada donośnym głosem jak przez mega megafony. Więc polecam :icon_mrgreen:

Na allegro są nowe devile za 800zl do SV 1000

http://allegro.pl/tlumiki-sportowe-suzuki-...1403541126.html

Zdjęcia wrzuce wkrótce bo grat w garażu stoi więc czekam aż słońce zaświeci to wyjade i zrobie kilka zdjęć...

:icon_biggrin:

wybór padł na Tuono w starej budzie i na tym się koncentruję.

BRZYDAL :))))))))))))))))) wsumie ta RSV z tego roku tez uroda nie cieszy :D:D Liczniki jak z starej ibizy albo Cinquecento::D

wybór padł na Tuono w starej budzie i na tym się koncentruję.

BRZYDAL :))))))))))))))))) wsumie ta RSV z tego roku tez uroda nie cieszy :D:D Liczniki jak z starej ibizy albo Cinquecento::D

...

@Marecki: ile kosztowalo Cie zarejestrowanie sprzeta? Bo wlasnie mnie to czeka...

Przy okazji, mam do was prosbe, zwiazana z konkretna data.

19 sierpnia 2011 bylbym bardzo wdzieczny za zorganizowanie obstawy motocyklowej, z okazji slubu... Tym razem mojego :D

Koszta: 50 zł tłumaczenia; 62zł pierwszy przegląd; 197 zł w wydziale komunikacji; C(+/- 100zł); jeżeli nie masz faktury Vat na zakup, to jeszcze opłata w urzędzie skarbowym 160zł

...19 sierpnia 2011 bylbym bardzo wdzieczny za zorganizowanie obstawy motocyklowej, z okazji slubu... Tym razem mojego :D

Dobrze się zastanów :biggrin: Aczkolwiek możesz na mnie liczyć :buttrock:

Edytowane przez Marecki_

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Moja SV-ka gada naprawde ladnie, wiec w polaczeniu z reszta V-łek, napewno bedzie wrazenie jak przejedziemy :P

No ja niestety jeszcze w swojej ejpril mam katy i orgi kominy wiec moja eni gada jeszcze :(

Wiem ze jeszcze sporo czasu, ale pisze wczesniej, bo roznie bywa z planami na srodek lata.

Już jestem :D

Przypomnij się jeszcze bo to odległa data

No nic kolejny głupieje ale powodzenia życzyć na nowej drodze w która wjedziesz :D

Ja mam w mojej akrapy zamontowane i gada donośnym głosem jak przez mega megafony. Więc polecam :icon_mrgreen:

Na allegro są nowe devile za 800zl do SV 1000

http://allegro.pl/tlumiki-sportowe-suzuki-...1403541126.html

Zdjęcia wrzuce wkrótce bo grat w garażu stoi więc czekam aż słońce zaświeci to wyjade i zrobie kilka zdjęć...

:icon_biggrin:

Ja nie mam SV jak by co tylko makarona :)

A nie interesuje mnie nic innego jak yoshi i akrop

w bandicie miałem akropa pięknie gadał :) po małej modyfikacji dzięki asmo to ryczał jak głupi :D

Ja za przerejsestrowanie sowjego pąłciłem 21.50 w wydziale i w urzedzie sakrbowym 300+200 kary xD

za spoznienie sie z zapłata

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."