Blazej_mtx Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 bezbarwnym na wierzch No i to by było jakieś rozwiązanie :) może jak będe moto malował... to owale jeszcze kask bezbarwnym ;) tylko czy to nie będzie pękać od słońca :roll: no bo w końcu nie będzie położone na lakierze tylko na naklejkach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 tylko czy to nie będzie pękać od słońca no bo w końcu nie będzie położone na lakierze tylko na naklejkach Zielorz ma cały kask bordowy,a Ty chyba masz z jakimis wzorami(naklejkami).Jak to będzie jakiś dobry lakiernik to będzei git na kasku Zielorza,a z Twoim to niem jak z tym kaskeim z naklejkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ja sobie sam pomaluje :) w jakies wzroki juz mam plan pierwsze proby przeprowadzilem na blotniku od komaresa kolegi i byla ladnie chociaz troche kwadratowo (mialem zla tasme) ale teraz bedzie klasssa swiatowa jak pistoletem walne ;) cos zoltego na czerwonym tle i po calosci bezbarwnym :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 A słyszał ktoś coś o kaskach Acerbisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=65390788tu jest jeden fajnyn i nie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Właśnie o nim myśle :D , tylko się zastanawiam czy to nie będzie jakaś tandeta bo cena faktycznie jest niewielka...w sumie to waham sie między nim a Uvexem CX i nie wiem co będzie lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 tym uvexemhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=64335536 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 ja mam ten kask max 606 i jak narazie dobrze sie spisuje(jak za taka cene), troche porysowany ale to norma,takze jak duzo kasy nie masz to polecam ten kask ,a jak masz wiecej to uvex,acerbisa lub innej renomowanej firmy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 acerbis to bardzo dobra firma, za taka cene bym bral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Na Twoim miejscu wybrał bym Acerbisa niż tego UVEXA.Jakoś taki ładniejszy :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 ladniejszy , ale uvex ma wieksze doswiadczenie w produkcji kaskow ;)) . No ale nie ma reguly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 NO jeszcze jedna sprawa .jak ktos ma moto za 1000-2500 to napewno kupi kask za 600 zl:/ tak tez trzeba patrzec na ta sprawe ja kupie jakis za 200zl bo wiecej nie mam niestety:( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 natha napisała:Kupilam ufo z pojedyncza niebieska szybka /rozjasniaja/ i sa super lepiej przylegaja, nie paruja jakos za bardzo i sa wg dobrej jakosci /dalam za nie 50 pln/. nówki? gdzie ? zajebiscie by mi pasowały do ubioru 8) ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Kaski NITRO MX-417 a ten kask opłaca się kupić :?:Czy lepiej wybrać jakiegoś lazera albo coś innego :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekoles Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 kupiłem w lidlu kask na crosa i uratował mi życie bo miałem powazny kontakt z betonem .... kask 169 zł naprawde godny .wrażenia z upadku bezcenne 8O 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi