TwisterZG Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Kasków???Oczywiscie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouse67 Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 W przyszłym tygodniu dostane nowy kask THOR oto link http://www.motorcycle-superstore.com/item....=201&division=2 jak tylko bede miał okazje sie w nim przejechac to napisze wam jakie sa moje wrażenia. Zdecydujecie czy warto go kupic. Ja widziałem go i przymierzałem kilka razy i był całkiem fajny i lekki. Zobaczymy jak to bedzie w praktyce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Według mnie AGV jest przodownikiem w tej dziedzinieNo nie zgodze się z tym. Według mnie Arai, Shoei, Troy Lee Design's (the best :)), Suomy to są najlepsze kaski jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 :lol: http://www.btosports.com/c/Helmets :) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajka Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Potrzebuje danych i spostrzeżeń odnośnie kasku AGV AX6, chcę go kupić lecz mam problem z namierzeniem wagi, narazie dwóch sprzedawców podało mi, że ma 1200g,trzeci ważył go kiedy rozmawialiśmy przez tel i podał około 1400g, a na necie znalazłem 1380g,potrzebuję przybliżonej wagi i jeżeli ktoś go posiada uwag czy warto go kupić ????GG 8809197 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witam. Czy opłaca mi się kupić używany kask za 130zł?? (Podobno to jest Madhead)Foty:http://img478.imageshack.us/my.php?image=p3020156cz0.jpghttp://img120.imageshack.us/my.php?image=p3020157pk5.jpghttp://img256.imageshack.us/my.php?image=p3020158lg1.jpg :) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Potrzebuje danych i spostrzeżeń odnośnie kasku AGV AX6, chcę go kupić lecz mam problem z namierzeniem wagi, narazie dwóch sprzedawców podało mi, że ma 1200g,trzeci ważył go kiedy rozmawialiśmy przez tel i podał około 1400g, a na necie znalazłem 1380g,potrzebuję przybliżonej wagi i jeżeli ktoś go posiada uwag czy warto go kupić ????GG 8809197Ja mam taki kask z roku 2006. Mnie sie podoba i uwazam ze jest jak najbardziej Ok. Wprawdzie nie mam porownania do innych z wyzszej polki ale moj egzemplarz jest porzadny i jak dotad przy roznych niegroznych upadkach nie udalo mi sie go porysowac nawet. Inne kaski mam w rozmiarze M. Tego kupilem S-ke. Na poczatku byl dosc ciasny ale po tygodniu idealnie sie ulozyl i super lezy na glowie. Co do wagi to musialbym go gdzies zwazyc a niebardzo mam jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam!Czy może ktoś miał styczność z kaskiem Thora model Force? Ile to może ważyć i jak z jakością wykonania? Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajka Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Ja mam taki kask z roku 2006. Mnie sie podoba i uwazam ze jest jak najbardziej Ok. Wprawdzie nie mam porownania do innych z wyzszej polki ale moj egzemplarz jest porzadny i jak dotad przy roznych niegroznych upadkach nie udalo mi sie go porysowac nawet. Inne kaski mam w rozmiarze M. Tego kupilem S-ke. Na poczatku byl dosc ciasny ale po tygodniu idealnie sie ulozyl i super lezy na glowie. Co do wagi to musialbym go gdzies zwazyc a niebardzo mam jak. Dzięki za wskazówkiZdecydowałem się na niego i wczoraj go zamówiłemTeż rozmiar S w kolorze niebiesko - srebrnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Czy ktoś miał może styczność z kaskami MARUSHIN??? Chodzi mi konkretnie o model enduro z chowaną szybką. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Odświeżam temat :) Może ma ktoś kask crossowy MAX wiecie coś o tej firmie, jeszcze jedno może znacie kogoś albo jakąś firma która sprzedaje tanio używane kaski crossowe a może wy macie jakiś do sprzedania , wygląd sie nie liczy bo i tak bedzie malowany :smile: Zaraz pojawia sie opinie ze używany kask to... ale on jest mi potrzebny do czegoś innnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) ja mam b-square a to to samo :) mialem w nim wypadek miesiac temu, ochronil mnie. Przydzwonilem w maske glowa i nic mi sie nie stalo, kask tez nie ucierpial poza peknietym daszkiem. Kaski calkie niezle, choc malowanie beznadziejne :) ale za taka cene chronia dosc dobrze... o wentylacji nie wspomne-brak :D Edytowane 29 Lipca 2007 przez Scooby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja tez mam MAXa moge tylko powiedzieć ze bardzo wygodny jest :D jak narazie nie miałem nic poważnego (odpukać ) zeby go sprawdzać jedyne co to mi upadł z kierownicy na beton o jedyne co się stało to nieco się daszek porysował (odrobinkę) oczywiscie pokrywa lakiernicza kiepska bo odpryskuje dość szybko ale jak dla mnie dobrze bo jak się zniszczy to go przemaluje na czarny mat ;) Mowa oczywiscie o MAX 606 enduro (czy tam crosowym) kasku :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarOr Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 panowie potrzebuje kask na moto moje.. doradzi ktos??? cos niedrogiego"?? :crossy: chodzi o kask na enduro :icon_exclaim: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 allegro za ok. 170 kupsz kask ( nie mowie o tigerch enduro) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi