Domel Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Znalazłem pierwsze zdjęcia nowej R6.Widać że po paru latach niewielkich zmian zdecydowali się na więcej ;) http://scigacz.pl/Wiadomosci,Aktualnosci,Y...jecia,1515.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Taka sobie ta R6, a to malowanie to chyba nawiązuje do R1 z 98 r.(całkiem nowy motor) 8) Nie podoba mi się wydech i wlot powietrza z przodu, ale reszta jest całkiem zacna i ten silnik 130 KM, ciekawe czym odpowie konkurencja :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 malowanie mi się nie podoba a ten wydech to chyba jakiś żarcik... taki jakiś mały :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 PRZÓD OK ALE TEN TYŁ TO NIEPOROZUMIENIE,NIE WSPOMNE JUŻ O WYDECHU!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 wygląda zajebiście, wydech też. jestem ciekaw tylko jakie normy hałasu spełnia ten "kikut" ;)na pewno jest dużo ładniejszy od wydechu R1 i Fazera nowego. IMO puszczanie wydechu pod dupą już się przejadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Piekna ale wydech macie racje :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Panowie znalazłem coś takiego http://www.motorradonline.de/d/197584?_rub...=%2Fmrd%2Fhome# tylko 1 fota ale zupelnie inna koncepcja...ale to tylko retusz,wiec sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ta wygląda jak poprzednia R6 z wahaczem i wydechem od R1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thing Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 na większy wydech zabrakło im funduszy :-D :-D :-) :-) :lol: :lol: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ten wydech ma pewnie przypominać te z MotoGp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ja powiem krótko - mnie się podoba ! Wydech jest ok, wyróżnia się przynajmniej :-) P.S - ale R6 obecnie produkowana to miodek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Wydech jest ok' date=' wyróżnia się przynajmniej[/quote'] wyróznia to się gsxr1000-2005 ze swoim wydechym ;) a ten komin w R6 to jak skuterpo tuningu : :!: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Mi się nie podoba ta nowa R6. R6 co jest teraz bardziej mi się podoba. ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu88 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Panowie i panie jak chcecie, zeby to "latalo" to niestety tlumik nie moze sie spotykac ze struga powietrza. Koni nie daje rady wyciskac to trzeba szukac gdzie indziej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 wydech jest jakiś dziwny,a tak w ogóle to najbardziej podoba się pierwszy model R6,w tych następnych modelach czegos brakuje,choc nie mówie że sa brzydkie,tez sa ok ale ja bym chciał miec pierwszy model :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi