Skocz do zawartości

uchwyt dla pasażera, a raczej jego brak...

Rekomendowane odpowiedzi

...jest drobiazgiem który pewnie wkurza wszystkich właścicieli zefirków 550.Tym bardziej, że w 750 i 1100 on jest.

W związku z tym pytanko (także do plecaczków): jak sobie z tym radzicie? na miasto przegrana sprawa :-x Można zamontować uchwyt z innego sprzęta?

to jest właśnie ta dolina że jak jedziesz z kimś po mieście i co chwila się hamuje a plecaczek się trzyma ciebie to ręce strasznie się męczą bo dostają ciężar własny i pasażera. dlatego na dłuższą metę to jest nie wygodne ;) a co do plastikowego nadkola to w suzuki się nie sprawdzi...

Nie wiem czy mam dobre przemyslenia ale podczas gdy pasazer sie trzyma takich uchwytow za soba dojdzie do wypadku to raczki polamane... bezsens takie cos. Moja kobietka kladzie rece na baku a gdy mocno przyspieszam poprostu odrwaca dlonie i wtedy lapie sie mnie i to jest chyba najlepszy sposob na wozenie pasazerow.

Nie wiem czy mam dobre przemyslenia ale podczas gdy pasazer sie trzyma takich uchwytow za soba dojdzie do wypadku to raczki polamane... bezsens takie cos. Moja kobietka kladzie rece na baku a gdy mocno przyspieszam poprostu odrwaca dlonie i wtedy lapie sie mnie  i to jest chyba najlepszy sposob na wozenie pasazerow.

ale niestety tylko na ściga; przy motorkach gdzie pozycja jest bardziej do pionu, chyba tylko małpa dosięgnie baku ;)

no... ja powiem tak.. plecak niech sie lepiej trzyma obiema lapkami kierowcy / zapiera o bak... jak moj plecak trzymal sie za raczki tylko.. to spadl przy ruszaniu... ;/ niefart.... ja tam jestem za tym zeby lapki plecaka byly wokol mnie... i opieraly sie o bak...