aciddrinker Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ...jest drobiazgiem który pewnie wkurza wszystkich właścicieli zefirków 550.Tym bardziej, że w 750 i 1100 on jest.W związku z tym pytanko (także do plecaczków): jak sobie z tym radzicie? na miasto przegrana sprawa :-x Można zamontować uchwyt z innego sprzęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 można tak, tylko bez tych bocznych pod sakwy ;)a od czego jest ten pasek w poprzek siedzenia? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 pod pasek zawsze można coś wsadzić ;) miałem taki w simsonie i czasem się przydawał ;) brak uchwytu to też zmora starych suzuki gsx. moi pasarzerowie trzymali się mnie i tyle :) (ale miałem w palnach montaż czegoś do trzymania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 a od czego jest ten pasek w poprzek siedzenia?spoko, taka konstrukcja trochę kosztuje zapewne ;) a co do paska, to chyba żartujesz... nic po nim na hamowaniu, nadaje się bardziej do przewiezienia gazety z kiosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 o tym mówie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 niech trzyma jedną rekę tam nad tylnim kołem o to takie plastikowe, nadkole,czy jak to sie nazywa.jak mnie ktoś przewozi to wlasnie tam sie trzymam ;) a druga rączka na bak,przy hamowaniu nie wpadnie plecaczek na ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 to jest właśnie ta dolina że jak jedziesz z kimś po mieście i co chwila się hamuje a plecaczek się trzyma ciebie to ręce strasznie się męczą bo dostają ciężar własny i pasażera. dlatego na dłuższą metę to jest nie wygodne ;) a co do plastikowego nadkola to w suzuki się nie sprawdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Nie wiem czy mam dobre przemyslenia ale podczas gdy pasazer sie trzyma takich uchwytow za soba dojdzie do wypadku to raczki polamane... bezsens takie cos. Moja kobietka kladzie rece na baku a gdy mocno przyspieszam poprostu odrwaca dlonie i wtedy lapie sie mnie i to jest chyba najlepszy sposob na wozenie pasazerow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Nie wiem czy mam dobre przemyslenia ale podczas gdy pasazer sie trzyma takich uchwytow za soba dojdzie do wypadku to raczki polamane... bezsens takie cos. Moja kobietka kladzie rece na baku a gdy mocno przyspieszam poprostu odrwaca dlonie i wtedy lapie sie mnie i to jest chyba najlepszy sposob na wozenie pasazerow.ale niestety tylko na ściga; przy motorkach gdzie pozycja jest bardziej do pionu, chyba tylko małpa dosięgnie baku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 no... ja powiem tak.. plecak niech sie lepiej trzyma obiema lapkami kierowcy / zapiera o bak... jak moj plecak trzymal sie za raczki tylko.. to spadl przy ruszaniu... ;/ niefart.... ja tam jestem za tym zeby lapki plecaka byly wokol mnie... i opieraly sie o bak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 popieram przedmówcę.W nakedach też jest to do zrobienia, żeby pasażer trzymał się kierowcy. Moim zdaniem jest to najlepsza metoda.Niektórzy się krzywią, że się facet do faceta nie będzie przytulał ... PozdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi