rozek Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 na wsi to ''przytupanka'' a nie dancing ?? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Cytat: na wsi to ''przytupanka'' a nie dancing ?? Twisted Evil oj' date=' ten caly temat to jak jedna wielka wiejska impreza :-D :-D :-D :-D te liczniki to pokazuja co chca i kazdy jedzie inaczej ale coz za komfort psychiczny :-D :-D :-D [ [i']Dopisane: 29-09-2005, 19:00[/i] ]wogole ten topik to bardziej pod dzial humor bo czytajac wiekrzosc postow to mam niezly polew :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 ostatnio się mówi "party" ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 cosik świeci , cosik błysło , chyba we wsi bedzie disco :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Nic tylko sie skpocić i czytać temat pt.''50-tki smigające 80 - 120 kmh co o tym myślicie??'' Trzeba spróbować :-D Będą śmiechy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Nic tylko sie skpocić i czytać temat pt.''50-tki smigające 80 - 120 kmh co o tym myślicie??'' pomysl samego tematu jest nawet nawet... ci ze slabszymi motorami 50cc beda wrzucac tym z mocnmiejszymi ze maja za mocne i sie psuja., ci zas z mocniejszymi beda sie smiac z tych od slabszych ze sa za slabe... i to tak. jak sie wpisalem na to forum, jakos tu fajnie bylo w dziale motorowery. ale osoby pochodzace z innych- typowo motorowerowych for- nie majacych wiekszego pojecia o lepszych maszynach wszystko to sypia. ja tez z takiego przyszedlem, ale jakos sie potrafilem zachowac a nie pisalem: siema wsyzstkim co myslicie o moim hiper ogarze 205 z tlumikiem od simka??? bo ja uwazaqm ze jest... i to takie babci sranie... ludzie opanujcie sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 pomysl samego tematu jest nawet nawet... ci ze slabszymi motorami 50cc beda wrzucac tym z mocnmiejszymi ze maja za mocne i sie psuja., ci zas z mocniejszymi beda sie smiac z tych od slabszych ze sa za slabe... i to tak. chyba ci się coś uroiło... od kiedy tak niby jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Siwy_ napisał: Nic tylko sie skpocić i czytać temat pt.''50-tki smigające 80 - 120 kmh co o tym myślicie??'' pomysl samego tematu jest nawet nawet... ci ze slabszymi motorami 50cc beda wrzucac tym z mocnmiejszymi ze maja za mocne i sie psuja., ci zas z mocniejszymi beda sie smiac z tych od slabszych ze sa za slabe... i to tak. jak sie wpisalem na to forum, jakos tu fajnie bylo w dziale motorowery. ale osoby pochodzace z innych- typowo motorowerowych for- nie majacych wiekszego pojecia o lepszych maszynach wszystko to sypia. ja tez z takiego przyszedlem, ale jakos sie potrafilem zachowac a nie pisalem: siema wsyzstkim co myslicie o moim hiper ogarze 205 z tlumikiem od simka??? bo ja uwazaqm ze jest... i to takie babci sranie... ludzie opanujcie sie!!! chyba wiem o które forum chodzi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 chyba wiem o które forum chodzi o które? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 chyba ci się coś uroiło... od kiedy tak niby jest? nie, nie..to to ja tak ironicznie powiedzialem. nie bierzcie tego doslownie. ale i takie przypadki sie zdarzaly... poczytaj dokladniej to znadziesz. chyba wiem o które forum chodzi hmm... ciebie tez stamtad pamietam. i chyba dobrze wiesz o co chodzi:P nie mam nic do ludzi z obslugi tamtego 4um. kiedys bylo naprawde wypasione. ale przyszly "czasy" kiedy zaczeli tam dogladac inni, mniej normalni ludzie i wszystko sie zwalilo. jeden wlazl, wkradl sie i wpuscil wirusa i takie tam. niewiele znam osob, ktore naprawde znaly sie na rzeczy... a szkoda. mam nadzieje tylko ze taka sytuacja nie bedzie miala miejsca tutaj- dlaego za wczasu uprzedzam :( [ Dopisane: 29-09-2005, 22:01 ]o które? mam nadzieje ze zadnych konsekwencj inie poniose: Motoryna Service. moze tam nie dogladales i dobrze. niewielu by ci doradzilo przy takiej maszynie. dlatego przy zmianie moto-zmienilem forum. bo tam przy byle jakiej pierdolce prawie kazdy wytrzeszczal galy. czasem tam dogladam, ale nic z tego raczej wiekszego nie wynika... jets tez jeszcze pare innych for- jedno wiem ze prowadzi g*b*io... ale to jest totalny niewypal. wole isc do przedszkola prosic o porade niz zglosic sie do nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 magnetowi chodzi o forum ludzi którzy chwalą się że przejechali motorynką 15km od swojej wsi :( w wolnej chwili polecam lekture tamtego forum... polepsza humor ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Motoryna Service.To były czasy nie? :( Ale przynajmniej można było poznać paru fajnych ludzi (którzy zresztą są już tutaj) :( czasem tam dogladam, ale nic z tego raczej wiekszego nie wynika...Na poprawę humoru. mam nadzieje tylko ze taka sytuacja nie bedzie miala miejsca tutaj- dlaego za wczasu uprzedzamNiemoże! To by oznaczało koniec, tak jak z MS - z gwiazdki pozostał tylko biały karzeł... [ Dopisane: 29-09-2005, 23:50 ]chwalą się że przejechali motorynką 15km od swojej wsi Pamiętasz "Renegaci - Mazury 2005" ? :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 no własnie o tym mówie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 no chyba troche off top sie zrobił ale szczegolna MS jestem modkiem i powiem ze czasami dalej buraki sa na nim niekiedy ps Brys pamietasz poczatki ?? to bylo cos :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 jak my odeszlismy to cale ich forum umarlo 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi